piątek, 16 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W co przywalilo?

Strrrraszna burza... raz jak blysnelo i rabnelo malo z krzesla nie spadlam w cos przywalilo. musialo gdzies blosko sadzac po grzmocie... boze a ja sie tak potwornie burzy boje... wspolczuje tym co byli na zewnatrz... a tak swoja droga ciekawe gdzie dzis sie ta burza fest wyszaleje...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W co przywalilo?

Raz walnęło. I potem spokój,

W nic nie przywaliło ale za to zmokłem :P
aż zasięg zgubiłem w telefonie

Koniec świata, wszyscy zginiemy :D :P haha

heheh koniec świata o kurde za młody jestem nie :(

Pociejewo

Mi sie zdaje, ze przywaliło na fortach w Piątnicy. Mieszkam tam i jak raz pzywaliło to szyby w oknach się zatrzęsły.

a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy

agawa napisał(a):

> a ja mam nadzieje ze przywalilo w ktoregos z naszych piłkarzy

heeh masz rację ;p

mi sie wydaje ze to gdzies w strone ksiecia janusza albo dalej. moze w kosciol?:)

nigdy ci PC-TA podczas burzy nie rozwalilo?

Przywaliło w tajną siedzibę Leppera! Prosto w Giertycha, bo sie nie zmieścił w całości i coś mu wystawalo! Nie ma koalicji! Zaraz się popłaczę!

hehehehhee:D a Pc-TA podczas burzy mi nie rozwalilo bo mieszkam w bunkrze i jestem nietykalna... (nie wiem w zwiazku z czym bylo to pytanie o kompa...)

agawa - tak jescze tylko tego brakowało, wcale kadry niezbierzemy na jakiś mecz....

-To było w rejonach ''Zawady-Przykoszarowa'' bo centralnie na przeciwko mnie błysnęło a wtedy stałem prosto do ''Zawad''.

-A No właśnie nigdy ci PC-ETA nie spaliło ? mi raz VHS się spalił i zasilacz od kompa ;)

SkalarMPT ma rację. Piorun uderzył w pole między Przykoszarową a Zawadami Pzredmieście. Najlepsze jest to, że uderzył w ziemię a nie w wysokie drzewo, które było obok. Aż mi szyby się zatrzęsły, a w domu zrobiło biało, bo to jakieś 300 metrów ode mnie.
Człowiek zawału mało nie dostanie przez tę pogodę...

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Dokladnie... i wez sie burzy nie boj i czuj sie bezpieczny w miescie jak to i tak nie w budynki czy drzewa tylko w ziemie wali...

drzewko_szczescia Napisał(a) " tak nie w budynki czy drzewa tylko w ziemie wali..." A co byś wolał/a żeby komuś walneło w dom i zniszczyło dobytek całego zycia ?

wiesz... jakby walnelo w blok to raczej w piorunochron... i w ziemie by poszlo a jak wali w ziemie to rownie dobrze moze walnac w czlowieka... jak zreszta bylo pare lat temu w warszawie...

Ale gozej jak by trafiło komuś w stodołę czy jakiś stary dom... i co wtedy... Wielka tragedia. Niema co gadać czy niebespieczniej jest w ziemie czy w budynek bo wszędzie jest niebezpiecznie i wszędzie może niestety zabić.

A ja widziałem, jak kilkanaście minut po 20 piorun uderzył w wieżę kościoła przy ul. Wyszyńskiego. Akurat patrzyłemw tym kierunku.

mi tez nigdy nie spalilo kompa ani zadnych sprzetow domu nawet jak piorun walnol w moj blok hmmmm moze ja wtedy wyjelam wtyczki z gniazdek nie wiem. Ale dzis i nigdy wczesniej kompa nie wylaczalam i dziala :P

Walnęło koło bloku na Niemcewicza 2 tuż pod moim oknem. Powłączały się wszystkie alarmy w samochodach.

nie współczuj tym co byli na zewnątrz ... bo oni doskonale sie bawili, hehehehhe

to u mnie walnęło w blok ale na szczęście mam Windows Vista i włączoną zaporę ogniową i żaden piorun mi nie groźny ;p

nikomu z bloku piorun nie spalil nigdy elektroniki? Czy sa tam montowane jakies zabespieczenia przed przepiecniami?

spaliły mi się swiatełka choinkowe

Po uderzeniu jednego z tych piorunów zadrżały stropy w blokach na Niemcewicza.

ADALL

Podobno walnęło w krzyż na kościele Bożego Ciała aż biały się zrobił-tak koleżanka mówiła :P

re: darc
nic nie chroni przed przepięciami, jedynie ubezpieczenie sprzętu, w czerwcowej burzy uderzył piorun w drzewo obok była antena cały sprzęt na szafce spaliło nie ma zmiłuj się, ale uf na szczęście ubezpieczony

Wedlug mnie to walnelo gdzies w pole miedzy sybirakow a przykoszarowa. Ewentualnie kolo porzeczek, albo na pobliskich osiedlach. Ale grzmatnelo nieprzecietnie :P Z reguly nie boje sie burzy, ale wtedy zamknalem balkon bo az sie z fotela poderwalem :/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kucie posadzek, tynków.Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Sprzątanie po remontach piwnic itd, prace ogrodnicze. Przeprowadzki.
tel. 797632796
usługi
Wycinka drzew trudnych przy budynkach, liniach energetycznych, ogrodzeniach. Usługi ogrodnicze, prace wysokościowe.
tel. 792956988
linyidrabiny@gmail.com
usługi
Wykopy ziemne koparkami. Piasek, pospółka, ziemia przesiana na ogródki (rabaty) + tłuczeń betonowy. Usługi naczepą niskopodwoziową i firanką. Rozbiórki koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org