Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dlaczego i Łomża nie może |
http://wiadomosci.onet.pl/1665339,11,item.html moja propozycja to wszyscy na łomżyńskie stacje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dlaczego i Łomża nie może |
Byłbym ZA :) Aczkolwiek sądzę, że to nic nie da... no ale spróbować warto... Jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi, ale w dużej mierze tak wysokie koszty benzyny , oleju napędowego itd są zasługą skarbu państwa, który to nałożył różne śmieszne akcyzy (w każdym bądź razie jakieś opłaty), które powodują, że mamy tak chorrendalnie wysokie ceny. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Pomyslcie o ruskim chodzi mi o ruchome stacje paliw:) Bardzo dobre paliwo a do tego bardzo tanie<lol> "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Mieszko- trochę się chyba mylisz, albo paliwo w Chojnach jest z inną akcyzą.:))))) Czym wytłumaczysz róznice w cenie paliwa na 2 stacjach tego samego właściciela ?? " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
To jak to możliwe? Bo rouzmiem, że mówisz o stacji paliw Orlen należących do tego samego właściciela... Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Hmm..wydaje mi się , że akcyza musi być taka sama tylko marżę ma inną na stacji w Chojnach, a inną w Łomży... bo innego wytłumaczenia nie widzę... Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |