niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
piercing

Chciała bym sie dowiedzieć co mylicie na ten temat. I czy w Łomży można skorzystać z takich usług ? i czy trzeba mieć do tego skończone 18 lat.

_______ *plask*

Byleś jedynym moim grzechem.. *.*
tsz tsz..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: piercing

można można;-) ja swój w brwi robiłem na długiej ;-)

do szkoły a nie piercingu sie zachciało...

nie trzeba miec 18 lat ,ale zalezy tez gdzie kolczyk bo jak w uchu,brwi,nosie to moze byc ale jak na wardze to juz nie ;)

W łOMżY NA DłUGIEJ U PANI dOROTY sIERZPUTOWSKIEJ,JA TAM ROBILAM WSZYSTKIE SWOJE KOLCZYKI(BREW,NOS,JEZYK,PEPEK) I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA...U NIEJ RACZEJ NA ZADNE NIE TRZEBA MIEC DOWODU,TYLKO NIE WIEM CZY NIE MUSI BYC Z TOBA KTOS PELNOLETNI...

polecam salon na dlugiej:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org