sobota, 26 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kiedy stanie sie tragedia ?

Od dłuzszego czasu obserwuje ten słup. Z kazdym dniem jest w coraz gorszym stanie. Czy musi stac sie tragedia aby Urzad Energetyczny sie tym zajał. Rece normalnie opadaja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kiedy stanie sie tragedia ?

O bosze ja proponuje stwuszmy ruh ludofo narotofy i pujcmy naprawimy to sami bes laski!!

POMOSECIE??!!

"otoczyli" go kostką brukową. bedzie dobrze:)

Ale tak swoja drogą to masz racje, przewali się, jeszcze na kogoś, śmierć na miejscu.... a potem bedzie że to nie ich wina... ajj...

to zabytkowy slup a Urzad Energetyczny nie ma piniazkow na remont takich rzeczy:) jeszcze troche i zostanie sam szkielet

To zgłoś to !

kostka brukowa jest to nie bedzie tak zle!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Nie zawali się. Zatrzyma się na drutach.

Bo to Polska, nie elegancja Francja.. ;]

ale fajoskie foteczki. podoba mnie sie ten supek

jedyny prawdziwy jasio :}

To Łomża...

Pomysłowo.

siemka

Stwierdzając po wypowiedzi pozostałych wypowiedziach to za dużo inteligencji nie majo . Zurcio a takie coś trzeba zgłośić bo może sie stać tragedia albo będzie gorzej

Pozdrawiam

Słup stoi na ulicy Rzadowej dokładnie przy skrzyzowaniu z ulica Krótka. Jakis rok temu na tej ulicy przewrocił sie słup (z 5 słupow w gore ulicy) przechylił sie na budynek ale po kilku godz było juz wszystko naprawione.

Dzwoniłem własnie do Zakładu Energetycznego. Miły Pan wział namiary na słup, teraz tylko czekac czy cos z tym zrobia.

Nie zrobią nic tak jak do tej pory myślisz że to był pierwszy telefon w tej sprawie do nich?mieszkam w tym bloku i wiem że oleją znowu tą sprawe ...o ile pamiętam to kiedyś w ten słup uderzył samochód podajrze jakaś ciężarówka a za jakiś czas osobówka i tak stoi i straszy...

I tak przy okaji dla tych co zaraz napiszą że nie moge tam mieszkać bo tam niema ist.Nie niema kożystam z komputera u brata:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
praca
Poszukujemy osoby do opieki nad kobietą w podeszłym wieku w Łomży.
tel. 862185154, 508051512
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org