Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam wszystkich forumowiczów . |
Witam wszystkich forumowiczów . Jestem świeżak. Uważam , że tak dużo sie w mieście dzieje, że niekiedy będę tu zaglądał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam wszystkich forumowiczów . |
witam zapraszam do komentowania jak i również do zakładania nowych tematów jeśli byś chciał się podzielić z nami swoimi przemyśleniami... pozdrawiam ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
A no siemasz:)))
|
|
_-=§~Welcome~§=-_
|
|
taaa, bardzo duzoooooo
|
|
sie dzieje sie ;)
|
|
Witamy. Jeśli będziesz miał problem z kupnem margaryny, wyborem fryzjera, albo będziesz po prostu chciał pogadać o hipermarketach, specjaliści z tego forum zapoznają Cię z tym dręczącym ich od dawna tematem. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
mam nadzieję że tematy biedronek, kauflandów, wszelkiej maści marketów, pizzerii, rodzimego handlu i inwestycji miejskich- włączając w to bulwary jest ci znana bo zapewniam że bedziesz miał duże pole do popisu. Uważaj tylko, bo niektórzy są bardzo chamscy i jeśli nie jesteś za tesco to masz przesrane:)))
|
|
Witam.. instrukcja obslugi zostala przedstawiona powyzej wiec nie bede nic dodawal od siebie.. bedziesz mial jakis problem to odrazu pytaj markaca ;d
|
|
Przypominamy świeżym użytkownikom forum, że nowe tematy dotyczące lokali serwujących pizzę w Łomży nie są mile widziane. ;)
|
|
Radzę też skorzystać z wyszukiwarki, zanim zapytasz o lodowisko... :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a ja mysle ze wielu baranów z tego forum powinno dostac bana przec co automatycznie zwiekszył by sie poziom forum i opadłyby troche niektórym czytajacym nerwy! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
NIE PISZ TEMATÓW O RONDACH, PIZZERIACH, LODOWISKU, HIPERMARKETACH,SZUKAM PIOSENKI,KLUBACH TYPU YAM CAFFE,ALIBI,PRAWO JAZDY,INTERNET OD TEGO JEST OPCJA SZUKAJ
|
|
Koleś, rozkazywać to ty sobie możesz na tej swojej Bawełnie czy gdzie tam mieszkasz hehe.
|
|
wiecie co hehe mamy nowego znajomego który się kulturalnie z nami przywitał i zamiast miłych komentarzy będzie czytał o czym ma nie pisać :) więc może jeszcze raz ... witamy Cię serdecznie "obserwator10 " :):):) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Witaj, w kupie razniej. Na dzien dobry dali Ci tyle zakazów, że nie masz o czym pisać.)))))) Generalnie są tu nudy na pudy.Najciekawiej jest przed wyborami. Czekaj cierpliwie, może sie doczekasz. Powodzenia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
eee.... ja miałam o lodowisku wspomnieć ale ktoś mnie wyprzedził... w każdym razie witaj obserwator10 :D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
witaj,jak zacytowali użytkownicy tego forum nie wsopominaj o tematach wymienionych powyżej gdyż grozi to niemiłymi zwrotami użytkowników tego jakże pięknego miejsca;D pozdrawiam ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |