Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rolki |
Jakie rolki polecacie by były dobrej jakości: wytrzymały długo i "gładko"się jeździło, bo słyszałem ze to zależy od rodzaju łożysk więc jakie? Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rolki |
Przejdz się na Bernatowicza i się zapytaj faceta.
|
|
Łukasz jasne na bernatowicza gdzie drożyzna ze hohoh
|
|
najlepsze sa kalczukowe kolka magda
|
|
he kiedys za małolata smigało sie troszke jesli chcesz jezdzic typowo ze tak powiem "piknikowo" polecam rolki które są sznurowane i tylko na górze mają zapięcie kołka duze wąskie kałczoukowe innych nie biez ! łozyska ja osobiscie z młodzienczych czasów pamiętam ze najlepsze to były ABEC 7 ewnetualnie 5 ! dalej one sa chyba w uzyciu co jeszcze chyba nic wiecej nie pomoge :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Dzięki HokusPokus :) o takie opisy mi chodziło może ktoś jeszcze się na tym troszkę zna? ;>
|
|
mexa: najlepsze sa kalczukowe kolka a co to jest kalczukowe? kółka zrobione z kału? ... kał-czukowe najlepsza jest szkoła dla analfabetów Swoją drogą rolki to super zabawa, sam uwielbiam na nich jeździć i rybka mi jakie kółka - aby się kręciły, na zawody nie jeżdźę żeby na lepszych kółkach zyskać pół sekundy na 100metrach :)
|
|
a jaki masz numer buta??? bo ja mam swoje na opchnięcie... prawie nie używane...
|
|
Ja też mam niezłe rolki używane 2 miesiące ABEC5, niezniszczone kauczukowe kóła i chętnie je sprzedam :o) Rozmiar 38,5 :o)
|
|
proponuje wybrac sie do decatlonu albo go sporta nie wiecz czy jest w bialym stoku ale w warszawie masz jeden w markach obok ikei a go sport jest np w galerii mokotow, zaczynaja juz sezon na letnie sprzety wiec bedzie do wyboru do koloru a i sprzedawca napewno cos doradzi. Osobiscie polecam firme roller blade badz bauer nie wiem jakich rolek szukasz ale z tych firm raczej gowna nie kupisz. Kolka silikonowe i łożyska ABEC 5 to taki standaerd. But musi byc wygodny nie wazne czy sznurowany cze na zatrzaski. Z tego co widze to sprzet chcesz do rekreacji wiec zwroc uwage tylko na wygode a nie na formy zapiecia :) pozdr ...tru, tru... Unimil sobie zycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |