Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie mogę spać...;(( |
Ratujcie:D Może są tu jeszcze jakieś "nocne marki":D Może znajdzie się chętny do gry w warcaby?? "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie mogę spać...;(( |
to Cie uratowali :D
|
|
Sorry, ale ok. 2 w nocy to zadna pozna pora. O tej godz. to ja czasem zamykam swoje srodowisko programistyczne. Po wylaczeniu, ale przed spaniem, pomysle jeszcze jak rozwiazac dany problem i zasypiam odrazu. Lepsze niz liczenie baranow. Pewnie jestes uzalezniony od internetu, dlatego spac nie mozesz, jak nie jestes on-line :) Ja teraz jade do pracy i tez jakos mnie naszlo do zajrzenia tu :)
|
|
@markac: a co tworzysz i w czym tworzysz?
|
|
Gruby Łks idz do go-go tam odrazu zaśniesz heh a tam to cie ululajo
|
|
markac twozy smieszne programy kture na nic nikomu sie nie zdajo. viva C++ jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Do GRUBY ŁKS ,mam lekarstwo na Twoją bezsenność,popracuj u mnie na budowie kilka dni,a gwarantuje ,że ten problem zniknie-pozdrawiam TADZIKK TADZIKk
|
|
markac nie jestem uzależniony od internetu:) TADZIKK wystarczy mi robota na budowie u mojego ojca:D "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
O_o
|
|
widocznie nie wystarcza skoro nie mozesz spac :D Heh ale chyba mam przyczyne dlaczego nie mozesz spac :) to chyba przez nienajlepsza postawe naszych kopaczy heh :) jak zaczna grac to ty zaczniesz spac haha xD Wspolczuje Ci xD
|
|
Może i tak dobre spostrzeżenie:D Dlatego jedziemy dopingować ich w Olsztynie. 27.09 godz 14:00 "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
a na ilu wyjazdach byłes pochwal sie kolego ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
na rzadnym. tatus nie poscil i kieszonkowego nie daje jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ten temat jest bezsensu tyle w tym temacie xD
|
|
GrubyŁKS nie to żebym sie czepiał do Ciebie bo fajnie że promujesz klub na kazdym kroku, ale tak z ciekawosci ile masz wyjazdów :) ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Tak z ciekawości to niestety tylko 2;( 3 jeśli licząc mecz Sparty z GKSem:D Nie martw się liczba się poprawi:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
niezawodny sposób na bezsenność to lektura postów:) głupi myśli że jest mądry, mądry wie że jest głupi
|
|
Skoki ze spadochronu. <macius z klanu> Polecam na bezsenność i nudę wszelaką. :D PS HokusPokus - ty jeszcze niedawno, kilka lat temu, miałeś 0 wyjazdów na koncie, małolacie hehe ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |