czwartek, 08 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Loteria Orange

Hej, jak oceniacie te loterie orange? Braliscie udzial? Wezmiecie?

Dubito ergo cogito ergo sum!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Loteria Orange

Wypchaj się trocinami i je podpal ,o wiele lepsza loteria ;)

KGB, probowales tego podpalenia? i dlatego wiesz jak to ''smakuje'' ? ... :)

outlet, chodzi o tą loterię że dają Ci telefon i masz doładowywać 12 razy konto po 50zł? ja wziąłem udział...

o jaką loterię chodzi? Da ktoś jakiś link??

Loteria taka prawdziwa to była latem, mieszkania i auta można było wygrać ;P plus jakieś tam drobnostki jeszcze.
a żeby jakaś loteria była teraz to pierwsze słyszę...

szmery bajery
tylko kase za wysłane smsy odwas wezmę i to spora a i tak nic nie wygracie je***ać loterie

Tak próbowałem :) i wiem że takie wysyłanie smsów jest dla idiotów (bez obrazy) tylko kasę od was ścisną bo orange i bmw dużo na tym zarabiają ;) a wy się dajecie na głupie smsy ,jedna osoba wygrała te bmw z Łomży no i gdzie one ? bo ani razu nie widziałem ;)

Ludzie potrafia byc bardzo naiwni a inni umieja to dobrze wykorzystac...

http://telepolis.pl/news.php?id=16903 o tutaj macie informacje. Chodzi mi o te loterie, z bmw do wygrania.

KGB nie jedna a 2 osoby wygraly BMW z Łomży a nie widac ich bo sprzedali je odrazu (nawet na 4lomza bylo ogloszenie)

(-_-)

Odradzam, brałam udział w poprzednie loteri wydałam 20 zł i g...no!

wszedlem dzis tam do nich na stone i jest lista na razie 4 zwyciezcow. takze chyba ludzie w to graja i wygrywaja. w sumie to trwa do konca kwietnia, to jeszcze zagrac jak cos to zdaze.

http://www.wprost.pl/ar/167515/Jak-wygrywac-konkursy/?O=167515&pg=0
radziła bym najpierw przeczytać ten artykuł, a potem można działać :) jak ktoś się skusi.
Ja podziękuję!

mmcc: ten artykul wszedzie linkuja pod ta loteria, a to jakas bzdura, ktora ma sie nijak do tej loterii i ktora nic nowego nie mowi. Rownie dobrze mozna odniesc to do duzego lotka czy innych gier totalizatora. Dla mnie ciagle ta loteria wyglada calkiem przyzwoicie.

KGB WIDOCZNIE NIE MASZ SZCZĘŚCIA WIĘC INNYCH NIE ZNIECHECAJ

JEST RYZYKO JEST PRZYJEMNOŚC .

moze nie ryzyko, ale moze dreszczyk emocji. :) mnie ciekawi frekwencja jaka jest w tej loterii, tak ze wyklej takiej ciekawosci.

era ze swojego konkursu miala na czysto okolo 30milionow (czytalem artykul w gazecie) ale to i tak kropelka w jej zarobku w poprzednim roku bo o ile dobrze pamietam wyniosł on cos okolo 2 miliardow.

xx: wiadomo, ze celem loterii jest glownie promocja marki i reklama, do tego oczywiscie zarobek. Ale jest tez tam jakis rys zabawy na linii operator - abonent i mnie to sie podoba. Poza tym zawsze mogliby robic reklamy, gdzie mozna samochod wygrac. :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
auto-moto
Sprzedam Seat Alhambra 2003 rok B+G, cena 8 500 zł.
tel. 790287366
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org