Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Magistrala kłopotów |
NIE
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Magistrala kłopotów |
Witam, jestem ciekaw co robił nasza młodzież w wybory, bo przy urnach były same mochery.
|
|
Masz rację, ale są też takie sytuacje, gdzie nie sposób zachować się kulturalnie np. gdy "burak" wpycha się bez kolejki w urzędzie lub w sklepie. Każdego to drażni, nie tylko mnie...
|
|
NIE !
|
|
Wombat ty masz przemyślenia, pozdrawaim.
|
|
NiE
|
|
Na dzien dzisiejszy NIE :) Bimbo
|
|
Wszyscy mówią zstanowcze "NIE", a tyle ludzi wyjezdza...mam nadzieje ze i mnie niezmusi sytulacja do tego abym musiał wyjezdzać, chcę tu zostać i takze mówie NIE.
|
|
Od razu zboczeniec :P Może poprostu ukradli policji ten radar, tak jak kiedyś BMW z policyjnego parkingu :D Śmiech na sali normalnie :D:D
|
|
Może młodzież jest już znużona polityką skoro ich poziom egzystencji się nie poprawia ?
|
|
Marcin, to naprawde godne podziwu, ale zakrawa juz chyba na masochizm, 20 lat meczyc sie w robocie, bo moze bedzie lepiej. Az nie chce sie wierzyc, ze to jedyny powod. Wracajac do tych zarobkow amerykanskich lekarzy, to powiedz, rozmawiales z lekarzami majacymi prywatne praktyki, z dobrych klinik, czy placowek z budzetowki? Dodatkowa kwestia, to czy basen przy domu jest szczytem luksusu, jak na warunki USA? Wiec wszystko to poniekad sprowadza sie do demagogii, bo po raz kolejny spytam, kto u nas zyje na poziomie zachodnim? Nastepna wazna sprawa, gdzie panstwo finansuje studia medyczne i staze dla lekarzy tak jak u nas? Nigdzie? Przytocz poza zarobkami koszty studiow medycznych w USA. Chcecie porownywac z zachodem, to porownujcie kompleksowo, a nie na wyrywki. Zreszta koszty leczenia w USA o ile sie orientuje sa jednymi z najwyzszych na swiecie.
|
|
Nie martwcie się o działkę... Pan S. kupi ją do swej kolekcji.
|
|
Tak dla jasności nie mam nic do przyjezdnych ale jeśli przyciągają ze sobą chamstwo to wybacz Van_Loosen. Ja w Łomży mieszkam od cztrech pokoleń i ma minie prawo denerwować napływ chamstwa do Łomży. Nie mówię że każdy przyjezdny z okolic to buc, ale nie czarujmy się Łomża już dawno z chamiała. Wystarczy postać chwile w sklepie,banku,przejść się ulicą by się o tym przekonać. Wiem że to nie jest realne ale wole by mimo wszystko to Oni wyjeżdżali z Łomży. Osobiście nie zamierzałem nikogo obrazić wypowiedziałem jedynie swoje zdanie na ogólnym forum bo mam do tego prawo. Odnośnie tekstów typu " a przed wyjazdem obić po ryju " - Van_Loosen choć nie wychowałem się na remizowych zabawach to mógłbyś sie zdziwić. A przy okazji o tym właśnie napisałem - o kulturze - a w zasadzie o jej braku. Nie muszę się zgadzać z nikim mając prawo do własnego zdania , jednak czy to powód obrażać innych z powodu odmienności poglądów i racji ???? W/g mnie właśnie tacy jak Ty powinni opuszczać to miasto zabierając ze sobą swoje remizowe nawyki.
|
|
Mieczkos, wpierw to Ty się naucz pisać,potem zabieraj głos.Męski organ piszę się przez ch. dyskutancie. Nie wchodz ze mna w dyskutę, tylko mocniej naciśnij czapkę
|
|
to dawajcie!mamy parking strzezony i stróża 24h,oczywiscie uzbrojonego!
|
|
mieczkoś997 - przytaczam Twoje słowa "Jestem pewnien,że zaden policjant(choćby nie wiem jak skorumpowany) nie odmówiłby pomocy napadniętej kobiecie,zgwałconej dziewczynie itp." Kilka miesięcy temu na oddziale jakiś psychopata latał z nożem - tak się złożyło że policjant pilnował jakiegoś tam bandytę (który i tak nie mógł się ruszać) i co??? My (lekarze) mówimy "Panie zrób coś z nim ( do policjanta)" a Pan policjant mówi " to trzeba na policje zadzwonić" (myślałem że umrę ze śmiechu). I tak wyszło że 4 lekarzy sami go wziełą za fraki a było ciężko a dzielny Pan policjant się patrzył. Fajnie.... A tak w ogóle to jest co najmniej jeden lekarz na oddział dziennie więc każdy ma opiekę dostateczną. Aha i do tych co uważają że ten co macha łopata powinien mieć tyle samo co lekarze - z tą różnica że lekarz może zacząć machać łopata, a robotnik fizyczny już chyba lekarzem sie nie stanie.... I to jest taka malutka różnica. Aha i z psilocyberem nie gadajcie. On na pewno nie jest lekarzem i chce tu tylko zrobić zadymę więc z nim nie dyskutujcie.
|
|
Warto zobaczyć, a raczej posłuchać(słaba jakość) co mówia na tym filmie: http://ww6.tvp.pl/View?Cat=2832&id=168985 - chyba tego nie było na stronie, którą podał Mieczkoś. ten też można sobie obejżeć: http://www.youtube.com/watch?v=pJ8YvOV8QP4 Jest jeszcze film jak na miejscu zdarzenia(po kilku dniach) wypowiadali się oficerowie gromu. Jak przeprowadzili by tą akcję, żeby skończyło się ok... Jak znajdę to wrzucę.. chyba, że ktoś ma może to bym bardzo prosił...
|
|
kto mi coś narysuje? : )
|
|
Pozwolę sobie przypomnieć co napisałem w temacie "ja też chcę" o lekarzach i antyterrorystach.... Niechcę mieszać tematów, ale niech NIEKTÓRZY lekarze się zastanowią, czy wolą być w gabinecie, czy w Magdalence.... Proste...
|
|
mieszkaniec7 zapomniales jeszcze o Kamilu Ulmanie ktory przed meczem trenowal lecz nie wyszedl na boisko:/ dumni po zwycięstwie - wierni po porażce :( AVIVA LKS!
|
|
Bym przyjechal jak bym miał rower ktory mi skradziono ;(, teraz jezdze rozgruchotanym bikem na malutkich kolach 24" . łewap caly twoj pomysl mi sie bardzo podoba, choc zanim sie uda uzbierac grupke osób którzy by sobie pośmigali to chyba predko sie nie da. Piszcie wszyscy kto tylko lubi podróżowac rowerkiem i nie ma z kim !!!
|
|
najwierniej kocha pies ;o))
|
|
Tak, co ma sie zmienic w zyciu, skoro nasze narodowe dyscypliny sportowe to: 1) Zawisc i zazdrosc, niszczenie lepszych od nas 2) Szerzenie farmazonow typu "Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma" 3) Narzekanie na wlasna sytuacje i obwinianie o nia wszystkich wokol, zwlaszcza tych ktorym sie lepiej powodzi.
|
|
Wszystko w gestii wiatru, jak powieje w innym kierunku to i okno będziesz mogła otworzyć bo nie doniesie;)
|
|
Z tą plotą puszczoną w akademcach w białym to całkiem ładny przekręt komuś wyszedł :]
|
|
Plotka!!!! Póki co jeszcze zostało nam KAWAŁEK Państwa prawa. A gdyby coś takiego miało miejsce... To zrzekam się obywatelstwa:). Bez nakazu to sobie mogą sprawdzać:p. Jeżeli komp służyłby do popełnienia przestępstwa,to mają prawo. Może zaczną jeszcze sprawdzać płyty z muzą, kasety?:))))))) Bzdura! Bimbo !
|
|
macie problem???? to trzeba sie wyposazyc w latarki a nie glowic sie nad tym czemu latarnie gasna hehehehe
|
|
www.klubeuforia.com prosze bardzo tam jest zakladka download musisz w nia kliknac i tam pojawia sie kolejne musisz te dwa loga otworzyc czyli kliknij w nie i pojawia sie Tobie sety =)
|
|
Zdaje ci się. Chyba, że chodzi ci o ptysia91, hehe.
|
|
bardzo fer :P polikarpie ziomku za miedzy.... bo tu chodzi tez o rymy i o historyjki sens .... pozdrowionka ....->az pewnego dnia ->kapnol sie ze na podworzu rozrzutnik ma ...-> dokoncz polikarpie a jak spier..lisz to Cie dorwe:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |