poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Witam wszystkich forumowiczów .

Witam wszystkich forumowiczów . Jestem świeżak. Uważam , że tak dużo sie w mieście dzieje, że niekiedy będę tu zaglądał.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Witam wszystkich forumowiczów .

witam zapraszam do komentowania jak i również do zakładania nowych tematów jeśli byś chciał się podzielić z nami swoimi przemyśleniami... pozdrawiam

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

A no siemasz:)))

_-=§~Welcome~§=-_

taaa, bardzo duzoooooo

sie dzieje sie ;)

Witamy. Jeśli będziesz miał problem z kupnem margaryny, wyborem fryzjera, albo będziesz po prostu chciał pogadać o hipermarketach, specjaliści z tego forum zapoznają Cię z tym dręczącym ich od dawna tematem.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

mam nadzieję że tematy biedronek, kauflandów, wszelkiej maści marketów, pizzerii, rodzimego handlu i inwestycji miejskich- włączając w to bulwary jest ci znana bo zapewniam że bedziesz miał duże pole do popisu. Uważaj tylko, bo niektórzy są bardzo chamscy i jeśli nie jesteś za tesco to masz przesrane:)))

Witam.. instrukcja obslugi zostala przedstawiona powyzej wiec nie bede nic dodawal od siebie.. bedziesz mial jakis problem to odrazu pytaj markaca ;d

Przypominamy świeżym użytkownikom forum, że nowe tematy dotyczące lokali serwujących pizzę w Łomży nie są mile widziane. ;)

Radzę też skorzystać z wyszukiwarki, zanim zapytasz o lodowisko... :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

a ja mysle ze wielu baranów z tego forum powinno dostac bana przec co automatycznie zwiekszył by sie poziom forum i opadłyby troche niektórym czytajacym nerwy!

Łomża leży na Mazowszu !

NIE PISZ TEMATÓW O RONDACH, PIZZERIACH, LODOWISKU, HIPERMARKETACH,SZUKAM PIOSENKI,KLUBACH TYPU YAM CAFFE,ALIBI,PRAWO JAZDY,INTERNET OD TEGO JEST OPCJA
SZUKAJ

Koleś, rozkazywać to ty sobie możesz na tej swojej Bawełnie czy gdzie tam mieszkasz hehe.

wiecie co hehe mamy nowego znajomego który się kulturalnie z nami przywitał i zamiast miłych komentarzy będzie czytał o czym ma nie pisać :) więc może jeszcze raz ... witamy Cię serdecznie "obserwator10 " :):):)

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Witaj,
w kupie razniej. Na dzien dobry dali Ci tyle zakazów, że nie masz o czym pisać.))))))
Generalnie są tu nudy na pudy.Najciekawiej jest przed wyborami.
Czekaj cierpliwie, może sie doczekasz.
Powodzenia.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

eee.... ja miałam o lodowisku wspomnieć ale ktoś mnie wyprzedził... w każdym razie witaj obserwator10 :D

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

witaj,jak zacytowali użytkownicy tego forum nie wsopominaj o tematach wymienionych powyżej gdyż grozi to niemiłymi zwrotami użytkowników tego jakże pięknego miejsca;D pozdrawiam

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org