środa, 07 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
aparat

gdzie moge kupić dobry aparat fotograficzny? słyszałam że w media ale czy tam waro iść?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: aparat

A ja chciałabym wiedzieć, jaki model polecanie, bo wiem, że chce z canona, ale nie wiem, który wybrać: powershot a650is, czy powershot a720is albo moze sx110is. Co polecacie??

Polecam aparaty Lumix z serii fz , są jednak dwukrotnie droższe od Canon.

Właśnie, dwa razy droższe... Ja nie potrzebuję aparatu do codziennego użytku, tylko do okolicznościowych imprez, a pozatym canon mi się sprawdził, ale chcę nowszy teraz.

Popieram!

dobra jest minolta jezeli bardziej profeska jezeli tylko amatorsko to patrz na ilosc pikseli i cene kazda marka jest dobra nie z media idz lepiej do innych sklepow np legionow za statoil polowa albo skwerek

Nie patrz na ilość pixeli , tylko na jasność obiektywy - bez jasnego obiektywu-dużo pixeli nie pomoże

wiesz gdzie najlepiej kupowac ?
na allegro lub na serwisach fotograficznych w Łomży nic nie ma sam wiem bo szukałem i sciągnełem sobie aparat z USA

Łomża leży na Mazowszu !

patrz na korekcje szumuf. nic ci z pikseli jak bendo zdjencia robione w ciemnosci z lampo i bedzie widac piksele w milimetrach kwadratowych

jedyny prawdziwy jasio :}

Dobry aparat można kupić w wielu miejscach. Wszystko zależy co się rozumie jako dobry. Najtaniej nawet z opłatą przesyłki jest w sklepach internetowych. Wybór bardzo duży można poczytać opinie o sklepie, jak dużo pozytywnych to wybrać ten z najniższą ceną aparatu + przesyłka i kupić.
Na porównywarkach cen http://www.skapiec.pl/[/url lub ceneo.pl jest wszystko co trzeba. Oceny sklepów, aparatów, tylko wybrać najlepsze i zamawiać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org