Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Loteria Orange |
Hej, jak oceniacie te loterie orange? Braliscie udzial? Wezmiecie? Dubito ergo cogito ergo sum!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Loteria Orange |
Wypchaj się trocinami i je podpal ,o wiele lepsza loteria ;) ![]()
|
|
KGB, probowales tego podpalenia? i dlatego wiesz jak to ''smakuje'' ? ... :)
|
|
outlet, chodzi o tą loterię że dają Ci telefon i masz doładowywać 12 razy konto po 50zł? ja wziąłem udział...
|
|
o jaką loterię chodzi? Da ktoś jakiś link?? Loteria taka prawdziwa to była latem, mieszkania i auta można było wygrać ;P plus jakieś tam drobnostki jeszcze. a żeby jakaś loteria była teraz to pierwsze słyszę...
|
|
szmery bajery tylko kase za wysłane smsy odwas wezmę i to spora a i tak nic nie wygracie je***ać loterie
|
|
Tak próbowałem :) i wiem że takie wysyłanie smsów jest dla idiotów (bez obrazy) tylko kasę od was ścisną bo orange i bmw dużo na tym zarabiają ;) a wy się dajecie na głupie smsy ,jedna osoba wygrała te bmw z Łomży no i gdzie one ? bo ani razu nie widziałem ;) ![]()
|
|
Ludzie potrafia byc bardzo naiwni a inni umieja to dobrze wykorzystac...
|
|
http://telepolis.pl/news.php?id=16903 o tutaj macie informacje. Chodzi mi o te loterie, z bmw do wygrania.
|
|
KGB nie jedna a 2 osoby wygraly BMW z Łomży a nie widac ich bo sprzedali je odrazu (nawet na 4lomza bylo ogloszenie) (-_-)
|
|
Odradzam, brałam udział w poprzednie loteri wydałam 20 zł i g...no!
|
|
wszedlem dzis tam do nich na stone i jest lista na razie 4 zwyciezcow. takze chyba ludzie w to graja i wygrywaja. w sumie to trwa do konca kwietnia, to jeszcze zagrac jak cos to zdaze. Dubito ergo cogito ergo sum!
|
|
http://www.wprost.pl/ar/167515/Jak-wygrywac-konkursy/?O=167515&pg=0 radziła bym najpierw przeczytać ten artykuł, a potem można działać :) jak ktoś się skusi. Ja podziękuję!
|
|
mmcc: ten artykul wszedzie linkuja pod ta loteria, a to jakas bzdura, ktora ma sie nijak do tej loterii i ktora nic nowego nie mowi. Rownie dobrze mozna odniesc to do duzego lotka czy innych gier totalizatora. Dla mnie ciagle ta loteria wyglada calkiem przyzwoicie.
|
|
KGB WIDOCZNIE NIE MASZ SZCZĘŚCIA WIĘC INNYCH NIE ZNIECHECAJ JEST RYZYKO JEST PRZYJEMNOŚC .
|
|
moze nie ryzyko, ale moze dreszczyk emocji. :) mnie ciekawi frekwencja jaka jest w tej loterii, tak ze wyklej takiej ciekawosci. Dubito ergo cogito ergo sum!
|
|
era ze swojego konkursu miala na czysto okolo 30milionow (czytalem artykul w gazecie) ale to i tak kropelka w jej zarobku w poprzednim roku bo o ile dobrze pamietam wyniosł on cos okolo 2 miliardow.
|
|
xx: wiadomo, ze celem loterii jest glownie promocja marki i reklama, do tego oczywiscie zarobek. Ale jest tez tam jakis rys zabawy na linii operator - abonent i mnie to sie podoba. Poza tym zawsze mogliby robic reklamy, gdzie mozna samochod wygrac. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |