niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy homoseksualiści to narodowość?

"Żydów, Romów, homoseksualistów, Polaków i ludzi innych narodowości"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2509868.html cały tekst

Czy z tego wynika, że Europa, Unia Europejska przyjmuje że homoseksualiści są narodowością? Następnym krokiem będzie , może jak z Zakonem Krzyżackim , któremuś Państwu zabrać ziemi, no i osiedlić nowy naród, wszak od wieków te ziemie były przypisane temu uciskanemu narodowi. Idąc tym kluczem dlaczego o łysych zapomniano, prawdopodobnie sporo zginęło ich w Oświęcimiu? Śmiać się czy płakać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy homoseksualiści to narodowość?

zdecydowanie płakac....

News

markm,

no co Ty taki nietolerancyjny???
hehe, żartowałam, a łzy zmieszały mi się ze śmiechem

uważam siebie za bardzo tolerancyjną osobę, ale to już ostra przesada

Zdecydowanie płakać, chociąz przy obecnej w Unii "modzie" na obrone homoseksualistów jakoś ten text mnie nie dziwi.

Tak jak Żydzi stworzyli antysemityzm tak Homoseksualiści najgłosniej głosza tezy anygejowskie!Prosta zasada-łapaj złodzieja.

ludzie co komu do tego kto z kim spi i jak to robi? Bez ciemniackiej nagonki.
Każdy ma prawo życ tak jak chce o ile nie czyni krzywdy innej osobie. TAKŻE BEZ TEJ ZENUJĄCEJ HOMOFOBICZNO HETEROCIOTOWSKIEJ NIBY POPRAWNOŚCI.

nazis

Tu nie chodzi o poprawność tylko złożenie, że to jest naród. Jeśli to jest naród to należy również założyc że hetero też są oddzielnym narodem. Skoro homo nie ma przyrostu naturalnego, no bo jak, to oznacza że jest narodem żerującym na innym, hetero. A tu już wojna gotowa. Może nie wojna płci a "narodów". Tylko czekać jak KE zobowiąże naród hetero do oddawania dzieci narodowi homo, jak w bajkach owce smokowi. ...

Szewczyk Dratewka potrzebny od zaraz!!!!

Precz z gejami i innymi wynaturzeniami...

Pozdrawiam

Właśnie precz z gejami, pedofilami, zoofilami itp!!! a co do tej rezolucji "homounii" o obozie w Oświęcimiu to nie dość, że wynika z niego, że homoseksualiści to naród i stawia się go an równi z Polakami to nadodatek w pierwszej kolejności jako ofiary wymienia się homoseksualistów a dopiero potem Polaków!!! skandal i paranoja!!! macie swoją zasraną unię

Wniosek jest prosty:
Odrzucmy unijna konstytucje!!!

Forum Mlodych PiS

Grzegorz

Sam się odrzuć...

Bosh ty nędzny euroentuzjasto...
Brawo Forum Młodych PiS!!!!!

spoko homofby - pieprzycie jak zwierzeta byle jak i gdzie bo tak modnie a chłopcom macie za złe że się kochaja.

nazis

mylisz się nazis. nie można dopuścić do akceptacji homoseksualizmu, bo następnym krokiem będzie uznanie tego za normalne, a następnie za własciwe!!!!! skąd wiesz jakie będą tendencje powiedzmy za 50 lat? a homoseksualizm jest nienormalny i niezgodny z prawami natury!!!!

Dla mnie 3xNIE dla pedalow itp.

A jak dla mnie to 2*10^7 x NIE dla wszystkich dresów z młodzieżówek...

Tor: "a homoseksualizm jest nienormalny i niezgodny z prawami natury!!!!"

"Nienormalny" - w sensie odejścia od normy, większości w społeczeństwie, itp. - to się zgodzę.
"niezgodny z prawami natury" - co to znaczy? nieraz widziałem na trawnikach jak pies pieska brał od tyłu, czy w zoo małpek, małpka; a że nie moga mieć dzieci? - są też pary hetero, które nie mogą mieć dzieci, może nieproduktywny heteroseksualizm też jest zły, fu, i ojej....?

ps. Jazda samochodem jest niezgodna z prawami natury, podobnie uzytkowanie komputerów i komórek. Kiedy Tor z tego zrezygnujesz?

---
PGG

Tester co ma piernik do wiatraka?? porównujesz samochody i komputery do homoseksualizmu??? uważasz więc, że homosekualizm jest zdobycą cywilizacji?? buhahahha

Homoseksualizm jest nienormalny i niezgodny z prawami natury.
Trudno, tak jest i koniec.
Z pieskami i małpkami nie chodzi o homoseksualizm (w sexualnym tego słowa rozumieniu) tylko o zachowania dominacyjne.
Powstaje pytanie: co jest normalne, a co nie? Ale to już inna bajka.
Ja np. uważam, iż zwolennicy SLD, komunizmu i lewicowcy są nienormalni i niezgodni z prawami natury :)
A oni myślą zapewne tak o mnie.
Pozdrawiam.

co do Unii i Niemiec to bym im dał w"buzie" " za "Polskie obozy koncentracyjne" i za to ze Niemcy juz od dluzszego okresu czasu próbują zacierać tamten okres...
zacznijmy od gry slynnej gry wg ktorej to Polska rozpętała 2WŚ
chcą od Polski odszkodowania za zniszczenia wojenne ( nawiasem mowiac to Polska mogla by ich zadac ale niestety za czasow komunizmu ZSRR zmusil nas do podpisania papierku ze sie z nich zrzekamy )
slynne juz stwierdzenie ze obozy budowali Polacy i to my zabijaliśmy Żydów
itp.

a co do homoseksualistow to skoro to wg. Unii narodowość to moze jak Żydom dac im jakis kraj gdzie by mogli spokojnie pedalowac?

są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...

To, co działo się z rezolucją ws. Auschwitz pokazuje, jak "wiele" znaczy nas głos w Europie i świecie.
I dla mnie to jest normalne, jestem Polakiem i wiem, jaki mój kraj jest naprawdę.
Dziwię sie tylko tym, co w kółko powtarzają, jaki to silny i prężny kraj, czyli takie typowe potrząchiwanie szabelką.
Dopóki takie typki nie zmienią swego podejścia i nie zrozumieją, że siła w wykształceniu i segregacji klasowej, dopóty nie będziemy znaczyć nic pomiędzy silnymi, cywilizowanymi państwami.
Smutne, ale prawdziwe.
Pozdro.

Adamus,

Glos znaczy jednak wiele, co pokazala ostateczna tresc rezolucji. Pocieszajace jest takze to, ze polscy parlamentarzysci dzialali w tej sprawie ponad podzialami.

Prawa natury? Ja bym powiedzial raczej prawo naturalne, pewne zasady ktore nie podlegaja dyskusji, sa z natury obowiazujace.

Co do homoseksualizmu. Zapis byl conajmniej idiotyczny. MOglibysmy wymienic co najmniej kilka dyskryminowanych grup , ktore stracily zycie w Oswiecimiu. Pochylmy sie lepej nad ich tragedia i cierpieniem. Szkoda ze przy okazaji tak powaznej sprawy zwolennicy poprawnosci politycznej prowokuja spory

Gdyby nie nasza obecnośc w UE to nie mielibyśmy żadnego wpływu na sprostowanie tych "przekłamań". Denerwują mnie ci, którzy plotą o jakiejś "dominacji Brukseli", bo niby co, tam siedzi jakiś wszechwładny, jednoosobowy car? Toż tam zapadają decyzje PARLAMENTARNE, przez głosowanie, a więc to robota dla naszych eurodeputowanych i jeśli coś nie wyjdzie - to będzie wyłącznie ICH wina, a nie jakiejś 'Brukseli" jak plotą ogłupiacze różnej maści.
Co do tych 'homo" to albo Bóg wie co robi i jest jakaś normalność, albo Bóg spaprał robotę co budzi w efekcie pewne wątpliwości ideologiczne:-)...

Zbych

Homoseksualizm to jest choroba psychiczna!!!

Nie wiem czy to jest choroba psychiczna ale na pewno jest to chore !!!

Z przykrością stwierdzam że i my się temu nie oprzemy na zachodzie już to zalegalizowali i pomału dzieci będą przyznawać to dojdzie i do nas kwestia tylko czasu. Swoją drogo jakie życie by miało takie dziecko w szkole gdyby się reszta dowiedziała że ma dwóch tatusiów albo dwie mamy. Chyba by musiało zmienić szkołe.

Homoseksualisci to pedały i konieec

chorzy są ci którzy homesksualizm uważaja za chorobę. Z resztą co tu gadać jak tu same mocherowe berety na tym forum.

nazis

Właściwie to nic nie mam do pedałów. niech się tam walą w domu w dupsko za przeproszeniem, ale niech nie wychodza na ulice robiąc te idiotyczne marsze wolności!!! homoseksualizm powinien byc społecznie potępiony bo jak wczesniej napisałem za jakies 100 lat niektórzy mogą zacząć twierdzić, że heteroseksualizm jest nienormalny!!

Czyli świat z seksmisji to przyszłość, tylko że nie kobiety a homoseksualiści będą rządzć i powstanie taka republika, ciekawe; Kopernik była kobietą, zmiana Kopernik był homo... , albo cześcią od roweru.

Słuchaj markm: a kto 100 lat temu przypuszczał, że dzisiejszy świat bedzie az tak poje... zliberalizowany i że będzie taka tendencja do tolerancji dla pedałów??? wszystko jest możliwe. DLATEGO TRZEBA POTĘPIĆ HOMOSEKSUALIZM!!!!!!

Kurna, "miłość grecka" ma więcej niż 100 lat jeśli pamiętam jeszcze cos z historii.
Nie ważne jak i kogo kto kogo kocha byle była na to zgoda obu (trzech, czterech, czternastu?) stron i niech się z tym nie obnoszą. Są rzeczy które dżentelmen robi ale o których nie opowiada... A było trochę nawet znanych pedałów- dżentelmenów tylko się nie upubliczniali ze swoimi upodobaniami seksualnymi. Dla mnie takim wzorem do przyjęcia jest para z filmu "cztery wesela i pogrzeb"- kochali sie i było im dobrze ale nawet przyjacół w to nie wtajemniczali bo i po co??????????????????????????????
_______________________________________-

... & vice versa!

Racja, nie potępiam ich, są jacy są i to ich PRYWATNA sprawa, dlatego jestem przeciw tym głupim "marszom gejów"- bo to prywatne, przeciw dawaniu im ślubów (bo "ślub" znaczy coś bardzo określonego) i szczególnie jestem przciw adopcji dzieci (pedały braliby chłopców, a lesbijki dziewczynki i efekt wiadomy). Niech sobie ustanowią umowę majatkową i dość na tym!

Zbych

moi drodzy Panowie świat idzie do przodu a wy stoicie i będziecie stac w miejscu. I czy wam sie podoba czy nie to musicie sobie uświadomic ,że w obecnych czasach tzw pedały jak ich nazywacie mają w dupie wasze homofobie i z pewnością nie będą biernie czakali na to na co wy im przyzwolicie. Miejcie tez swiadomośc , że tylko ludzie mocno upośledzeni intelektualnie i psedokatolicy pozwalaja sobie na tak skrajne komentarze wobec tych ludzi o odmiennej orintacji seksualnej. Swiat dawno juz ma to za sobą. Wy tkwicie ciągle w przedszkolu.

nazis

PEDAŁÓW TRZEBA TĘPIC!!!To proste,przeciez to nie jest normalne! Moim zdaniem w Polsce homo nie sa tolerowani, i bardzo dobrze,tylko w wiekszych miastach moga sie ujawniac,w takim miescie jak Łomża pedały nie mają miejsca bytu,muszą działać w podziemiu i sie nie ujawniac, bo jakby sie ktory otwarcie zaczal przyznawac to niewiem czy by mogl bezpiecznie chodzic po ulicach wieczorem....

Nazis,
Nie wiedziałam, że progress na świecie warunkuje stopień akceptacji homo...
Generalnie uważam, że to ich wybór, ale dla mnie to je conajmniej niesmaczne... Czy w związku z tym jestem upośledzona intelektualnie???

Kibol,
A tępić to trza stonkę, a nie pedałów - bądź co bądź rzecz rozchodzi się o człowieka.

Niech sobie żyją w taki sposób, jaki im odpowiada, ale adopcja? Co to to nie!!!

Czy homoseksualizm nie mieści się w grupie: pedofilstwo, nekrofilstwo, sodomia... dlaczego te nie są tolerowane, a homoseksualizm ma być wręcz "testem tolerancji"? Czy ja muszę ich wszystkich kochać, żeby być "światłym człowiekiem"? Chyba nie ma takiego przymusu (ta tolerancja!) więc wszystko co mogę zrobić dla "kochających inaczej" to nie tępić ich tylko pozwalać na zachowanie im prywatności bez narzucania mi siłą głupawych norm pseudodemokratycznych co probują usilnie wymusić.
I dobrze mi z moim "zacofaniem"!

Zbych

ryskago- w sumie masz racje, niech sobie zyja,ale niech sie do tego nie przyznaja i nie robia nic publicznie

Świat ma wiele rzeczy za sobą, a przed sobą co?

X do potęgi 10+nieskończoność...

Ubawilem sie przednio czytajac wskazniki postepu wg. nazis:)

Ja proponuje za profesor szyszkowska przerzucic nasze psy na wegetarianizm, bo maja do tego prawo oraz zalegalizowac miekka pedofilie, to dopiero bedziemy postepowi:)

Sa granice, tak sadze, ktorych nie mozna przekroczyc, bo nie nie wiadomo co sie dalej stanie... Wedlug mnie to granica jest sankcjonowanie przez Panstwo homoseksualizmu. Bo czymze jest nadanie przymiotow rodziny zwiazkom homoseksulanym?Trzeba byloby zwrocic uwage na jeszcze jedna sprawe, rodzina jest wspierana przez Panstwo, poniewaz dostarcza nowych obywateli, bez tego Panstwo przestaloby istniec. W takim razie jaki ma sens istnienie zwiazko homoseksulanych o przymiotach rodziny z punktu widzenia Panstwa skoro nie maja dzieci? Nie ma zadnego senstu... Dlatego tego argumentu zaczna uzywac homoseksulaisci jak tylko zaistnieja legalne zwiazki, po to zeby moc adoptowac dzieci.

Kiedys wedlug polskiego kk homoseksualizm byl karany, w tej chwili nie jest. Jest juz postep:) Poza tym alkowa jest prywatna sprawa kazdego z nas, malo mnie obchodzi co kto komu wklada i gdzie, dopoki nikt nie jest skrzywdzony. Dlatego wypowiedzi malolatow w sytlu zabic pedala sa takze zupelnie bez sensu, oni maja prawo normalnie fukcjonowac. Sa granice...
Uprawnienia od wiekow zarezerwowane dla rodziny, musza takimi pozostac. Ani kroku w tyl...

Na koniec anegdota. Pod auspicjami Jarugi zostala zorganizowana konferencja dotyczaca dyskryminacji gejow przez gejow. Ci ktorzy manifestuja swoja seksulanosc skarzyli sie ze sa dyskryminowani przez tych dla ktorych jest to sprawa alkowy:) Paranoja:)

Ubawilem sie przednio czytajac wskazniki postepu wg. nazis:)

Ja proponuje za profesor szyszkowska przerzucic nasze psy na wegetarianizm, bo maja do tego prawo oraz zalegalizowac miekka pedofilie, to dopiero bedziemy postepowi:)

Sa granice, tak sadze, ktorych nie mozna przekroczyc, bo nie nie wiadomo co sie dalej stanie... Wedlug mnie to granica jest sankcjonowanie przez Panstwo homoseksualizmu. Bo czymze jest nadanie przymiotow rodziny zwiazkom homoseksulanym?Trzeba byloby zwrocic uwage na jeszcze jedna sprawe, rodzina jest wspierana przez Panstwo, poniewaz dostarcza nowych obywateli, bez tego Panstwo przestaloby istniec. W takim razie jaki ma sens istnienie zwiazko homoseksulanych o przymiotach rodziny z punktu widzenia Panstwa skoro nie maja dzieci? Nie ma zadnego senstu... Dlatego tego argumentu zaczna uzywac homoseksulaisci jak tylko zaistnieja legalne zwiazki, po to zeby moc adoptowac dzieci.

Kiedys wedlug polskiego kk homoseksualizm byl karany, w tej chwili nie jest. Jest juz postep:) Poza tym alkowa jest prywatna sprawa kazdego z nas, malo mnie obchodzi co kto komu wklada i gdzie, dopoki nikt nie jest skrzywdzony. Dlatego wypowiedzi malolatow w sytlu zabic pedala sa takze zupelnie bez sensu, oni maja prawo normalnie fukcjonowac. Sa granice...
Uprawnienia od wiekow zarezerwowane dla rodziny, musza takimi pozostac. Ani kroku w tyl...

Na koniec anegdota. Pod auspicjami Jarugi zostala zorganizowana konferencja dotyczaca dyskryminacji gejow przez gejow. Ci ktorzy manifestuja swoja seksulanosc skarzyli sie ze sa dyskryminowani przez tych dla ktorych jest to sprawa alkowy:) Paranoja:)

Autor: kibol (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
......w sumie masz racje, niech sobie zyja,ale niech sie do tego nie przyznaja i nie robia nic publicznie....

Trochę się nie zgodzę.
1. Niech żyją (a nawet współżyją, co mi do tego)
2. Przyznawać się powinni, bo wole wiedzieć z kim mam do czynienia
3. Afiszować się nie powinni, bo jak są tacy tolerancyjni, to powinni tolerować to że mi się nie podobają
4. Marsze protestacyjne - śmiech... Czy ja latam z transparentami, bo kocham kobiety?
5. Chcą wspólnoty majątkowej? - Niech mają, ich związki nie są raczej rozwojowe...
6. Chcą mieć dzieci? - Niech sobie zrobią, nie bronię
7. Brakuje im tolerancji? Jak mnie będzie z ust smierdziało to albo wyleczę zęby, albo nie będę się odzywał

Pozdrawiam

Braaawo gtw-tomek,
ale ten 4 punkt - to nie do końca mogę się zgodzić...
Ganiać z transparentem znapisem "kocham Jolkę!!!!" to taaaakie romantyczne :D

A ja z całych sił popieram ped.. tzn. homoseksualistów. Co więcej uważam ze nie powinni ukrywac swojej orientacji, może dzięki temu więcej gejów skłonnych będzie sie ujawnić. Nie wynika to z moich sympatii, tylko z chłodnych kalkulacji,

Przyjmijmy że na jednego mężczyzne w Polsce przypada jedna kobieta(w rzeczywistości troche wiecej). Zakładam, że wielu gejów pod presją otoczenia żyje w związkach z kobietami. Gdyby mogli oficjalnie i bez obaw łączyć sie z mężczyznami na "rynku" powstała by nadwyżka kobiet. Dzięki temu heteroseksualni mężczyźni (w tym ja) mieli by większy wybór :).

Wiadomo, że wielu gejów to mężczyźni przystojni, zadbani podobający sie kobietom. Niestety wiele z tych kobiet "wzdycha" do nich a co gorsza stawia ich za wzór dla swoich mężczyzn.

Co do lesbijek, powinno być ich tyle żeby mogły grać w filmach dla dorosłych (najlepij Szwedki)

PS. Tomek Kamel jest GEJEM i mam nadzieje że Brad Pitt też sie wkrótce ujawni.

markm napisał:

"Żydów, Romów, homoseksualistów, Polaków i ludzi innych narodowości"
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2509868.html cały tekst

Czy z tego wynika, że Europa, Unia Europejska przyjmuje że homoseksualiści są narodowością?

Nie. Z tego wynika, że to były kryteria wg których ludzie byli przez nazistów zamykani w obozach koncentracyjnych. Skoro zamykano homoseksualistów za ich orientację, to nie widzę powodu żeby ich nie wymieniać. Trzeba być ślepym z nienawiści albo cokolwiek niedouczonym żeby takiej oczywistości nie dostrzec.

Ja jestem za :D
http://www.wroclaw.nop.org.pl/materialy/pedu.zip

Dodam parę słów sprostowania.

Do obozu koncentracyjnego trafiali ludzie różnych narodowości będących wówczas pod okupacją. Trafiali również niemieccy kryminaliści (do służby pomocniczej) oraz osobnicy zboczeni czyli homoseksualiści, lezbijki, tranzwestyci, pedofile, zoofile, nekrofile etc. etc.
Wyraźnie jest opisany ten fakt w historii obzu. Tak więc po pierwsze:
- dlaczego wymieniono homoseksualistów, a inne zboczenia pominięto,
- dlaczego ich wymieniono skoro w obozie zginęło ich kilka tysięcy, a np. białorusinów (nie wymienionych) czy rosjan po kilkanaście tysięcy.
Po drugie:
- dlaczego w oficjalnym komunikacie nie wspomniano o roli jaką w obozach zagłady odegrali homoseksualiści i lezbijki, którzy będąc więźniami obozu jednocześnie byli katami i oprawcami wobec żydów, czy romów bo pełnili rolę tzw. kapo.
To wszystko można przeczytać w opracowaniach historycznych dotyczących obozów śmierci, a także na oficjalnych stronach internetowych obozu Aushwitz-Birkenau.

Jeśli chodzi o mnie to uważam, że takie przedstawianie homoseksualistów w oficjalnym komunikacie UE - jest podłym zakłamaniem.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

wy sie po prostu boicie tych kochających inaczej. I chyba schylając sie po mydło zawsze bojazliwie rozglądacie czy w pobliżu nie ma jakiego pedała. Naprawdę współczuje to strasznie męczące.

nazis

Męczące kolego nazis jest to, jak ktoś chce na siłę wejść do mojego domu, wbrew mojej woli. Wypraszam go delikatnie i dyplomatycznie za drzwi, a on już biegnie do okna i uparcie dalej swoje .... tak jak Ty.
Nie docierają do homoseksualistów żadne logiczne argumenty i nie pomaga prośba o tolerancję - by "kochający inaczej", szanowali życie heteroseksualistów i nie wywyższali się ponad innych.
Niestety, tacy ludzie jak Ty - upierdliwi i bezczelni niszczą wielką, kilkusetlenią kulturę gejów, którzy od zawsze byli z nami gdzieś cicho na uboczu i nie wadzili nikomu ... dlaczego nie może być tak dalej ?
Dlaczego homoseksualiści nie chcą żyć z nami w zgodzie i pokoju?

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

no cóż pozostaje mi tylko ha ha ha ha.

nazis

Nazis, niby czemu hahaha? Wieśmin mówi całkiem po ludzku...

NiemoralnieNormalna

Moze narodowosć moz i nie!

Interesujaca dyskusja, lecz co mnie zaskoczylo to te kilka glosow opozycji ( opozycji do normalnosci, czyli pro-gejowskich). Nigdy bym nie przypuszczal ze w Lomzy znajda sie takie osoby - zaskoczenie lekkie. Lecz niech kazdy z tych homo-zwolennikow zada sobie pytanie i szczerze odpowie na nie: Czy jesli przyszlo by mu zostawic przytulny domek rodzicow i zamieszkac w sasiedztwie gajow, lesbijek nadal by utrzymywal swoje poglady? Co by odpowiedzial gdyby jej/jego dziecko zapytalo czemu ci panowie sie caluja, a pozniej robilo to samo z Krzysiem w piaskownicy - czy nadal bylby tak liberalny - szczerze mowiac nie sadze. Uwiezcie mi mam do czynienia z roznymi ludzmi (roznej narodowosci, kultury, wyznania) i stalem sie bardzo na e rzeczy tolerancyjny, tylko nie zwiazki tych samych plci. NIe wazne dla mnie z kim mam do czynienia: bialy, czarny, hindus, chinczyk - interesuje mnie co on soba reprezentuje. Tak samo czesto mozesz spotkac czarnego wyksztalconego jak biala kananalie (szczycaca sie korzeniami nordyckimi :):)).
Czemu mamy zmieniac cos, co dala nam natura ( ktora nie mysle zeby czlowiek zglebil na tyle zeby poprawiac) i co funkcjonowalo przez tyle tysiacleci. Mamy i tak negatywny pryrost naturalny, wiec ostatnia recza jak nam trzeba jest homoseksualizm.
Ludzie, wyjdzcie na ulice i rozejrzyjcie sie. Chcielibyscie zamiec to co widzicie na krajobraz z para gejow w centrum, bo do tego cala ta tolerancja doprowadzi wczesniej lub pozniej.
A wogle kto powiedzial, ze ja musze to tolerowac, nie toleruje smieci na ulicy, nie toleruje przeklenst u dzieci, nie toleruje glupich telewizujnych show , to i tego nie bede. I jesli komus z tym zle to jest chyba nie tolerancyjny.

o istmax zaskoczyło mnie lekko ty chyba z kosmosu sie wzialeś chlopie

nazis

Nie mialem zamiaru odpowiadac tobie NAZIS, bo nie bylo warto sobie zawracac jedny wyjatkiem glowy. Jednak przypomnialy mi sie slowa kogos madrego, kto mowil wlasnie zeby nigdy nie wychodzic z takiego zalozenia, poniewaz dlatego, ze wszyscy rozsadni tak mysla, a cala cholota wrzeszczy na cale gardlo dopominajac sie najdziwniejszych rzeczy i przywilejow - wlasnie dlatego ten swiat jest taki zakrecony.
Zaintrygowal mnie tez twoj komentarz, i wiesz jesli potrafisz wyklikac tylko tyle zasatnow sie czy ty jestes z tej planety?
Z calym naleznym ci szacunkiem. :)

Bez wątpienia tak. Tak samo jak księża, hiphopowscy, chorzy na raka, czy na przykład pracownicy budżetówki

Cóż...

Żeby być w zgodzie z nauką:
- Jednym z przyczyn dynamicznegio rozwoju dzisiejszych Stanów Zjednoczonych był napływ imigrantów- ludzi odwarznych przedsiebiorczych, ale nie skostnialych systemem pan-poddany. Wolość i imigracja stworzyly dzisiejsze jedyne super mocarstwo.
- dzisiejsza niderlandia w XVII była jedną znajbardziej toleerancyjnych (religijnie) państw, do tegoż panstwa naplywali innowiercy, ludzie patrzący czsto dalej i lepiej oraz innowacyjniej niz z dziada pradziada katolicy. Przywozyili ze soba majatek ktory zdobyli wlasnie dzieki tym cechom.
- Podobnie panstwa tolerancyjne dla żydów (np. w XIXw. Łódź) stawaly sie krainami dobrobytu gdyz do nich naplywal kapitał żydowski
- Wreszce Złoty Wiek Rzeczypospolitej- naplywa arian i innych inowiercow czyli pedalow tamtej epoki. Przywozili onie ze soba swoj sposob myslenia- humanistyczny, nistandardowy, nowoczesny.
- W 2004 roku Hyundai zdecydowal o lokacji fabryki na Słowacji- jedna z przyczyn byl tolerancyjny stosunek Słowaków do skośnookich....
- Szwecja zawdziecza swoje gospodarski rozwoj temu iz prawie wszystkie kobiety pracują, wytwarzajac PKB...

PS. Ostrzegam że nawoływanie do jakiejkolwiek nienawisci na tle religijnym, rasowym i innym podlega każe więzienia ( do wypowiedzi: "Pedałów trzeba tępić")

anna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org