Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krytycy na forum ! |
Wkurzają tacy krytycy na forum nie pisza na temat tylko jakies bzdury piszą ! jak bedzie teraz znowu jakis wkurzajacy post to znaczy ze ludzie nie jestescie .... bo to prawda sa wyjatki ! jak (ptysiu91 no i ....) ale mało ich jest ! a jak wam nie pasuje to zrobie ty błedów ze w głowie sie wam nie pomie$c!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krytycy na forum ! |
rotfl.... dziecko do lekarza idź a nie forum zaśmiecasz.... :D Uwaga!!! Nastolatek błędami straszy!!! Alarm! Alarm! Ludzieeee!!! Zakrywajcie oczy bo źle będzie... :D :D :D
|
|
ooo krytykantka mozn@ $kojarzy# z ( krytynką) h3h3h3h3
|
|
No nie mogę ....;D 'Krytynka' ;))))))))) idź się pisać naucz
|
|
Czuję Normalny 15latku, że nie będziesz musiał sie zbytnio wysilać aby te błędy robić, ponieważ wychodzi Ci to przednio. Nie jesteśmy może jakimiś wielkimi estetami (pozdro Kaschia i c3po), ale wyobraź sobie, że deczko szanujemy nasz (polski) język, sens zamieszczanych wypowiedzi oraz ich przydatność dla Forumowiczów. Tobie radziłabym pójść w tym samym kierunku. Estetyka Twych wypowiedzi (a raczej jej brak) sprawia, że trudno traktować Cię poważnie. Przemyśl to. Ps. A i tak jestem pewna, że co niektórzy to pozmieniali nicki aby zmienić swój wcześniejszy wizerunek, ale niestety zpomnieli, że oprócz nicku można by było zmodyfikować treść i formę zamieszczanych postów. Pozdróweczka :)))
|
|
A może chłopak po prostu szuka drogi do ludzi, a wy od razu traktujecie go z góry... Czy ktoś potrafi po prostu ciepło i po ludzku go przyjąć i normalnie pogadać? Pozdrawiam wszystkich ganiących i ... hihi "ganianych"
|
|
Normalny 15-latku, ja też Cię popieram :) Tak, jak zawsze DJ-ów i Barteza, kiedyś Peję. To jest koloryt tego forum (o czym juz kiedyś było). A do krytyków: weźcie to ze śmiechem, przecież Normalny jest fajny... Gdybym tu tylko ja ze Zbychem i Ashe'em gadał, to dopiero byście mieli nudę ;) Pozdrowienia
|
|
Re:Adamus W sumie to masz rację, ale jak nikt im nie będzie zwracał uwagi od czasu do czasu to mogą nawet nie wiedzieć jakie błędy popełniają i co gorsza utwierdzić sie w przekonaniu, że w każdym czasowniku liczby mnogiej w trzeciej osobie jest "o" a nie "ą" (np. zrobio, wyślo, zbudujo itp... - brrrrr). Mogą także pomyśleć, że niektóre podejmowane przez nich tematy są bardzo fascynujące i twórcze. Tak więc musi być ktoś kto im przypomni czasem, że rzeczywistość jest trochę inna. Następnym razem postaram sie być bardziej delikatna i subtelna :))) Pozdrowionka
|
|
jakbyscie powazniejszych temtów nie mieli... News
|
|
Daj spokój Dżasta,niech PISZO JAK HCO... :-) ...^NiE^NoRm@lnY^15LaTeK^ ? ...^CaUkEm^F@j0wY^NiCk^!! ;-)
|
|
daj dupy dzieweczko
|
|
no kochany, w tym momencie przegiąłeś... a już miałem stać się bardziej pobłażliwy. Jednakowoż w takowej sytuacji... to ja zrobię Ci z d**y jesień średniowiecza. I pamiętaj - nie znasz dnia ani godziny. Bo żeby chcieć coś od kogoś trzeba też coś od siebie dać... jak narazie jeszcze nic z siebie nie dałeś, a w tej sytuacji pokazujesz tylko swą niedojrzałość emocjonalną, psychiczną tudzież fizyczną. Ciężko Ci teraz tu będzie, bo do tej pory miałem tylko ubaw, ale od tego momentu masz przechlapane. A i tak słowa te napisałem drżącą ręką i na silnym hamulcu...
|
|
Jeszcze raz sie pytam gdzie jest administrator? Wszystko zmierza do tego że zakompleksione dzieciaki bedą zasmiecać forum takimi "daj dupy dzieweczko"
|
|
sami chcieliście tego zebym tak pisał i bende dalej tak pisałać ;P
|
|
^nO^To^rZ3ś^SiE^tEr@^p0PiS@U^BiEdN@^DzIecInO^...
|
|
Po przeczytaniu posta Adamusa też postanowiłam być delikatna, ale widzę że z tego nastolatka nic więcej tylko burak i gówniarz. Niedouczony na dodatek. Przegiąłeś maleństwo. Ponawiam pytanie: Gdzie jest admin???
|
|
admin poszedł na grzyby a ty dziewczynko idz na trójkąta do sex shopu i kup se wiesz sama co masz kupić
|
|
Szkoda mi takich ludzi...
|
|
Jak mniemam "daj dupy dzieweczko" było skierowane do mnie. Żenada. Totalna porażka. Morał z tego taki - Z gówniarstwem najlepiej nie wchodzić w żaden temat. I tego się będę trzymać. Pozdrawiam pozostałych Ps. Adminie - zlituj się nad nami i kasuj te wypociny piętnastoletniego inteligenta.
|
|
JA nie BęnDe Krytykował innycH Nareczka ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Ziomek vel Bartez :D :D :D Racja, nie warto poświęcać czasu na odpowiadanie takim kretynom, masz rację J26. Szkoda go, chłopak siedzi w necie zamiast z ludźmi normalnymi pogadać i wymyśla coraz to większe bzdury. Jego ziomale tacy sami jak on, niedouczeni, gówniarscy... ehh, szkoda gadać. No i trzeba ignorować, chociaż od 'krytynów' wyzywają. (hehehe słowo miesiąca, bije nawet te wszystkie 'bendo', 'zrobio', skej part' i te inne). Adminie, zrób coś. Kasia
|
|
Do normalności to tobie, nastolatku, tak daleko jak z Łomży do psychiatryka w Choroszczy
|
|
MniE terz Się czepiacie ? nie ładnie fu fu a co to znaczy Ziomek vel Bartez :D :D :D ???????????????????????????????????????????????? ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Dziwią mnie Wasze polemiki z kimś kto na to nie zasługuje. (Wyraziłem się b. delikatnie) . Mnie ta gówniarzernia nigdy nie prowokowała do odezwania się. Czasy się zmieniają , forum też.
|
|
no prosze... niektorzy ciesza sie jak na ich temat przez tydzien odpowie 10-15 osob... a tutaj w kilka godzin juz tyle wypowiedzi?? heheh pozdrawiam!!
|
|
Przed zarejestrowaniem na forum powinien być obowiazkowy test na IQ. W tenże sposób można ograniczyć ilość takich niedorozwiniętych mastodontów;P
|
|
Wszędzie ta krytyka. Kiedyś był post taki jeden. Gośc rozpisał się na fulla, a typki z forum zamiast do tematu napisali "jakiemu debilowi chciało się tyle pisać?" a co do waszej sprzeczki. Po pierwsze: dajcie normalnemu spokój, to jeszcze małolat, ma 15 lat(ja tesh), pisze bzdury. Po drugie: temat zdaje sie był o krytyce a nie o tym aby się jechać po gaciach, bo jeżeli o to akurat chodziło to powiem wam, że Jesteście bystrzy jak woda w kiblu,a tak na marginesie - ludzie nie gryźcie się, szkoda zębów.
|
|
Niedawno już wrzucałem tutaj tego linka, ale nie mogę się oprzeć :-) http://www.trials-shack.co.uk/posting.html And if you just have something to say... A Ty, drogi ^15LaTkU^ jesteś taki normalny, jak Młodzież jest Wszechpolska. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wchodzę na forum, godzina 22:10. Pierwsze trzy znajdujące się na szczycie tematy to te stworzone przez "normalnego 15latka". Chyba jednak coś w sobie chłopak ma, umie przyciągnąć ludzi. Oby tak dalej. Dzięki takim jak on łomżyńskie forum nie zginie! ;-)
|
|
hehe DobrY TyP !!! I tak DaleJ Promój Łomze i siebie !:P ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Stary, w podstawówce chodziło kiedyś takie powiedzenie: " Tylko ch**e kreskują -uje " Właśnie takich powiedzonek brakuje dzisiaj w podstawówkach, z tego co widzę.
|
|
wiesz co ci powiem pietnastolatek ??? szkoda mi takich ludzi jak ty!!! jescze sam nie wiesz o co ci do konca chodzi! i nie pisz ze ty jestes "normalny" bo uwierz mi jestes zryty na maxa!!! i na sto procent molestowany psychicznie przez rowiesnikow i nie mozesz tego przezyc ze i tu ciebie zjado!!! i masz racje!!! Jestes Zryty!!! pozdrawiam cieplutko papa i buziaki ................aaaj :)
|
|
Czy to forum ma jakiegoś moderatora or something like that? Jeśli tak, to chciałbym obejrzeć zmoderowane (usunięte) posty ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
^PoJeB@nY^15LaTkU^ trzymaj się od tego forum z daleka. W Twoim wypadku polecam lekturę Elementarza. Pozdrawiam
|
|
dzięki za miłe słowa ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |