Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czlowiek orkiestra |
Trafiłem przez przypadek na www.czlowiekorkiestra.pl strona muzyka z Łomży. Można posłuchać jego muzyki. Do mojego domu nie wiem jak trafiła też płyta tego człowieka :) Posłuchajcie, sobie na jego stronie tej muzyki obejrzyjcie galerie goscia w ogrodzie w garniaku i powiedzcie mi co sądzicie. Jak dla mnie to tam wszystko jest grane na akordeonie :) nawet jak pisze gitara czy skrzypce :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czlowiek orkiestra |
żenada ----------------------------------- ////////////////////////////////// -----------------------------------
|
|
Doczytać się można udziału także innych instrumentów niż akordeon, chociaż to on jest dominującym w każdym calu i nie wiem czy Tango Milonga można zaszufladkować do cantry.
|
|
:), to macie całkiem podobne zdanie do mojego :), dziwie się że gra u biskupa na przyjęciach :)
|
|
To chyba jakieś jaja ktoś sobie zrobił !Przecież to jest grane na klawiszach z podkładem,a ten facet to mi wygląda na właściciela kantoru na kótkiej i właścicela tego budynku w którym się mieszczą banki na Dwornej, zresztą ten ogród to jest jego i znajduje się na Piaskach. Koniec świata co to się wyrabia ( chory? na udar???)
|
|
Hehe to jest dobry,stary oszust.Spojrzcie na zdjecie z Drzyzga i Hanka Bielicka.Ta sama poza,ten sam garniak i koszula...Czy to nie fotomontaz??:D Pozdrawiam Pana"czlowieka orkiestre"
|
|
Beznadziejne fotomontaże. Co to naprawde za typ ? Beznadzieja totalna.
|
|
Zdjęcie z Bielicką jest rzeczywiście niezłe :).
|
|
fanka bocianka - niestety masz racje. To wszystko co piszesz to prawda i niestety te informacje z nawiasu tez sa prawdziwe....
|
|
haha: widać jak lubi tego typa ksienzulek z zambrowa: ![]() a fotomontaz trohe slabo wyszedl: ![]() widać wyraźne próby rozmycia obrazu by znosnie wkomponowal sie w tle. na srodku widac ze ktos za mocno pociongnol "pendzlem" :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Chyba się czepiacie?
|
|
Chyba sie nie czepiamy...Ten typ ma chajsu jak lodu(bez kitu),Nie ze mnie to boli,bo mam to w d... ale wykorzystuje naiwnosc ludzi,by kupowali jego smieszne cd...Liczy sie dla niego rodznina itp??Bajka,wiem troche o nim,lecz niebede pisał,ze wzgledu na jego zone i dzieci,bo nie sa niczemu winni...
|
|
Fotografie są historyczne. Zarówno Pani Hanka Bielicka, jak ks. Grajewski od jakiegos czasu nie żyją. O ile pamietam to we wrześniu minęły cztery lata od śmierci ks. prałata. moze dlatego ktoś korygował te zdjecia? (........)
|
|
Co innego korygowanie, a co innego przeklejenie całej postaci z jednego zdjęcia do drugiego. Podobieństwo ma swoje granice.
|
|
Tak, to niezły kant.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |