Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korepetycje |
Kto zna dobrego korepetytora z fizyki? Dajcie namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korepetycje |
daj maila to podam ci nr tel do dobrego korepetytora z fizy.Napisz tylko jaki zakres materialu ( gimnazjum, szkola srednia czy studia )
|
|
Korepetycje |
Mój e-mail to: www.kwiatuszek12345_96@o2.pl Chodzi mi o poprawkę z matury.
|
|
kwiatószek najprafdopodobniej 13 lat.. niezla mafja
|
|
To e-mail siostry młodszej. ;/ W ogóle co Cię to obchodzi?
|
|
zamknij siem pedofiló
|
|
Mówisz osobie dziecko. ;/
|
|
www.kwiatuszek12345_96@o2.pl to jest e-mail? :| nauczcie sie, ze jak jest poczatek www.costam.wp.pl to jest strona internetowa !!!! a jak jest nazwa@wp.pl to jest poczta!!!!!!!! czesto jak ogladam ogloszenia to niektorych ludzi żaaaaaaal
|
|
jak ty pirzesz "o sobie " łoncznie to zeczywiscie jest kiepsko morze jednak potstawuwka lup gimnazióm?
|
|
Kitek nie zauważyłeś że jest @ w moim e-mail'u?? A co do ciebie jasiu_śmietana poprostu za słabo spację nacisnęłam. Lepiej popatrz na swoje błędy. "pirzesz"? "łoncznie"? "zeczywiscie"? "morze"? "podstawuwka"? "lup"? gimnazióm"? ;//
|
|
jasiu tak ma-i takim go akceptujemy :)
|
|
Chwileczkę - ja go nie akceptuję. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
mafiozo: zauwazona zostala @ www.kwiatuszek12345_96@o2.pl ale jesli chcesz napisac adres e-mailowy to juz bez www na poczatku !!!!!
|
|
Dobra koniec tematu. Paa.
|
|
o ludzie ale problemy. malpy szukajo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ludzie chcą się kształcić, a szmaciarze in kłody pod nogi rzucają. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
sam dawalem korki z matmy i hemii, ktos hce jeszcze? calki to cos co kocham :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Jasiowi cały czas mózg pracuje, żeby pisać tak, jak pisze ... Ja podziwiam tylko jego konsekwencję .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |