piątek, 30 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czlowiek orkiestra

Trafiłem przez przypadek na www.czlowiekorkiestra.pl strona muzyka z Łomży. Można posłuchać jego muzyki.

Do mojego domu nie wiem jak trafiła też płyta tego człowieka :)

Posłuchajcie, sobie na jego stronie tej muzyki obejrzyjcie galerie goscia w ogrodzie w garniaku i powiedzcie mi co sądzicie.

Jak dla mnie to tam wszystko jest grane na akordeonie :) nawet jak pisze gitara czy skrzypce :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czlowiek orkiestra

żenada

-----------------------------------
//////////////////////////////////
-----------------------------------

Doczytać się można udziału także innych instrumentów niż akordeon, chociaż to on jest dominującym w każdym calu i nie wiem czy Tango Milonga można zaszufladkować do cantry.

:), to macie całkiem podobne zdanie do mojego :), dziwie się że gra u biskupa na przyjęciach :)

To chyba jakieś jaja ktoś sobie zrobił !Przecież to jest grane na klawiszach z podkładem,a ten facet to mi wygląda na właściciela kantoru na kótkiej i właścicela tego budynku w którym się mieszczą banki na Dwornej, zresztą ten ogród to jest jego i znajduje się na Piaskach. Koniec świata co to się wyrabia ( chory? na udar???)

Hehe to jest dobry,stary oszust.Spojrzcie na zdjecie z Drzyzga i Hanka Bielicka.Ta sama poza,ten sam garniak i koszula...Czy to nie fotomontaz??:D
Pozdrawiam Pana"czlowieka orkiestre"

Beznadziejne fotomontaże. Co to naprawde za typ ? Beznadzieja totalna.

Zdjęcie z Bielicką jest rzeczywiście niezłe :).

fanka bocianka - niestety masz racje. To wszystko co piszesz to prawda i niestety te informacje z nawiasu tez sa prawdziwe....

haha:
widać jak lubi tego typa ksienzulek z zambrowa:

a fotomontaz trohe slabo wyszedl:

widać wyraźne próby rozmycia obrazu by znosnie wkomponowal sie w tle. na srodku widac ze ktos za mocno pociongnol "pendzlem" :D

jedyny prawdziwy jasio :}

Chyba się czepiacie?

Chyba sie nie czepiamy...Ten typ ma chajsu jak lodu(bez kitu),Nie ze mnie to boli,bo mam to w d... ale wykorzystuje naiwnosc ludzi,by kupowali jego smieszne cd...Liczy sie dla niego rodznina itp??Bajka,wiem troche o nim,lecz niebede pisał,ze wzgledu na jego zone i dzieci,bo nie sa niczemu winni...

Fotografie są historyczne.
Zarówno Pani Hanka Bielicka, jak ks. Grajewski od jakiegos czasu nie żyją. O ile pamietam to we wrześniu minęły cztery lata od śmierci ks. prałata.
moze dlatego ktoś korygował te zdjecia?

(........)

Co innego korygowanie, a co innego przeklejenie całej postaci z jednego zdjęcia do drugiego. Podobieństwo ma swoje granice.

Tak, to niezły kant.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Wykończenia wnętrz, glazura, szpachlowanie.
tel. 790287366
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org