poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dostałem mandat!!!!

Czy ktoś wiem gdzie straznicy miejscy stawiają na noc swojego krązownika szos którym woża fotoradar i czy ktoś go pilnuje?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dostałem mandat!!!!

Ehehehehehehe, moje wyrazy. Dla zaspokojenia ciekawości, to w jakim wymiarze ?

:D

=====================================================
Czy ty jesteś graczem czy też może nie,
Każdy z moich ludzi bardzo dobrze wie,
Że ja jestem szejkiem, w moim mieście,
Wznieście ręce w powietrze
===================================================

DOSTAŁEM 100 ZŁ I ZDJĘCIE MOJEGO PIĘKNEGO KRĄŻOWNIKA SZOS DARMOZJADY SCHOWAŁY SIE KOŁO BLASZAKA NA PIŁSUDZKIEGO

łączę się z Tobą w bólu... :))

pozdrawiam c3po

pozdrawiam
M

hm ja dostalem 450pln i 8 punktow, ale niestety sami na to pracujemy

nie łamcie sie jest sposób byłem dzis u nich
po dłógiej kłotni zeszli do 70 zł :)

Zacznijcie wreszcie jeździć normalnie. Wcale mi was nie żal. Ja pieszy chcę normalnie przejść przez ulicę!

Policja jest wredna i to bardzo przypierdalaja sie za byle co poprostu H.W.D.P ( J.K )

Bedzie dobrze

raczej H W D SM :)

nie HWDPujcie tak, bo naprawde spora ilość kierowców, cytując pana NPL "przypie**ala" tymi swoimi 4 kółkami bez namysłu.

Żalicie się, ze każą płacić, a czemu każą?? Bo sami tego chcecie, po cholere??
Ja jeżdże tyle lat i jak narazie nie zapłaciłem nawet złotówki...

Moim zdaniem nie ma co marudzić ze policja się czepia, taka jest ich rola.

pozdrawiam c3po

bo jeździć to trzeba umić!!

pozdrawiam
M

odezwał sie NIEDZIELNY KIEROWCA jak wyprowadzasz malucha raz w tygodniu by do kościoła dojechac to sie nie dziw ze mandatów nie dostajesz
a ja mam dosyc jezdzenia 40km/h za elkami
po za tym do policji sie nie czepnołem tylko do strazników miejskich którzy zamiast pilnowac by czyjś kundel nie nawalił na trawnik zabawiają sie w policjantów

Abcd zachowuje się jak dziecko, które uderzyło się w palec i skarży się na ból. Możesz mieć pretensję tylko do samego siebie.

troche zrozumienia. jedz te 40 km/h i wychamuj jak ci wyskoczy ktoś jak jesteś 10 metrów przed pasami

tia NIEDZIELNY KIEROWCA... jakoś nie bardzo mi to pasuje, w tym roku mam już przejechane kilka kilometrów ... i nie w niedziele a w sobote.

Poza tym jakoś odechciewa mi się wsiadac za kierownicę jak czytam Twoje wypowiedzi. Wynika z nich ze jesteś absolutnie niereformowalny i masz delikatnie ograniczone poglądy.

A co do straży miejskiej, nie skarżyłbyś się gdybyś zarobił mandat od policji?? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

Z wyrazami współczucia c3po

pozdrawiam
M

Powiem tak za kims kto wczesniej sie wypowiadal : jezdzic to trza umic i wiedziec kiedy mozna zapierdalac a kiedy trza przepisowo 50km/h. Jak malolacie jeden z drugim chcecie sie wyzyc za kolkiem to jedzcie za miasto tam fotoradarow nie uswiadczycie raczej a i ilosc pieszych ktorych wasza jazda moze denerwowac duzo mniej. I niech mnie jeden z drugim zaraz nie pisze ze jestem niedzielny, sobotni czy jakikolwiek inny kierowca, bo jezdze pare ladnych lat(codziennie), raz zaplacilem mandat za pasy niezapiete w miescie i to tyle. Za kierownica trzeba myslec a nie klapki na oczy i gnac byle szybciej. A i tak pewnie zaden z was nie jechal nigdy tak szybko samochodem jak ja :P (280km/h na A2 w AA4) :PPPP

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

dixie??? przeczytaj co napisales/as i pomysl czasem!!!!!! a te 280 w tym AA4, to wiesz o kant dupy

:)

ja : musisz byc bardziej komunikatywny bo ja nie wiem co ma oznaczac : "a te 280 w tym AA4, to wiesz o kant dupy". Wyrazaj sie jasniej prosze. Poza tym nie bede czytac tego co napisalem bo zawsze podczas pisania czegokolwiek mysle o tym co pisze. Mozesz wiec miec absolutna pewnosc ze zgadzam sie z pogladami przytoczonymi w moim poscie i nie musze ich po 3 razy czytac zeby je zrozumiec lub przemyslec.

Jeśli myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy i wiesz już wszystko - pomyśl raz jeszcze.

Zdzichu !!!, jak sobie chcesz przejść normalnie przez ulicę to przeprowadz się do Jedwabnego ( lub na jakieś inne zadupie ). Innym ludziom w porównaniu do Ciebie zawszesie gdzieś śpieszy ,więc troche zrozumienia proszę .....

DIXIE to co piszezsz z tym a4 to nie prawda , moim zdaniem masz bujna fantazje i tyle

ABCD- to naprawdę musiała byc "" dłóga kłótnia" bo gdybyś napisał długa to by była za krótka .Pozdrowienia od Doroszewskiego

:)

ja : no coz nie jestem w stanie Ci udowodnic ze to prawda... ja jednak swoje wiem i w sumie nie zalezy mi na tym zebys mi wierzyl lub nie... napisalem tylko to co mysle na temat tego watku a pisze zawsze prawde... gdybym chcial zrobic na Tobie wrazenie to bym napisal ze jechalem 350km/h McLarenem F1 ale to juz bylaby nieprawda... A z Audi A4 2.8 quatrro wlasnie tyle udalo nam sie na autostradzie do Poznania wycisnac... i tyle na ten temat.. czy mi wierzysz czy nie wrazenia z jazdy mam ja a nie Ty :P

Ludzie jestescie conajmniej dziwni. W ten sposób nigdy nie bedzie dobrze.
Jeżdzę troszkę jakieś 50 000km rocznie po Polsce Płn. Wsch. i aż mnie czasami przerażenie ogarnia. Trzeba zawsze znaleść złoty środek.
1. Pieszy ma iść przez przejście normalnie, a nie kombinować. Nie może sobie wejść pod nadjeżdzający pojazd. i jak chce zyć to musi o tym pamiętać.
2. Kierowca ma jechać z prędkością bezpieczną. Dla jednego może być to 280 km/h, a dla drugiego 25 km/h jest już zawrotną prędkością.
TRZEBA MYŚLEĆ.

Robson - w calej rozciaglosci sie zgadzam. To ze raz jechalem z szybkoscia 280km/h nie oznacza wcale ze na co dzien tak jezdze, po prostu wtedy mialem ku temu doskonale warunki (100km autostrady, doskonala pogoda i bardzo maly ruch) - wtedy mozna poszalec. Na co dzien po miescie jezdze 60km na godzine a poza miastem 100-120. Po prostu trzeba MYSLEC za kierownica. Malolaty ktorzy w wieku 17 lat dostaja od rodzicow na sobote samochod a potem urzadzaja sobie wyscigi po Al. Legionow albo Pilsudskiego to idioci, ktorzy nie mysla ze moga sobie, lub co gorsza komus zrobic krzywde. Mam jednego znajomego w wieku 19 lat obecnie. Okolo 1,.5 roku temu zrobil prawko i jezdzil oczywiscie jak to malolat jak wariat. Miesiac temu mial wypadek, ma szczescie ze zyje, ale jest niewidomy na jedno oko a drugie stracilo ostrosc widzenia. I nie ma zadnych szans ze bedzie kiedys lepiej. Mlody chlopak a juz kaleka na cale zycie! A wiec malolaty gnajcie dalej w tatusiowych furkach, jedyne co mozecie w nich dogonic to smierc lub kalectwo, miejmy tylko nadzieje ze jak cos to wasze a nie kogos niewinnego kto bedzie sobie spokojnie na przyklad przechodzil przez jezdnie lub szedl chodnikiem.

A może dałoby się zorganizować jakąś imprę gdzie właśnie małolaty mogłyby się wyżyć. Oczywiście legalną imprę. Tylko gdzie?

Może wtedy po takim wydziczeniu chociaż część z nich jeździłaby spokojniej.

w Łomży nie ma nic takiego najbliżej dzie by sie dało to w Ostrowi Maz. chodzi mi tu o lotnisko
DIXIE jeszcze pewnie AUDI było srebrne a kierowca na co dzien mieszka w Wawie, jechaliscie 260 ale ze ma kola 17' to se obliczyliscie ze wyszlo 280??

ja : dokladnie tak, procz tego za ma kola 19 a nie 17

to powiem ci cos na wiekszych kolach licznik mi np zawyza, jest cos takiego jak wyscigi na 1/4 mili i wiesz u mnie seria jest na 15 ja mam 16 i po przejechaniu tych 400m licznik pokazuje mi 150km/h a te fajne profesjonalne urzadzenia do pomairu pokazuja od 133 do 136 km/h wiec uwierz ze nie jechaliscie 280, a po drugie ja slyszalem o 260km/h wiec cos tu nie gra

dixie zycze powodzenia w jezdzeniu po polskich drogach na felgach 19'. jezdzij az rozwalisz zawieszenie, pogniesz felgi i w ogole leb ci odskoczy, a tak w ogole to ty chyba w bagazniku wiozles te felgi bo watpie ze to a4 wejda 19 calowki :] Wejdzcie tu http://www.audi.piwko.pl/a4-dt.htm tu pisze ile leci kazde A4... Najwiecej... 240 km/h Wiec ja nei wiem jakim cudem ty jechales 280... Moze cos Ci sie przywidzialo.. Nastepnym razem zaloz okulary... Albo napraw licznik... ktory i tak jest wyskalowany do 260... Boze co za LOL!!!!!

ja : calkiem mozliwe ze zawyza, w sumie nie znam sie na tym az tak bardzo.. pokazywalo 280 i tyle... a tak w ogole to jestem juz za stary zeby sie spierac o to czy bylo 260 czy 280 bo tego typu spor raczej mnie nie interesuje... watek z mojej strony uwazam za zamkniety.

A ja mam wyrób samochodopodobny o nazwie Tico i dostałam tylko raz mandat za przekroczenie prędkości. Ale mi się należało.
Ryta

Gratuluję mandatu. Napewno dostałes go bez powodu...jak każdy zresztą, eh biedni Ci kierowcy, znęcają się nad nimi...

P.S. Spróbuj jechać jeszcze szybciej, to może Ci darują...

Żenada

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Ja ostatnio jadąc moim Cinquecento (również samochodopodobny) - dostałem mandat za zieloną strzałkę na światłach, pan policjant bardzo spokojnie poinformował mnie o moim wykroczeniu, a ja spokojnie uznałem, że zgadzam się z tym - moja wina, powinienem był zatrzymać się w miejscu gdzie należało. Obyło się bez niepotrzebnych rozmów a i pan policjant ukarał mnie stosownie do całokształtu sytuacji. Pozdrawiam.

tak ... dywagacje na temat miejsca gdzie małolaty mogliby się wyszaleć nie do niczego nie doprowadzą... bo jak to bywa daj takiemu palec, a złapie całą rękę, zmierzam do tego ze: "skoro raz na torze jechałem ileś tam km/h to czemu ma mi się nie udać na Legionów czy Piłsudskiego, poza tym kumplom szczena opadnie."
Nie widze najmniejszego sensu organizowania takich imprez.

a spierając się o 20 km/h i udowadniając jeden drugiemu ze to niemożliwe stajecie się poprostu śmieszni, jechał czy nie jechał to jego sprawa, preczytałem przyjąłem do wiadomości i zweryfikowałem z rzeczywistością. A po jakiego groma jeszcze zaśmiecać forum takimi bzdetami??

zastanówcie się czasem zanim naciśniecie przycisk"Wyślij"

pozdrawiam c3po

pozdrawiam
M

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org