Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W co przywalilo? |
Strrrraszna burza... raz jak blysnelo i rabnelo malo z krzesla nie spadlam w cos przywalilo. musialo gdzies blosko sadzac po grzmocie... boze a ja sie tak potwornie burzy boje... wspolczuje tym co byli na zewnatrz... a tak swoja droga ciekawe gdzie dzis sie ta burza fest wyszaleje... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W co przywalilo? |
Raz walnęło. I potem spokój,
|
|
W nic nie przywaliło ale za to zmokłem :P aż zasięg zgubiłem w telefonie
|
|
Koniec świata, wszyscy zginiemy :D :P haha
|
|
heheh koniec świata o kurde za młody jestem nie :( Pociejewo
|
|
Mi sie zdaje, ze przywaliło na fortach w Piątnicy. Mieszkam tam i jak raz pzywaliło to szyby w oknach się zatrzęsły.
|
|
a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy
|
|
agawa napisał(a): > a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy heeh masz rację ;p
|
|
mi sie wydaje ze to gdzies w strone ksiecia janusza albo dalej. moze w kosciol?:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
nigdy ci PC-TA podczas burzy nie rozwalilo?
|
|
Przywaliło w tajną siedzibę Leppera! Prosto w Giertycha, bo sie nie zmieścił w całości i coś mu wystawalo! Nie ma koalicji! Zaraz się popłaczę!
|
|
hehehehhee:D a Pc-TA podczas burzy mi nie rozwalilo bo mieszkam w bunkrze i jestem nietykalna... (nie wiem w zwiazku z czym bylo to pytanie o kompa...) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
agawa - tak jescze tylko tego brakowało, wcale kadry niezbierzemy na jakiś mecz....
|
|
-To było w rejonach ''Zawady-Przykoszarowa'' bo centralnie na przeciwko mnie błysnęło a wtedy stałem prosto do ''Zawad''. -A No właśnie nigdy ci PC-ETA nie spaliło ? mi raz VHS się spalił i zasilacz od kompa ;)
|
|
SkalarMPT ma rację. Piorun uderzył w pole między Przykoszarową a Zawadami Pzredmieście. Najlepsze jest to, że uderzył w ziemię a nie w wysokie drzewo, które było obok. Aż mi szyby się zatrzęsły, a w domu zrobiło biało, bo to jakieś 300 metrów ode mnie. Człowiek zawału mało nie dostanie przez tę pogodę... Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Dokladnie... i wez sie burzy nie boj i czuj sie bezpieczny w miescie jak to i tak nie w budynki czy drzewa tylko w ziemie wali... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
drzewko_szczescia Napisał(a) " tak nie w budynki czy drzewa tylko w ziemie wali..." A co byś wolał/a żeby komuś walneło w dom i zniszczyło dobytek całego zycia ?
|
|
wiesz... jakby walnelo w blok to raczej w piorunochron... i w ziemie by poszlo a jak wali w ziemie to rownie dobrze moze walnac w czlowieka... jak zreszta bylo pare lat temu w warszawie... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ale gozej jak by trafiło komuś w stodołę czy jakiś stary dom... i co wtedy... Wielka tragedia. Niema co gadać czy niebespieczniej jest w ziemie czy w budynek bo wszędzie jest niebezpiecznie i wszędzie może niestety zabić.
|
|
A ja widziałem, jak kilkanaście minut po 20 piorun uderzył w wieżę kościoła przy ul. Wyszyńskiego. Akurat patrzyłemw tym kierunku.
|
|
mi tez nigdy nie spalilo kompa ani zadnych sprzetow domu nawet jak piorun walnol w moj blok hmmmm moze ja wtedy wyjelam wtyczki z gniazdek nie wiem. Ale dzis i nigdy wczesniej kompa nie wylaczalam i dziala :P
|
|
Walnęło koło bloku na Niemcewicza 2 tuż pod moim oknem. Powłączały się wszystkie alarmy w samochodach.
|
|
nie współczuj tym co byli na zewnątrz ... bo oni doskonale sie bawili, hehehehhe
|
|
to u mnie walnęło w blok ale na szczęście mam Windows Vista i włączoną zaporę ogniową i żaden piorun mi nie groźny ;p
|
|
nikomu z bloku piorun nie spalil nigdy elektroniki? Czy sa tam montowane jakies zabespieczenia przed przepiecniami?
|
|
spaliły mi się swiatełka choinkowe
|
|
Po uderzeniu jednego z tych piorunów zadrżały stropy w blokach na Niemcewicza. ADALL
|
|
Podobno walnęło w krzyż na kościele Bożego Ciała aż biały się zrobił-tak koleżanka mówiła :P
|
|
re: darc nic nie chroni przed przepięciami, jedynie ubezpieczenie sprzętu, w czerwcowej burzy uderzył piorun w drzewo obok była antena cały sprzęt na szafce spaliło nie ma zmiłuj się, ale uf na szczęście ubezpieczony
|
|
Wedlug mnie to walnelo gdzies w pole miedzy sybirakow a przykoszarowa. Ewentualnie kolo porzeczek, albo na pobliskich osiedlach. Ale grzmatnelo nieprzecietnie :P Z reguly nie boje sie burzy, ale wtedy zamknalem balkon bo az sie z fotela poderwalem :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |