środa, 16 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Promocja TRWA

Ze smutkie przyjąłem wieść o śmierci doktor Ewy Iwanowskiej :( Łączę się w bólu z rodziną i całym środowiskiem lekarskim. Żegnamy człowieka,który walczył o lepsze jutro nie tylko dla siebie,ale także dla ludzi pokrzywdzonych przez życie. Osoba Pani Ewy na długo pozostanie w naszej pamięci, gdyż dobrych ludzi nikt nie zapomina.

Pani Ewo nie mówimy żegnaj, tylko do zobaczenia :(

Zapalmy świeczki

[^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^][^]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Promocja TRWA

Po zakończeniu wojny powrócono do normalnych zajęć klubowych. W grudniu 1920 r. w salonie Towarzystwa rozpoczęły się lekcje tańca, które prowadził Bielino Bielanowicz. Odbywały się także zajęcia chóru klubowego, pod kierunkiem specjalnie zatrudnionego nauczyciela śpiewu. Obydwie formy zajęć cieszyły się dużym zainteresowaniem, także w roku następnym. Odbywały się one codziennie. Podobnym powodzeniem cieszył się zespół gimnastyczny kierowany przez Leopolda Podulko.

Studia Łomżyńskie nr V cdn. ...............................................
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

RMF FM!!! Ale jakoś kiczowata

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

www.somafm.com

A ogolnei to polecam strone:
http://www.shoutcast.com/

MrS proponuje dla ciebie link:
http://www.shoutcast.com/index.phtml?orderby=bitrate

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

W wersji Winampa 5,0 jest opcja media library. Można tam wybrać muze jaką sią chce . Jest też dużo rodzajów TV do wyboru .
_________
autochton
_________

Radio Nadzieja podalo:
"W poniedziałek około godz 13.00 Mszą świętą w kościele pod wezwaniem Krzyża świętego w Łomży rozpocznie się uroczystość pogrzebowa zmarłej wczoraj dr Ewy Iwanowskiej.(...)"

Zbych

podbijam tem do góry, aby przypomnieć wam o meczu hehehe

WWW.WIELKA.NET

Szczególnie te których dawno nie widziałem. Trudno zdecydować które najciekawsze. Jest ich wiele. Najlepiej co jakiś czas cieszyć się nimi zmieniając je podczas spacerów. Np. dolina Narwi z widokami w różnych kierunkach zależnie od miejsca pobytu, góra Bony, las Jednaczewski i łąki, widoczki z fortów piątnickich i wiele innych. Szanujmy i chrońmy te miejsca są wartością i daju możliwości odpoczynku, której mogą nam pozazdrościć mieszkańcy innych miast.

Ja mieszkam na Łomzycy wiele lat, znam niejeden zakątek ale nigdy nie widziałem tu żadnego fortu?? Można prosić o lokalizację tego miejsca??

Szkoda, że się zlikwidowali, bo ceny mieli bardzo dobre i obsługę na 5+...

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

UNI-kaj UNI-SERWISU :-)

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

W tej chwili mam predkosc 30-47kb(place za 64)- i jak czytam powyzsze pochwaly szlag mnie trafia. Mieszkam na os.Gorka Zawadzka.Czytam newsy na www.4lan.pl i tez chcialbym napisac w koncu"Uffff..." Bo teraz same niecenzuralne slowka mi sie cisna. Mam nadzieje,ze w koncu sie unormuje - skoncza sie przerwy i predkosc bedzie OK. A pan "uomrzan" to nie bierze pensji na Dmowskiego przypadkiem? :)))))

WWW.WIELKA.NET

bledny rycerz..... proponuję zapuścić ściąganie kilku dużych plików z kilku szybkich ftpów i wtedy zmierzyć prędkość! :D ...podczas przeglądania stron nie sprawdzisz rzeczywistej przepustowości....

Witaj Jacko,
Przez Toruń, to chyba przesada. Niektórzy chwalą sobie trase przez Płock i Kutno, bo omija się całą aglomerację Warszawską. Wszystko zależy od pory dnia. Jadąc noca lub wcześnie rano możesz śmiało jechać przez Warszawą. Zjeżdzając w Markach na Trasę Toruńska bez kłopotu ominiesz Centrum, wyjeżdżając na trasę wylotowa do Poznania - ul. Wolska (dobrze uważaj na znaki po zjechaniu z wiaduktu przed ul. Górczewską, wtedy chyba trzeba już jechać dołem prosto). Weź take pod uwagę, że pociąg ekspresowy jedzie (naprawdę szybko) trzy godziny z Warszawy do Poznania. Samochodem racej to się nie uda, za duży ruch i słaba droga.
Życzę udanej podróży.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Najwyższy czas na nową krew we wzmiankowanym " naszym licłum". Zastępca czyli pan "Ć" - niech go szlag ! Renomowane , ustawione ... no tak. Ustawione- w owej szkole promuje się tylko pewne typy- dzieci ludzi "ustawionych', zdolni też mają ok. Reszta ma przesrane- obrazowo i krótko mówiąc.
pozdrowienia - absolwent "licłum"

zawsze podziwiałm ludzi którzy potrafią na kartkę (hm komp) przelać swoje uczucia

Ty jesteś w tym naprawde dobry

Może to powinienes wykorzystać w jakiś sposób

Wracaj do Polski, a najlepiej nad Narew, gdzie głosy ptaków uciszą Twój SKOK

A czy trzeba koniecznie rozumieć kobiety?

Nie jeden facet nie może zrozumieć swojego kumpla z którym się zna ładne pare lat.
A ty chcesz zrozumiec kobietę której nawet (tak mi sie wydaje) nie znasz osobiście?

ja czasem sama siebie nie moge zrozumieć i jakos zyje tyle lat i to mi w niczym wcale nie przeszkadza, wręcz przeciwnie mam czasem niezły uaw z siebie :)

Ja jestem gościnny i każdego przyjmę w swoje progi!!!!

Mój adres to www.zabawa.piwko.pl

Wchodzcie wszyscy i oceniajcie.
Dodam tylko, że mieszkam tam dopiero od tygodnia, ale codziennie przywożę coś nowego!!!
Może doradzicie mi jakieś przemeblowanie, a może wszystko jest ok.

WWW.WIELKA.NET

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
różne
Poszukuję Pani po 60 roku życia w celach matrymonialnych, wolny lat 70.
tel. 665642321
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org