Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okruszek |
co sadzicie o obsłudze klienta w okruszku??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okruszek |
chodzi ci o piekarnie czy o ktorys ich sklep?? jezeli Coctail to wszystko jak najbardziej ok
|
|
sklep
|
|
obsługa może być , ale ten odgrzewany chleb , w którym czesto można znaleźć "niespodzianki" takie jak pestki od słonecznika , wiśnii , sól w dużych ilościach się nie nadaję , a w dodatku kosztuje 1.80zł...
|
|
Okruszek to najgorsza piekarnia. Pieczywo jest beee
|
|
Często kupuję w Okruszku na Przykoszarowej pieczywo i ciasta Obsługa bardzo miła i sympatyczna, pani blodynka z długimi włosami, nie za wysoka chyba p. Ela jest bardzo kulturalna i uprzejma. Zeby wszystkie sprzedawczynie tak się zachowywały i obsługiwały to by było OK. Nigdy nic nie znalazłem w pieczywie i nie mam pojęcia jak jest pieczone ale jest takie jak wszędzie, może nawet lepsze.
|
|
Kompromitacja poprostu same gnioty ale nietylko w okruszku ale i wszędzie!Ja mam swoje sprawdzone sklepiki spożywcze gdzie właściciele dbajo o jakość i odpowiadajo za nią! smacznego:P
|
|
W okruszku naprzeciwko szpitala jest obsługa prawie jak w sklepach SPOŁEM. Łaske robi jedna z drugą że coś odpowie... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
luizfernandez :) zgadzam sie...ale nie zawsze:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
najlepsze jest w Krasce , miła obsługa i nie gorsze pieczywo , dla mnie Kraska miażdży Okruszek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |