wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
De Grasso

Witam chcialbym podzielic sie swoją opinią o nowej pizzeri w Lomzy.
Ostatnio jak tam bylem widzialem jak robione ciasto spada na podloge i dalej jest dekorowane skladnikami, zamowiona pizza byla surowa, strasznie nasaczona oliwa (tluszczem), marnie wygladala.
AAAAAAAA po wszystkim, straszny bol brzucha u calej czworki znajomych.
Ostrzegam... pozdrawiam
MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: De Grasso

Może od razu załóż dziesięć takich samych tematów. W kółko o tych pizzeriach, jakby nie było o czym pisać. Złóż zażalenie do Państwowej Inspekcji Sanitarnej, chyba że to kłamstwo...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

"MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC"

Szkoda, że im się nie udało... Jeden głupi post mniej :)

--

tez jej nie polecam.tak prawda.

to jak widzieliscie...to czemu nie powiedziales, ze nie bedziesz tego jadl...chciales to masz:) choc z drugiej strony nie wypadalo tego ciasta brac pod uwage drugi raz...ale ja w sobote zamowilem pizze...to sie najadlem...nie moglem nic tknac do nastepnego dnia:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC
Hej! nie jesteś jedyny mnie i moich przyjaciół też spotkało to samo czekaliśmy na pizze ponad 30 min i przynieśli nam spaloną więc odmówilismy,a druga była nie taka jaką zamawialiśmy więc to chyba nie jest wyssane z palca poprostu ludzie nie znaja sie na tym co robią,a szkoda bo w łomży nie ma naprawde dobrej pizzerii to jest moje zdanie może jak otworzy się konkurencja w postaci tele pizzy to wreszcie można bedzie zjeść pizze na poziomie!

~30 minut...reasumujac...gdybyscie nie zamowili, to ktos by czekal ~15 minut ...gdzie sens, gdzie logika ? :)

właśnie reasumując to nie ma sensu bo jedni dostają spaloną po 30min,a inni surową po 15 gdzie tu sens i logika:)

hehe sens w tym że trzeba chodzic do innych.Lipna jest ta nowa,u nas naprawde nie ma dobrej pizzeri:/

...

na temat tej pizzerii slyszalam wiele pozytywnych jak i negatywnych opinii,dlatego wybralam sie osobiscie w celu sprawdzenia :)
spodobal mi sie wystroj lokalu,jednak pozniej bylo juz tylko gorzej. zamowilismy pizze(nie mieli bekonu,to wzielismy z szynka)+ sos czosnkowy. sos owszem bardzo dobry. na pizze przyszlo nam czekac ok pol godziny.gdy nam ja przyniesiono buchala para :) ale co z tego? dol owszem,przypalony gora pizzy calkiem surowa.pomine juz fakt,ze ociekala tluszczem :P
zjedlismy tylko po jednym kawalku i glodni wrocilismy do domu :)
N I E P O L E C A M !

po ,,nie,, powinna byc wieksza spacja :)

ufff... ta pizzeria to porażka! Fakt, że ta siec w innych miastach jest całkiem niezła nie znaczy że De Grasso w łomżyńskim wydaniu bedzie dobre... to jest kicha! Pizza albo surowa, albo spalona na popiół... Na początku sos był nawet dobry - teraz już i sos jest do dupy... Ktoś sie powinien tym zająć...

Ceny wysokie- towar do dupy... Nigdy więcej nie zjem tam pizzy...

Po powstaniu Da Grasso ceny we wszystkich pizzeriach poszły w gorę...
Moim zdaniem w Łomży najlepsza jest Chilli Pizza - dobry towar, spoko obsługa - Polecam :)

Czy wam w ogóle coś smakuje, co jest z Łomży? Kebab wam smakuje nie łomżyński, pizza nie łomżyńska, co jeszcze? Ja jadam z D'Angelo, jak i z 4 Pór Roku i mi smakuje! Ludzie, co wy macie za podniebienia???

--

Markac że coś smakuje tobie to nie znaczy że smakuje innym (czyt.wszystkim) A watek jest po to aby przeczytać opinie ludzi na temat De Grasso, a nie po to aby wytykać ludziom ich gusta "twoim zdaniem".

a ja tam nie nazekam. Mnie smakowala,jak jadlem. a przed chwila najadlem sie w domu racuchow i tez mnie boli brzuch,choc zaden na glebe mi nie spadl!

heheh racuchy najlepsze:)

...

CZTERY PORY to jest super pizza,w kazdą niedziele jadam i jest zawsze pysznie i milo.

a czego wy oczekiwaliscie od sieciowej pizzeri? Sieczka zawsze bedzie sieczka.
Ja tez jadam w niedziele pizze, zaraz po kosciele jak jeszcze jestem w siatecznym ubraniu :D
rotfl

P.S.
4 pory rulez :D

...tru, tru...

Unimil sobie zycie

nie ma jak wszamac pizze ktora na przy zjadajacym, kilka minut wczesniej ladowala na glebie, gdzie kucharz spluwa i wywala babole buahahah

Yanek : mi smakuje tak jak markacowi a co do da grasso to każdy wie jaka to pizzeria (no ale ma plusy - ładny wystrój)

Latam, Skaczę i jeżdżę

co wy chcecie od tej pizzerni ?? 1 raz jak zamowiłem od nich pizze to mi tak przecietnie samkowała ale za kolejnym razem jak zamawiałem to ją polubiłem. Czasami jem tez w Dangello, tak natomait ciasto jest grube i tak jakby spieczone bo dodają do tego ciasta ziemniaki aby było takie pulchne. Pizzernie właśnie różnią sie od siebie ciastem, jedna ma takie druga takie. Ludzie nie wybredzac ! za poł metra pizze zaplacic nicale 19 to uwazam ze jest niewiele a sporo osob sie najje. Pozdro

Chwalicie te całe 4 Pory Roku tylko ja nie wiem co dobrego znajdujecie w pizzy z tej restauracji..cienkie ciasto calość też jakaś nijaka nie wiaodmo jak sie zabrać do jedzenia..

no a niebawem bedzie nowy temat "chcieli mnie zabić w Telle Pizza :)" heheh mi sie już nie chce o tym pisać ale raz w dagraso była spoko pizza a drugi raz totalny ****... tak to już jest

;)

zeby nie te sosy w Da grass'o to by smau nie miala, w 4 porach guma straszna, pozostaje Chili Pizza-znośna, tylko pani przez telefon jakas średnio uprzejma, ale jak sie 58995345 telefonów dziennie odbiera to ile razy mozna milo witać " ćili picca slucham"

zeby nie te sosy w Da grass'o to by smaku nie miala, w 4 porach guma straszna, pozostaje Chili Pizza-znośna, tylko pani przez telefon jakas średnio uprzejma, ale jak sie 58995345 telefonów dziennie odbiera to ile razy mozna milo witać " ćili picca slucham"

A ja poczekam na KFC. W 2018 roku podobno w Łomży ma być Centrum Handlowe Fourty czy coś takiego. Też brzuszek boli, ale dobrze przeżera wnetrzości!
... i wogóle, i wogóle, i wogóle tak nie piszcie!

a De grasso niedługo się pewnie zwinie.

w 4 porach maja dobre makarony i salatke z kurczakiem ale co do pizzy to nie wiem
przecietna wielkosc cienka
salami nie jest dobre ani bekon
kelnerki tez czasami popelniaja gafy
ja osobiscie czekalam na ciastko 20 min bo pani zapomniala ale kazdemu sie moze przytrafic
grasso moze byc wiadomo raz wyjdzie tak raz tak
panie ktore tam pracuja moze dopiero sie ucza, dajmy im szanse
angelo tez czasami spala albo dadza niedopieczone
tam panie czasem zajete sa rozmowa, telefonem, paleniem papierosa i tez dobrze
zeby tak sie czlowiek we wszystko zaglebial co je to nic by nie jadl
tak jak w reklamie starej nintendo chyba ktora mowila zeby lepiej nie wychodzic i nie jadac w restauracjach tylko zostac w domu i zajac sie graniem bo kucharz dodawal cos od siebie do kawioru....

mowicie ze pieczywo w lomzy jest ble
pizza ble
kebab ble
to co jesc???

"pod koniami" raz jadlam i byla spoko :P

hihi pod koniami podaja pizze bialostocka... co jest glownym skladnikiem? ŚLEDZIK :P

Ślę życzenia,aby ta pizza odbiła się Tobie czkawką.W życiu nie byłam w tej pizzerii,ale pamiętaj,że są sądy za zniesławienie,a może wam zaszkodził alkoch....Tak jak temu co zobaczył peta w chlebie.Nie ma dowodów,a właściciel piekarni z Kraski powinien złożyć sprawę do sądu.Trochę normalności dzieci Łomży,bo w końcu sądy was wyleczą.Jeżeli ktoś nie ma się komu pożalić,to do PIH,Sanepid albo do spowiedzi gówniarze.

w 4 porach roku...smakowala mi ta pizza...ale rozmiar jej:)

De Grasso - okropność BEZ SMAKU, albo przypiekaja spody albo farsz całkiem surowy, beznadziejna ta pizza ! a sosy - tylko czosnkowy da sie zjesc, nigdy wiecej tam nie zjem !!! Pozostaje wierna swojej ukochanej pizzeri - DIAVOLO :)

Konopandzia a czasem z konkurencji to ty nie jesteś?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org