poniedziałek, 26 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mało aktywny na prezydenta

nizezrozumiałem artykułu czy generała też policja zwineła czy tylko jego tzw. żołnierzy??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mało aktywny na prezydenta

misio fazi widze za napisalismy to w tym samym czasie, jedynie roznica sekund. Nie tylko ja wybrale te zdanie :) Pozdro

Napewno nie zagra to poważna kontuzja 5tyg w gipsie i do tego puźniej rehabilitacja mój kolega miał złamany obojczyk to po 3miesiącach jeszcze go czuję.

Z forum ŁKS:

[quote="ISD"][size=15]Uwaga!!!
W związku iż sprzedaż biletów rozpocznie się jutro już od godziny 14:00
jest taka propozycja by poszczególne osiedla spotykały się jednocześnie w w wyznaczonych miejscach by wspólnie, spokojnie w zwartej grupie przejść do muszli. Wygląda to następująco:[/size]
[size=18]ŁOMŻYCA - pod ELJOTEM 13:30
POŁUDNIE (KS.Anny,KS.Janusza itd) - na SKATE PARKU przy elektrowni 13:30
ŚNIADAK i okolice - na koszach przy ul. Konstytucji 13:30
JANTAR i Górka Zawadzka - pod kościołem 'Ambroziaka' 13:30
CENTRUM,Rembelin i reszta - na Starym Rynku o 14:00[/size]

To jest tylko propozycja, która mam nadzieję pomoże wszystkim spokojnie dotrzeć na mecz bo jak idzie się większości z was domyślać , że przyJaciele tego dnia mogą wcześniej zawitać do bram Królewskiego Miasta Północnego Mazowsza Łomży :)

Stary Rynek czeka na schodzących się kibiców z reszty miasta i wspólnie wszyscy ruszają na muszlę

czytac nie umiesz?
CENTRUM,Rembelin i reszta - na Starym Rynku o 14:00

Wszycy na koniec spotykają sie na Starym Rynku o 14:00 i idą razem na Stadion czyli po 14:00 jakoś. Wszyscy ze szkoły/pracy sie zwalniać i na mecz.

BIAŁO-CZERWONA INWAZJA NA STADION

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
usługi
Drewniane podłogi. Układanie cyklinowanie parkietów. Renowacja starych schodów.
tel. 608014410
usługi
Sklep i serwis rowerowy: naprawa, części, akcesoria - Łomża, Krótka 3b.
tel. 784575784
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org