środa, 14 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czlowiek orkiestra

Trafiłem przez przypadek na www.czlowiekorkiestra.pl strona muzyka z Łomży. Można posłuchać jego muzyki.

Do mojego domu nie wiem jak trafiła też płyta tego człowieka :)

Posłuchajcie, sobie na jego stronie tej muzyki obejrzyjcie galerie goscia w ogrodzie w garniaku i powiedzcie mi co sądzicie.

Jak dla mnie to tam wszystko jest grane na akordeonie :) nawet jak pisze gitara czy skrzypce :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czlowiek orkiestra

żenada

-----------------------------------
//////////////////////////////////
-----------------------------------

Doczytać się można udziału także innych instrumentów niż akordeon, chociaż to on jest dominującym w każdym calu i nie wiem czy Tango Milonga można zaszufladkować do cantry.

:), to macie całkiem podobne zdanie do mojego :), dziwie się że gra u biskupa na przyjęciach :)

To chyba jakieś jaja ktoś sobie zrobił !Przecież to jest grane na klawiszach z podkładem,a ten facet to mi wygląda na właściciela kantoru na kótkiej i właścicela tego budynku w którym się mieszczą banki na Dwornej, zresztą ten ogród to jest jego i znajduje się na Piaskach. Koniec świata co to się wyrabia ( chory? na udar???)

Hehe to jest dobry,stary oszust.Spojrzcie na zdjecie z Drzyzga i Hanka Bielicka.Ta sama poza,ten sam garniak i koszula...Czy to nie fotomontaz??:D
Pozdrawiam Pana"czlowieka orkiestre"

Beznadziejne fotomontaże. Co to naprawde za typ ? Beznadzieja totalna.

Zdjęcie z Bielicką jest rzeczywiście niezłe :).

fanka bocianka - niestety masz racje. To wszystko co piszesz to prawda i niestety te informacje z nawiasu tez sa prawdziwe....

haha:
widać jak lubi tego typa ksienzulek z zambrowa:

a fotomontaz trohe slabo wyszedl:

widać wyraźne próby rozmycia obrazu by znosnie wkomponowal sie w tle. na srodku widac ze ktos za mocno pociongnol "pendzlem" :D

jedyny prawdziwy jasio :}

Chyba się czepiacie?

Chyba sie nie czepiamy...Ten typ ma chajsu jak lodu(bez kitu),Nie ze mnie to boli,bo mam to w d... ale wykorzystuje naiwnosc ludzi,by kupowali jego smieszne cd...Liczy sie dla niego rodznina itp??Bajka,wiem troche o nim,lecz niebede pisał,ze wzgledu na jego zone i dzieci,bo nie sa niczemu winni...

Fotografie są historyczne.
Zarówno Pani Hanka Bielicka, jak ks. Grajewski od jakiegos czasu nie żyją. O ile pamietam to we wrześniu minęły cztery lata od śmierci ks. prałata.
moze dlatego ktoś korygował te zdjecia?

(........)

Co innego korygowanie, a co innego przeklejenie całej postaci z jednego zdjęcia do drugiego. Podobieństwo ma swoje granice.

Tak, to niezły kant.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
nieruchomości
Na sprzedaż mieszkanie w Łomży przy ul. Moniuszki pow. 60,12 m2, V piętro, 3 pokoje.
tel. 698506416
usługi
Wycinka drzew trudnych przy budynkach, liniach energetycznych, ogrodzeniach. Usługi ogrodnicze, prace wysokościowe.
tel. 792956988
linyidrabiny@gmail.com
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org