sobota, 17 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pis

polecam dr Wrońskiego w Białymstoku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pis

Niunia: a dlaczego zarezerwowałaś bilety tylko na 2 dni ?? No przecież memoriał trwa 3 dni? I dlaczego bez noclegów? Dziwisz się, że przebycie 1000 km to problem ? (160x2x3) Autobusem to 21 godzin !!

the thruth tracker

gagola: jeżeli nie jesteś z Łomży a szukasz tutaj dobrego i dyskretnego lekarza to rozumiem, ze masz problem z tzw. "wstydliwą chorobą". Powiedz szczerze o jaką chorobę chodzi to coś podpowiemy. Czy chodzi o rzerzączkę, syphilis, czy też tylko zwykłe mendy łonowe? Łomża dysponuje naprawdę wybitnymi specjalistami i warto tutaj inwestować.

tak jenny, tam są kursy na wysokim poziomie. Z tego co pamiętam II piętro.

objecanki cacanik :P:P:P zakochany to bedzie mysla o forum :)

the thruth tracker

Witam
Z wiazku z czy serwer WOW-leg zakonczyl dzialalnosc ,wszyscy z tego serwera przeniesli sie na serwer http://forum.bloodworld.eu
W tej chwili jest to najlepszy serwer w polsce.
Nawet jest to najszybciej rozwijajacy sie serwer w polsce w tej chwili jest zawsze ok 150 osob online i ciagle srednia online wzrasta
ZAPRASZAM SERDECZNIE

A to panie też pojawiają się na tych zlotach ? ;)

dzieki kkaska007 ale nie chodzilo mi o podpiwek bo juz to przechodzilem niestety nie bardzo mi przypadlo do gustu

Czesiek rusza i jest to wiadomość pewna neeno.

Napisałem już o tym

Mikan--->w tej klinice kobiety zarabiają o wiele więcej. to prywatna klinika!u nas w Łomży jak pódziesz do prywatnego lekarza to też się uśmiecha.wszędzie jest tak samo. jak Ty byś zarabiał/a 800 zł po 15 latach pracy to też nie byłoby Ci do śmiechu. a te "niemiłe" pielęgniarki to jakiś tam procent wszystkich pracujacych w szpitalu, nie można powiedzieć że wszystkie są niemiłe.nie czepiajmy się....

rusza, super, super...

ale kiedy? :D

O jezu nie zaczynajmy od nowa tej wojny o służbę zdrowia....

I to że ona zarabiają mniej to usprawiedliwa że są opryskliwe, niemiłe, chamskie, niedelikatne??

Ja zarabiam jeszcze mniej niż one i też mam taka być??

Jestem absolwentką szkoły i chciałabym sie dowiedzieć jakie dokumenty mam zabrać ze sobą,aby móc zarejestrować sie w Powiatowym Urzędzie Pracy.
Dziekuje za pomoc

w olszynach( po jakie 20km od Łomży) dziś były po 10zl

Rejestracja i Vespos dziękuję za odpowiedź. Czy pytania dziwne ???? Normalne :-)
Ja na teście psychologicznym miałem pytania typu: bardziej kochasz ojca czy matke ???? Czy jest Ci dobrze ? I wiele innych dziwniejszych pytań... Na te pytania było ciężko odpowiedzieć ;-) Ale specjalnie są takie...

Wynik tej małej ankiety powiniem odpowiedzieć na kilka pytań, które padły wyżej w dyskusji...

Mam nadzięję, że Lilaaa też odpowie na te pytania. I jeszcze ze dwie osoby i zobaczymy co z tego wyjdzie... Ja też chętnie odpowiem....

Pozdrawiam

zobacz na stronie urzędu pracy w Łomży tam masz napisane co potrzeba aby się zarejestrować

informacje znajdziesz na tej stronie
http://pup.lomza.pl/ebiuro.php?wiad=64

Musisz mieć przede wszystkim NIP

Oczywiście w klinice w Białymstoku ceny są o wiele wyższe niż w łomżyńskich prywatnych gabinetach. Byłąm na wizytach i w jednym i drugim miejscu. Naprawdę nie ma porównania. Jedyny minus tejże kliniki jet ten, iż nie znajduje się ona w miejscu mojego zamieszkania. W Łomży nie robiono mi nawet połowy badań, które zlecono w Białymstoku i które okazały się bhardzo ważnymi. Dowiedziałam się mnóstwa ważnych rzeczy, o których nie poinformowano mnie w pierwszej ciąży. I co jest dla mnie bardzo ważne: w łoomżyńskich prywatnych gabinetach odczuwałam pewien pośpiech, miałam wrażenie "szybciej pani wyjdzie, bo następna pacjęntka czeka". W Białymstoku siedzę sobie w gabinecie i 40 minut i nie mam takiego odczucia.

Witam. Czy nie wie ktos czy w Łomży w wakacje odbędą się jakieś koncerty ?

Nic nie wiadomo pewnie jakiś gościniec łomżyński będzie a w sierpniu słyszałem ze w piatnicy ma być golec orkiestra na dni 600 lecia parafii. pozdrawiam :)

moze ktoś mi wytlumaczyc, czemu jeszcze kilka lat temu na muszli ciagu roku odbywało się kilka imprez? A teraz jak do tej pory nie bylo zadnej, a skonczy sie pewnie na 1, max 2. Co się zmienilo??Przeciez w okresie letnim to jest wielka promocja miasta.

Witam. Mam pytanie. Chce kupic autko w anglii i po przyjechaniu nim do polski zostawic je sobie na czesci. Wiem ze auto te posiada wazny MOT i Road Tax, ale co z ubezpieczeniem? Jak i gdzie kupic to graniczne? Da sie to zrobic w Dover albo jeszcze lepiej przez internet? I jaki jest jego przyblizony koszt dla (renault 19 '92 1,4)
Z gory dzieki za odpowiedz.
ps Aha i jeszcze jedno. Czy w dover sprawdzaja w ogole MOT i Road Tax? Czy moze wcale ich to nie interesuje i mozna przejechac nie okazujac pierwszego lub drugiego?

Moze ktos mi powiedzec gdzie w lomzy skupuja stary sprzet komputerowy ?

Czy ktos chce kupić? Nowy nie używany z Niemiec

Witam.Wybieram się w tym roku na pielgrzymkę trzeźwościową z Ostrołęki do Niepokalanowa.Szukałem informacji ale nic konkretnego na ten temat nie znalazłem.Czy mógłby mi ktoś podpowiedzie o ewentualnej trasie przemarszu tejże pielgrzymki,co ze sobą zabra,z jakiej parafii ona wyrusza.Jedyne co wiem to to,że wychodzi ona 5 lub 6 lipca.Za wselką okazaną pomoc byłbym bardzo wdzięczny.

Czy nie przyszło wam do głowy , że chodzi o pozyskanie funduszy dla łksu ? ! przecież ktoś musi się tym zająć

Wielkie dzieki koniu za wyczerpujacą odpowiedz!!
Pozdrawiam!!

Napisz mi na maila co masz.... czasem bardzo są potrzebne stare części.... nie obiecuję... ale nic Ci nie szkodzi mi napisać :-) Ewentualnie tu na forum... może się komuś przyda...

moderator małpa interia pl

...takie powiedzenie.... palce lizać. No ale nie wszyscy muszą znać.

+Robert Makłowicz, za oblizywanie palców!.. poważnie to za pasję
+Pascal Brodnicki za osobowość i to że umie to fajnie...
+Wojciech Cejrowski za to że wreszcie robi to ciekawie i z kulturą
+Krystyna Czubówna za głos

-a tacy mydłowaci... za to że są mydłowaci i przesłodzeni np. Grazia Torbicka

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Gówno prawda. Od nowego sezonu będzie grał w KS Śniadowo. Szczegółów finansowych nie znam, ale pojawił się tam nowy sponsor. Oprócz "dzikiego" ma grać też kilku z obecnych zawodników ŁKS-u. Zdaniem sponsorów tego klubu awans do O.E. jest możliwy w ciągu 3-4 lat.

no! nareszcie nasi..... :P

tak btw: w 3 lo uczy szeryf :D :D

Strugarek gral w meczu Polska - Brazylia! :)

tyku, skup sie i pomysl zanim cos napiszesz. To co wyzej naskrobales to belkot bez ladu i skladu.

I po spocie panowie było na co popatrzeć szczególnie w jednostce chemicznej oby tak więcej i częściej !!!!!!!!!

Może wie ktoś , jak w FIFIE 07 w trybie menadżerskim poprowadzić jakoś reprezentacje , 4 sezony prowadziłem już różne kluby , a przy wyborze pracy niema nadal do wyboru reprezentacji , tylko dalej kluby . Co należy zrobić , aby poprowadzić jakoś reprezentacje ??

Łukasz1984 sorki za blad, machnalem sie

To może kup im kupon totolotka (wypełniony i opłacony). Oczywiście jeżeli masz choć odrobinę szczęścia!

wporządku,nic sie nie stało

ja polecam kazika z kozik hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
nieruchomości
Na sprzedaż działka budowlana o pow. 4669 m2 w miejscowości Dobrzyjałowo, gmina Piątnica.
tel. 698506416
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org