Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wirtualny spacer po Łomży! |
Łomżyniacy łączmy się!!! Pomóżmy wygrać konkurs na wygraną wirtualnego spaceru po mieście Łomża, wystarczy kliknąć na baner znajdujący się na stronie głównej łomżyńskiego Ratusza www.lomza.pl Pozdrawiam wszystkich.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wirtualny spacer po Łomży! |
a CO RATUSZ ZROBIŁ DLA NAS, MIESZKAŃCÓW BYŚMY MIELI GO POPIERAĆ? CZYŻBY STWORZYŁ MIEJSCA PRACY DLA MIESZKAŃCÓW? DFAŁ ULGI PODATKOWE ?
|
|
A CO RATUSZ ZROBIŁ DLA NAS, MIESZKAŃCÓW BYŚMY MIELI GO POPIERAĆ? CZYŻBY STWORZYŁ MIEJSCA PRACY DLA MIESZKAŃCÓW? DAŁ ULGI PODATKOWE ?
|
|
Wojtek W nie krzycz! caps off! i jest fajnie
|
|
Jak cię to Wojtek nie interesuje to po co się wypowiadasz? Nie chcesz to nie klikaj.
|
|
nic nie zrobił dobrego, ale kliknąć można ja właśnie klikam :)
|
|
a moze latwiej zeby ratusz pare groszy wylozyl i zaplacil dla google lub microsoftu, zeby sie swoimi "samochodzikami" przejechali po Lomzy.
|
|
wg mnie nie ma co klikać, ratusz chce zarobić na projekcie podobno istnieje taka strona zrobiona za darmo przez kogoś (nie znam adresu trzeba poszperać) i spełnia juz swoją funkcję. nawet podobno prezydent nagrodził tę osobę za to, ale chyba do fizycznego przekazania nagrody nie doszło jeszcze... on to zrobił za darmo a ratusz chce wycisnąć pieniądze dla swoich ludzi itp itd. takie moje zdanie
|
|
Ratusz nie zarabia na tym tylko próbuje zaoszczędzić moje i twoje pieniądze. Jest to konkurs gdzie głosują internauci organizowany przez prywatną firmę, proponuje przeczytać regulamin konkursu i wtedy wyrazić swoje zdanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |