wtorek, 13 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻA - OSTROŁĘKA

Witam, szukam osoby, która dojeżdża własnym autem codziennie do Ostrołęki o godz. 6 rano i zgodzi się, żeby razem jeździc za opłatą. Będę wdzięczna za pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

partner na studniowke

Szukam pratnera na studniowke 23 stycznia jesli ktos jest zainteresowany podaję e maila dorotka2211@amorki.pl z gory dziekuje jesli ktos chciałby pojsc razem ze mna

Re: ŁOMŻA - OSTROŁĘKA

Witam,
ja codziennie dojeżdzam do pracy na godz. 8:00 jeżeli pasuje to proszę o info

A i ja dojeżdżam również na 8.00

to może zminimalizujemy koszty?

Niestety, ja musiałabym byc w Ostrołęce na 7 rano. Dzięki

Evitare daj jakiś namiar do siebie to może cos z tego będzie.

evitare@wp.pl

widzę, że kolega pracuje w S E Poland.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Firma Pianpol Styła - Sp.J, Al. Piłsudskiego 78 w Łomży, zatrudni na stanowisko: Technolog-zastępca kierownika produkcji. Wymagane doświadczenie w zarządzaniu zespołem produkcyjnym oraz umiejętność posługiwania się narzędziami informatycznymi wspomagającymi proces produkcji (Excel, CAD). Mile widziana znajomość programu enova365. CV na adres e-mail: s.szulc@pianpol.pl lub osobiście.
s.szulc@pianpol.pl
auto-moto
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
nieruchomości
Szukasz idealnego, cichego siedliska blisko Łomży? Dom i budynki gospodarcze na 51 arach w Kownatach to strzał w 10: Dzwoń i szybko zamieszkaj, cena 420 000 zł.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org