Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepsze filmy |
Witam. Moje pytanie brzmi : Jaki według Was jest: a)najlepszy horror? b)najlepsza komedia? c)film sensacyjny? d)film animowany:) adriano
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepsze filmy |
a+b+c = Hot Fuzz Ostre Psy
|
|
Polecam film który podał melosmiacz chyba że nie lubisz widoku krwi.
|
|
a) świt żywych trupów (ten nowszy) b) dzień świstaka c) h.j wie, dawno nie ogladalem zadnego d) krol lew :P a hot fuzz rulzz :] swoja droga a+b = wysyp zywych trupow (tez film z kolesiami z hot fuzz) i rownie dobrze mozna go tam wrzucic....
|
|
te filmy akurat widziałem i są dobre. To nic czekam dalej na propozycje adriano
|
|
h.j krola lwa zawsze mozesz pier.olnac drugeraz ;]
|
|
Chiński dramat: ostatnia paczka ryżu. Komedia, dramat, horror, wojna, fikcja, bajka, wszystko w jednym. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Polski dramat: ostania puszka piwa komedia, dramat, wojna, fickja, gdzie jest nemo, thriller, wszystko w jednym ;]
|
|
a ) Egzorcyzmy Emily Rose, Plaga b ) Czacha dymi c ) nie ogladam d ) Skok przez plot, Krowy na wypasie, Pingwiny z madagaskaru od siebie polece polski dramat Wszystko bedzie dobrze i jest fajnie
|
|
horror:klasyka,freddy krueger,laleczka czaki komedia: ostatnio spodobał mi się film kac vegas i fired up sensacyjny: paycheck,outlaw,felon,formuła,i klasyki np.brudny harry, animowany:wall-e
|
|
Martwica mózgu.......
|
|
horror: polecam REC!!! Komedia: Coś polskiego;p sensacyjny: nie oglądam animowany: shrek :D Pozdrawiam Mateusz.
|
|
W artykule (link) jest 10 propozycji filmów sensacyjnych i tak właściwie każdy z nich polecam. Chociaż brakuje mi tam jednej produkcji - 60 sekund.
|
|
1) Skazani na Shawshank 2) Ojciec chrzestny
|
|
Amerykańaski film przygodowy: Wyprawa Apacza dookoła sracza :)
|
|
Nie wiem w sumie dlaczego, ale ja uwielbiam Polskie filmy, rzadko się zdarza, że oglądam jakieś inne komedie,ostatnio na VOD znalazłam kolejny Polski film pt. Zenek, już na niego poluje i mam w planach go zobaczyć, znajoma mówiła, że jest całkiem dobry :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |