Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy męski fryzjer w Łomży |
Chciałbym się dowiedzieć który waszym zdaniem jest najlepszym fryzjerem w Łomży i jak cenowo za ścięcie na tak zwanego ,,Irokeza " kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy męski fryzjer w Łomży |
idz do stylisty
|
|
Najlepszy fryzjer to taki który potrafi zlikwidować słynną pożyczkę!Czyli zaczes!!!Polecam mojego sasiada! Bubero
|
|
marian na kopernika
|
|
a ile taki stylista bierze :)??
|
|
ja Tobie polecam fryzjera na długiej (taki zielony szyld, wchodzi się po schodach na 1 albo 2 piętro), jest tam taki młody chłopaczek, który jeszcze Ci podpowie jak będzie Ci lepiej. jak mieszkałem w Łomży to do niego chodziłem. a ścięcie myślę, że do 20 zł.
|
|
Karol na Dwornej:) wiecznie żywy:) bigi2004
|
|
sie chyba spozniles o 2 lata z tym jurokiem kup se maszyne i wal na glajfa he jak z reklamy łilkinsona
|
|
Piotr Ćwiekowski na Mickiewicza
|
|
jak chcesz to obetnę Cie na irokeza za 500zl nikt takiego nie ma, będziesz miał najbardziej odjechanego irokeza w Łomży baaaa w Polsce , Czlowieku myślałem ze tylko laski zakładają takie tematy i im sie nie dziwie może paznokcie tez chcesz sobie zrobić ? jak chcesz to tipsy pyknę za 1000zl , na Długiej idz do SUPERMENA fryzjer na 1 pietrze jak juz ktos Cie tem wysylal i obetnij sie, zaplacisz cale 12 zl ,
|
|
Każdy jest dobry jak trafi w gust klienta.
|
|
Oj nie kazdy najlepszy jest na dwornej w okolicach apteki jest tam straszy Pan i fryzjerki elegancko ścinające i dbające o szacunek i zadowolenie klienta POLECAM
|
|
Witam. Polecam Wojtka w Zakładzie Fryzjerskim "Familia" ul. Kazańska 2 Fach w ręku, zna się na rzeczy. Miło i profesjonalnie. Pozdrawiam
|
|
z twojego pytania wnioskuję że z twoimi włosami nikt sobie nie da rady pytasz o cenniki fryzjerów przez ostanie lata podskoczyły o kilka złotych mój np o 5 rewenant
|
|
Wlasnie tez polecam Wojtka z kazanskiej !!!! ma chlopak fach w reku - mario
|
|
Oczywiście, że najlepszy jast słynny Ćwirek z Mickiewicza, Serdecznie Polecam bo jest naprawde dobry,a pozatym miła atmosfera w salonie mozna tam poczytać gazety przy kawce gdy czeka sie w kolejce
|
|
salon dafne na pilsudskiego is the best azaxxx
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |