poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O Polsce, szyfrantach i braku zaufania.

Według mnie osoba która nie jest dyslektykiem, a na siłę wyrabia sobie papierek (nie wiem w jaki sposób w końcu w tych poradniach są wykwalifikowani psycholodzy) żeby tylko mieć godzinę dłużej na egzaminie to troszkę sama siebie krzywdzi.
Przecież to będzie przez cały czas w ich papierach, a żadnych nobilitacji w pracy z tego powodu nie dostaną. A przed śmiechem i drwinami kolegów z pracy ich i tak to nie obroni jak pisząc odrobinę tekstu na kartce narobią błędów bez liku.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O Polsce, szyfrantach i braku zaufania.

No to super!
Bardzo się cieszę ,że Ci pomogłam.
Pozdrawiam

the thruth tracker

KrzyzaK - Hehe sam się na to nabrałem i czytałem te zdanie prawidłowo a nie tak jak jest ono napisane. Hehe więc to co tam pisze rzeczywiście jest prawdą.

Tu dłuższa wersja do poczytania ;-) http://www.maxior.pl/?p=index&id=8980&0

the thruth tracker

Tak się składa że też grałem w tym meczu

Łomża to piękne miasto ,najnowocześniejsze i najpiękniejsze zagospodarowanie przestrzenne w regionie (te przepiękne bloki) o starówce już nie wspomnę(ta hala targowa -cudo architektury . Nowoczesne, wielkie, zaprojektowane z rozmachem galerie handlowe i sklepy ,świetne kluby, puby a kino porostu powala z nóg (silver screen powiną wzorować sie jak budować kina ) basen tez jest super nie to co (Warszawianka "Wodny Park") Czyste przepiękne parki (wieczorami można urządzać wspaniałe spacery )renomowane hotele, i wiele innych wspaniałych miejsc .
Kocham Łomżę zapewne i wy tez :)

l e n i s t w o

Ja lubie czytac ksiazki nie robie zatem bledow, wrecz mam obsesje na tym punkcie kiedy widze jakies byki czy to na papierze czy ekranie komputera.

Czy znacie jakiegos dyslektyka, ktory lubi i czyta ksiazki? Nie mowie o Bravo Girl, ani Bravo Sport. Ja nie.

"Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-06-07 15:44

wg. luizfernandez ja dziś sobie wyjdę na ulicę i będę strzelał z wiatrówki w nogi losowo wybranych ludzi, nie zabiję ich ale przecież "wieże powietrze, słoneczeko" a jak komuś się to będzie nie podobało to niech nie stoi kołomnie"

Tommeknet - potrafisz poprawic humor :)

A co do tematu to loosac ma calkowita racje. O co sie z nim klocicie? Nie macie racji i tyle.

Jakim do groma cudem, niepalacy ma wstac i wyjsc poza przystanek tylko po to, by palacy mogl sobie zapalic? No dobra, trujecie siebie, niepalacym to zwisa ale po co macie truc innych?

ADALL- skoro taka osoba ma malo okazji do palenia to niech sobie kupi malucha(jakiegos taniego, by nie narazac swojego mercedesa na smrod- przeciez zona nie pali, z pewnoscia zdzielilaby go za to szmata po ryju), niech taka osoba wejdzie wtedy do niego i niech pali sobie ile chce. A przeciez tak jak Kkaska007 napisala, pracownicy maja jakies prawa, ktore zobowiazuje pracodawce do zapewnienia odpowiednich warunkow pracy(o tym pamietam, ze juz byla kiedys dyskusja).

---
Brzydze sie papierosow.

przemek20 - pieknie to ujales. Nic dodac, nic ujac.

loosac, Ty daj troche na luz bo na zawal zejdziesz,
Albo Cie wkurzaja urzytkownicy Windowsa, albo palacze ;o))

Ale, ale - zgadzam sie z Toba w tej kwestii w 150 %.
Czekam jak zbawienia na zakaz palenia w restauracjach i pubach !

Zeby rozladowac zle emocje opowiem anegdote.

Ja jeszcze jak bylem w narzeczenstwie to zakazalem mojemu przyszlemu tesciowi palic u mnie w domu na zapoznawczej kolacji i poprosilem go zeby palil na balkonie.
Myslalem ze bedzie **** z wesela ;o), ale czlowiek do dzisiaj dnia zawsze wychodzi na balkon jak sa u nas z wizyta.
Malo tego sam oczyszcza sobie popielniczki ktore mu zostawiamy na balkonie.

Powinni wymyslec bezwonne i nieszodliwe papierosy

A pamietacie taka ksiege Tytusa, Romka i Atomka (pewnie wiekszosc nawet nie pamieta ze taki komiks kiedys byl ;o(( ) , gdzie badali wyspy Nonsensu i przylecieli na wyspe palaczy.
"Mamusiu, dorosly mi zabral mojego papierosa ! "

no i przestancie sie drapac drodzy forumowicze

"Maria nosiła nazwisko panienskie sklodowska a curie miala po mezu"

nie wiedzialem...

proszę przykład: moja babcia poszla niedawno na prześwietlenie niezapaliła w życiu ani jednego papierosa a powiedzieli jej że ma płuca jak nałogowy palacz mimo że dziadek od kilku lat nieżyje

gdyby palacze byli kulturalni to wpadli by na pomysł że niektórym to może przeszkadać a nie zachowywali się jak co po niektórzy na forum

uwage zwrócić strach bo jak ci wiązanke pośle..............

ktos na forum ma fajny podpis"niedyskutuj z idiotą......"

myśle tak o palacych mimo że sama jestem młodą osobą ale wqwiaja mnire palacze

Oczywiście że przyznam jeśli chodzi o pomieszczenia zamknięte bo tam narażenie nie palącego na dym jest wysokie.Ale jeśli chodzi o palenie na świeżym powietrzu to wy zwracajcie uwage.Bo sorry ale ja nie będę biegał po całym dworcu i każdego się pytał o pozwolenie (a jak mi autobus ucieknie? :P).

Ps. A tak z ciekawości jakie dziadek palił papierosy?Może takie którymi zwykły palacz by się udusił?

bigi2004

Hanes, dzięki nie wpadłbym na tak genialny pomysł. śledzia siną farbą sobie na czole wydziergaj i podpisz, geniuszu śledziowski.

a może jabłka bo większe są i schylać się nie trzeba

Faktycznie teraz nie mają ludzi do pracy w Stawiskach co roku były setki osób a teraz 30 :]

Córka Marii Skłodowskiej Irena używała zwykle jednego nazwiska - Joliot, ale w literaturze pojawia się ona często jako Irena Joliot - Curie. Zwracam uwagę na umieszczenie nazwiska panieńskiego na końcu, tak jak to jest w przypadku nazwy łomżyńskiej ulicy.
Nie chcę tłumaczyć zawiłości gramatyki języka francuskiego, bo nie jestem w tym mocny, ale zwracam uwagę, że Maria Curie - Skłodowska mieszkała w Paryżu, a tak to już jest z językiem francuskim, że nie wszystko jest (a raczej prawie nic) tak jak w języku polskim:)

Krzyzak, slusznie,boj sie, bo bardzo interesuje sie polityka:-) Mysle, ze nie powinienes mnie obrazac, i powinienes doskonale wiedziec, ze nie mogla mnie wychowac homoseksualna para, bo chwilowo jest to nielegalne. Ale zdarzaja sie takie sytuacje ze kobieta zachodzi w ciaze i pozniej pozostawia "reproduktora" i z druga kobieta wychowuja dziecko, z tym, ze jest to dziecko jednej z nich. I co i te dziecko stanie sie homoseksualista? Czy ja wiem? Czlowiek rodzi sie z tym, nie wiem czy wiecie o tym, mezczyzni, ale jeszcze w brzuszku mamy wszyscy byliscie dziewczynkami, dopiero pozniej staliscie sie mezczyznami, poczytajcie sobie ostatniego Newsweeka:-)
szmer- co do Twojego pytania...tak, wolalabym zeby wychowaly mnie dwie mamusi niz zebym miala mieszkac w domu dziecka badz miec rodzicow psychopatow. Przeciez dziecko z domu dziecka bierze sie po to, aby je kochac, aby je wychowac... czy takie dzieci moga byc pozniej zwichrowane? Na pewno mniej niz przez pobyt w domu dziecka... Wiekszosc z Was pewnie nigdy nie byla w domu dziecka, a ja bylam i to wielokrotnie..pomagalam odrabiac im lekcje itp. Przejdzcie sie i zobaczcie jak one tam zyj,a one lgna do kazdego, im byloby obojetne kto - wazne, ze ktos by je stamtad zabral i pokazal inny swiat, inne zycie.
A poglady o homoseksualizmie nie sa wcale "trendy". Homoseksualizm byl, jest i bedzie. Tak samo jak heteroseksualizm i biseksualizm. A ludzi na ziemi nie wygina przez homoseksualistow, bo czytalam jakies badania i mezczyzn homoseksualistow jest chyba 20 %, a kobiet 7%. Wiec spokojna glowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
różne
Poznam miłą Panią w celu matrymonialnym. Panienkę, wdowę od 40 do 48 lat. Jestem kawalerem więc nikogo nie szukaj tylko do mnie zapukaj.
tel. 731213485
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org