niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na kogo będziecie głosować?

zbliżaj± się wybory na kogo stawiacie że wygraj±?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na kogo będziecie głosować?

tajny agent k ...
Jest tak tajny, że nawet nie znany jest numer który zawsze po k wystepuje, nie ma nawet my¶lnika.

Chyba że maj± mniej agentów niż liter w alfabecie, a agent K został przydzielony do infiltracji 4lomza i innych łomżyńskich "skupisk" internetowych......

Napewno w mie¶cie wygra je Liga Polskich Rodzin.Tak napewno się stanie,bo w Łomży silny jest elektorat prawicowy ,narodowy.Chrze¶cijańskie Porozumienie Prawicy ,Samorz±d 2002,Razem dla Łomży ,Wspólny dom Łomża i inne mniejsze ugrupowania lokalne nie maj± szans.Z lokalnych ugrupowań w walkę o mandaty radnych wł±czy się Samorz±dowe Porozumienie Łomży,czyli ugrupowanie prezydenta Turkowskiego.Poza tym liczyć będzie się SLD.Może do walki wł±czy się Samoobrona i PSL,ale jest to bardzo w±tpliwe.
Ale ja mam nadzieję,że w mie¶cie wygra LPR,a prezydentem miasta zostanie kandydat LPR Jan Jarota.Tego sobie i mieszkańcom Łomży życzę.

andrzej jarota

Zadziwia mnie pewno¶ć ligi polskich rodzin. Życzę wam aby was zawiodła.

robert

GRATULACJE!!! panie Andrzeju J.Gdy się jest synem kandydata na Prezydenta Łomży to trzeba takie głupoty pisać, by poprawić samopoczucie
tatusiowi. Osobi¶cie przekonany jestem że LPR w Łomży nie przekroczy 7%. Dlaczego?
1.czę¶c kandydatów na radnych z LPR w Łomży popiera kandydaturę
byłego wojewody J. Brzezińskiego a nie p.Jaroty.
2. p.Jarota został kandydatem ponieważ W-wa tak chciała a nie on ,gdyż realnie potrafii ocenić swe szanse.
3.LPR MA MAŁO DYNAMICZNYCH KANDYDATÓW!!!, KTÓRYCH STAC TYLKO NA ROZDAWANIE ULOTEK POD KO¦CIOŁAMI ,
4.wynik wasz będzie interesuj±cy bez poparcia RM i prawdziwie ukaże wasze poparcie społeczne.
jeszcze pytanie który komitet popiera poseł LPR P. Krutul?Czyż nie
CHRZE¦CIJAŃSKIE POROZUMIENIE PRAWICY!!!

Panie Jarota
Proszę mi Ľle nie życzyć i nie straszyć Prezydentem Łomży Andrzejem Jarot± oraz rz±dami LPR-u. TrzeĽwo my¶l±cy wyborcy wiedz±, że byłoby wielkie nieszczę¶cie dla miasta i jego mieszkańców.
I jeszcze jedno. Już może Pan przygotowywać swoje o¶wiadczenie po sromotnej wyborczej klęsce. Tego jestem pewien.

Panie Jarota!
My¶lałem, że Pan zapomniał o forum 4lomza.pl. A tu ci niespodzianka. Pojawił się jak meteor przed wyborami. Chce poprowadzić swoj± partię do sromotnej klęski w wyborach

Poseł Krutul nie jest członkiem parti LPR,a tylko jest członkiem klubu parlamentarnego LPR.Poseł Krutul się skompromitował w Białymstoku i w Łomży gdyż poszedł na koalicję z PO (europejczykami,zwolennikami UE).
ChPP to komitet zgranych ludzi z PO,PiS i byłego AWS.
Mój tata kandyduje nie dlatego,że W-Wa tak chciała ,ale bo tak chcieli łomżyńscy działacze LPR.Więc nie jest prawd±,że czę¶ć kandydatów LPR popiera Brzezińskiego (który jest człowiekiem PO ,a członkowie LPR s± bardzo żle nastawieni do tej formacji politycznej).A LPR w Łomży i jej listy popieraj± władze krajowe LPR i poseł LPR Andrzej Fedorowicz.

andrzej jarota

Do Andrzej Jaroty,

Chciałbym skomentować następuj±ce Pańskie zdanie ChPP to komitet zgranych ludzi z PO,PiS i byłego AWS.
O¶wiadczam, że jestem kandydatem z listy Chrze¶cijańskiego Porozumienia Prawicy i nie jestem w żadnej z wymienionych partii/organizacji.
Nadto, nie czuję się zgranym (przynajmniej w znaczeniu tego słowa, którym się Pan posłużył).

Bogdan H. Bacławski
http://.baclawski.republika.pl

Drogi panie Bogusiu
Przypomnę panu,że był pan moim nauczycielem w III LO.Uczył mnie pan matematyki.Nie wszyscy w CHPP s± w jakiej¶ partii i nie wszyscy się się skompromitowali,ale jest czę¶ć działaczy którzy już byli zwi±zani z AWS ibyli np.wojewodami.Pan jest w tym komitecie wyj±tkiem.Bo,Brzeziński był wojewod± w latach 1990,a teraz jest w PO.Kołakowski jest w PiS ,a wcze¶niej był radnym AWS.Dworakowski jest z ZCHN.ITD.

andrzej jarota

Szanowny Panie Jarota,
czy ma może Pan jakie¶ zainteresowania poza t± upierdliw± polityk± swojego ugrupowania? Chyba nie jest Pan "umysłem monotematycznym"?
Z przyjemno¶ci± podyskutowaliby¶my też o innych, również ciekawych sprawach. Czy takie Pan dostrzega? Będzie wtedy o czym prowadzić dialog nawet po Waszych przegranych wyborach. A może ten Pana werbalny "błysk dyskursywnej inteligencji" okaże się w innych dziedzinach , a i w polityce pomocny? Mog± przecież przyj¶ć czasy, że ludzie zaczn± wybierać tych inteligentnych i błyskotliwych? Niech Pan sprobuje, czekamy na fajerwerki obezwładniaj±cej inteligencji, która nie mie¶ci się przecież tylko w obskurnej polityce.
Pozdrawiam i życzę spełnienia naszych oczekiwań.

Zbych

No wła¶nie..., a propos matematyki. Twierdzenie Pitagorasa dotyczy wył±cznie trójk±tów prostok±tnych. Gdyby jaki¶ uczeń uogólnił je na wszystkie trójk±ty (albo, nie daj Boże!, na wszystkie wielok±ty) spotkałby się z moim ostrym sprzeciwem. Dlatego o¶mieliłem się zaprotestować przeciwko Pańskiemu uogólnieniu - cóż wychodzi ze mnie belfer.
Co do meritum, to uważam, że twierdzenie, że kto¶ jest be tylko dlatego, że działa (działał) w tej czy innej partii jest niezbyt m±drym działaniem. Jestem pewny, że s± w partiach uważanych (przez niektórych) za be m±drzy ludzie; jestem jednak jeszcze bardziej pewien, że w cudnych (wg niektórych) partiach s± ludzie... przeciętni.
Uważam, że wyborcy powinni wybrać ludzi m±drych ze swoich ulubionych opcji (ewentualnie bez patrzenia na opcję). Bo, wg mnie Nie ważne jaki kolor ma kot, byle dobrze myszy łowił.
Takich łownych kotów sobie i innym mieszkańcom Łomży
życzy
Bogdan H. Bacławski
http://baclawski.republika.pl
Tym razem prawidłowy link

Panie Bogdanie
Gratuluję decyzji o kandydowaniu. Znam Pana z konkretnej, rzetelnej pracy. To się w Radzie może przydać. Najgorzej z tymi, którzy nie zhańbili się żadnym konkretem, ale buzię maj± jak gwizdek lokomotywy.

Na marginesie, słyszałem bardzo pochlebne opinie o po¶le Krutulu od osób, które znam z trzeżwo¶ci s±dów.

Bardzo lubię ludzi, którzy to co my¶l± potrafi± powiedzieć. W polityce jest bardzo trudno mówić i my¶leć to samo, dlategoteż popieram i bedę głosować na Pana Tadeusza Z.
Nikt nie lubi ludzi dwulicowych, a tacy maja drogę ułatwoin± w obecnych wyborach, bo mówić to jedno a robić to drugie.

robert

Panie Tadeuszu,

Jest mi bardzo miło, że mnie Pan jeszcze pamięta. Dziękuję za dobre słowo.
Mimo tego, że kandyduję z innej listy (ale w innych wyborach), życzę Panu powodzenia!

Bogdan H. Bacławski

niedawno napisałem, że duch Pana jest jak jak duch wodza rewolucji, wiedcznie żywy. Uderz w stól, a nożyce się odezw±.
Pozdrowienia

Zostały rozrzucone na terenie miasta ulotki Komitetu Wyborczego SAMORZĄD 2002. Dowiedzieliśmy się że na radnych miasta Łomży startuje małżeństwo Wanda i Tadeusz Wałkuscy.
Tadeusz wałkuski w swojej ulotce określił cel: "o losie człowieka decyduje człowiek". I jest to prawda bo jeśli wygrają wybory to oni bedą decydować o całym rynku alkoholowym w Łomży.
W swoich ulotkach już oszukują społeczeństwo bo nie przyznaja się że są właścicielami ogromnej hurtowni alkoholowej i sieci sklepów tej branży.
Głośno natomiast mówią że Prezydent wydał koncesję na sprzedaż alkoholi przedsiębiorcy z Ełku. Oj będzie odwet jeśli się dostaną do Rady.

ABSTYNENCI

a ja uważam i będę głosować na CHRZEŚCIJAŃSKIE POROZUMIENIE PRAWICY popieranane prze PiS , PO, ZChN i Stowarzyszenie Rodzin Katolickich to bardzo mocna grupa i wygra napewno!!!!!!!!!!!!!! inne oszołomy to śmiech no Liga i jej lider wart zabicia śmiechem.Łysy i uszy odstające---ten kandydat to żart!!!!!!!!!!!!

Krzysiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17 , także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
praca
Zatrudnię kierowcę C+E brak doświadczenia nie jest problemem, mile widziane uprawnienia dźwigowe, praca na miejscu, 8 godzin dziennie. Stawka od 25 zł na rękę. Dzwonić w godzinach 9-14.
tel. 602367846
mj@mj.com.pl
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org