Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SPOTKANIE MOTORYZACYJNE |
nie wiecie nic o jakims spotkaniu, cos slyszlaem ze w niedziele
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SPOTKANIE MOTORYZACYJNE |
No coś ma być jakiś KJS
|
|
Impreza planowana jest na tą niedzielę 19-go sierpnia, w planach jest ok. 12 prób sprawnościowych, także zapowiada się niezła zabawa. Oby frekwencja dopisała. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
gdzie ma sie to zacząć ?
|
|
Niech przyjadą te cwaniaczki z bmw co po łomży szaleją niech pokażą co potrafią bo być mistrzem prostej to nie sztuka np. kolega z wiśniowego bmw seri 5 z ta duża antena CB co go lepsze busy wyprzedzają bądź kolega z omego mało sztywnej kręcący kółka na farmalu. Nie zapominając tez o plemnikach i ich bmw i śmieszny bobek w swym plastikowym zielonym golfie
|
|
ehehehe Bogdann pojechałeś :D ale zdziwiłbyś się, bo te wiśniowe BMW kiedyś chyba nawet startowało w KJS :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
na tą BEEME wystarczy 1,3 na gazie hehehe ;]
|
|
Nie gadać tyle, tylko przyjeżdżać, a wtedy się sprawdzi możliwości :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ta bmka to jest śmiech na sali wstydził bym sie nią jeździć wolał bym parszywego lanosa
|
|
Bogdann: to czym Ty jeździsz cwaniaku? thompson: wątpię, żeby nawet 1.3 na benzynie starczylo... chyba, że to by był Swift GTI... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
niektóre daewoo to całkiem szybkie auta ;) a na temat wrodzona skromność nie pozwala im się pochwalić więc ja to zrobię http://pl.youtube.com/results?search_query=zenuak&search=Szukaj będzie ciekawie do Zobaczenia :)
|
|
SaneOne: starczyło... nie Suzuki ale też japończyk... na LPG w dodatku :)
|
|
Batarki, Ty również przez wrodzoną skromność nic więcej o Daewoo nie piszesz ;) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
thompson: nie sądzę... te BMW to 528, czyli prawie 200 koni (w zdrowym silniku)... automat i LPG go trochę zabijają, ale już na drugim-trzecim biegu (nie wiem ile ten automat ma biegów) zrobi z Ciebie wiatrak... te 1.3 to co to za silnik i w jakiej buedzie? Honda Civic 5 generacji czy coś innego? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne, nie odbieraj innym chwil szczęścia :D sam dzisiaj widziałeś, jak te bmw nie tyle co przemknęło, a raczej potoczyło się po legionów ;) Jeśli to 1.3 i niewielka buda, czemu nie. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
SaneOne: nic nikomu nie bede udowadnial ;)
|
|
spoko :] nawet nie miałem zamiaru Ci tego sugerować... hehe chciałem tylko poteoretyzować :] ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ale przyjść/przyjechać w niedziele i pooglądać latające furki możecie wszyscy Może ktoś się skusi i wystartuje
|
|
To z tych 200 KM niewiele mu zostalo skoro moje marne 100 daje im rade :)
|
|
troche zboczyliscie z tematu ale nie szkodzi info o rajdzie ma byc w czwartek na stronie automobilklubu łomżynskieggo www.al.lomza.pl
|
|
Ja się z chęcią wybiorę na spotkanie, tylko gdzie i o której?
|
|
"info o rajdzie ma byc w czwartek na stronie automobilklubu łomżynskieggo www.al.lomza.pl' ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
tak czy inaczej zapowiada sie bardzo ciekawie! znajac zycie bedzie pewnie jednostka chemiczna przy statoilu :) szkoda tylko ze w lomzy sa sami mistrzowie prostej, gdzie tatus kupil auto i jeszcze zalał benzyne......
|
|
tak ja tam latam ale niema co liczyc na lomze znowu ze 3 samochody z lomzy . ale polecam wszystkim taka zabawe bezpieczniejsza niz na ulicach miasta
|
|
"szkoda tylko ze w lomzy sa sami mistrzowie prostej, gdzie tatus kupil auto i jeszcze zalał benzyne......" n/c ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
w sobote w Gradach k. Ostrowii jest impreza na 1/4 mili, leci ktos??
|
|
zapisy od godziny 9 biuro zawodow oraz start pod baranowskim w piatnicy kurcze niezle sie zapowiada!
|
|
Automobilklub Łomżyński zaprasza wszystkich fanów czterech kółe do udziału w III Rundzie Konkursowej Jazdy Sprawnociowej - BRD, która odbędzie się już 19 sierpnia w Łomży i jej okolicach. Na uczestników czeka 12 prób sprawnościowych, test z przepisów ruchu drogowego i na koniec.... :) Rozdanie nagród. Koszt uczestnictwa to 20 zł od załogi (kirowca i pilot). Poniżej przedstawiam program Imprezy: Odbiór administracyjny 19.08.2007 godz. 8:00 – 9:00 Zamknięcie listy zgłoszeń 19.08.2007 godz. 09.00
|
|
Autor: SaneOne (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-08-07 11:58 "szkoda tylko ze w lomzy sa sami mistrzowie prostej, gdzie tatus kupil auto i jeszcze zalał benzyne......" n/c To startuj i zaprezentuj wszystkim swoje umiejetnosci :D
|
|
to daj swoje auto, to chętnie Ci pokażę na co je stać... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne Kup parę nalepek z allegro i Twoje też da rade :D
|
|
nie wiem czy moje auto bys w ogóle opanował kolego...
|
|
Ja jak Ja -> kto organizuje?? Zarzućmoże jakiegoś linka. Mam chęć sie tam wybrać.
|
|
"Witam, W imieniu klubu WWLclub oraz organizatorów mam zaszczyt serdecznie zaprosić na WYŚCIGI NA DYSTANSIE 1/4 mili, które rozgrywane będą dnia 18.08.2007 na terenie lotniska w Sochaczewie. Impreza organizawana przez grupke pasjonatów dla pasjonatów więc zapewniamy świetną atmosferę zawodów oraz racingowych pogaduszek Do pomiaru wynajęty zostanie system fotokomórek wraz z możliwością drukowania timeslip'ów. Zawody zostaną przeprowadzone na uprzednio oczyszczonym, asfaltowym odcinku obiektu w tym samym miejscu, gdzie odbywały się zlot np klubu Seat-Racing, więc na trakcję narzekać nie będziecie. Plan imprezy: 8.00 - otwarcie bramy wjazdowej 9.00 - 11.00 - bezpłatny, wolny trening dla wszystkich startujących 11.00 - rozpoczęcie eliminacji w poszczególnych klasach 15.00 - półfinały i finały 16.00 - KING OF MEETING czyli pucharowo rozegrana najlepsza ósemka zawodów organizator zastrzega sobie prawo do zmian ram czasowych w harmonogramie w zależności od ilości startujących. Klasy samochodowe: ( zgodnie z SSS ) a) Mini- napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 ccm N/A, b) Mini Plus - napęd dowolny, pojemność silnika do 1550 ccm z doładowaniem*, c) Diesel - napęd dowolny, z doładowaniem* lub N/A, zasilane olejem napędowym, d) Profi - FWD N/A, pojemność silnika powyżej 1550 ccm, e) Profi Plus - RWD N/A lub AWD N/A, pojemność silnika powyżej 1550 ccm, rotary engine, f) Turbo - FWD z doładowaniem*, g) Turbo Plus - RWD z doładowaniem*, rotary engine z doładowaniem, h) Maxi - AWD z doładowaniem* *doładowanie: dowolna kombinacja turbo, kompresor, nitro Na terenie lotniska możliwość zakupu potraw z klubowego grilla oraz niezbędnych produktów spożywczych po cenach zbliżonych do sklepowych. CENNIK: samochód + kierowca - 30zł widz - 5zł Rejestracja: Zapisy zawodników możliwe TYLKO I WYŁĄCZNIE DROGĄ INTERNETOWĄ!! Taka kolej rzeczy jest spowodowana koniecznością podania jeszcze przed rozpoczęciem imprezy wszystkich danych wraz z numerami rejestracyjnymi samochodów, które wjadą na teren lotniska. W celu rejestracji proszę o PW do mnie z wypełnionym wzorem formularza zgłoszeniowego: IMIE I NAZWISKO: MARKA I MODEL AUTA: NUMER REJESTRACYJNY: POJEMNOŚĆ SILNIKA ( ewentualne doładowanie ) KILKA SŁÓW O AUCIE ( dane dla komentatora, aby nie wiało nudą :wink: ) W zwrotnym PW otrzymacie dane konta, na które należy wpłacić opłatę rejestracyjną w wymienionej powyżej wysokości 30zł od auta. Proszę, aby tytuł przelewu wyglądał następująco: "imie_nazwisko", "nick na forum", "wyścigi Sochaczew" Jesli wyścigi dojdą to skutku ( niezbędna ilość aut oscyluje w granicach 40. ), a zarejestrowany zrezygnuje z udziału opłata nie podlega zwrotowi. Jesli natomiast cała impreza się nie odbędzie oczywiście wszystkim zgłoszonym pieniądze zostaną odesłane. Mamy nadzieję, że spotkanie przypadnie Wam do gustu i zapewnicie należytą frekwencję stay tuned, grono organizatorów"
|
|
Wowo wsio jak wyzej tylko zmienila sie miejscowka bo mieli problemy ze sponsorem czy cos, rejestrrowac sie mozna spokojne na miejscu do 10 rano chyba
|
|
Majek: daruj sobie... nie kupuję naklejek z allegro... zenuak: może bym opanował, może bym nie opanował... przede wszystkim musiałbym trochę poćwiczyć, żeby się "wjeździć"... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a czemu mialbys nie opanowac, ne jest to jakis bolid f1, panowie nie odlatujcie heh!!
|
|
nie no co Ty... ja bym nie opanował na bank 90KM RWD... ja mistrzem prostej jestem buahahahaha ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
:D
|
|
ciezko opanowac ale troche bys polatal 1-2 kjs i idzie coraz lepiej hehe ja raczej nie jade 19 buchneli mi dowod s.......................
|
|
W jakim miejscu bedzie start ?? (o 10 to wiem). Po g. 11 gdzie smigacie ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |