Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mało aktywny na prezydenta |
nizezrozumiałem artykułu czy generała też policja zwineła czy tylko jego tzw. żołnierzy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mało aktywny na prezydenta |
misio fazi widze za napisalismy to w tym samym czasie, jedynie roznica sekund. Nie tylko ja wybrale te zdanie :) Pozdro
|
|
Napewno nie zagra to poważna kontuzja 5tyg w gipsie i do tego puźniej rehabilitacja mój kolega miał złamany obojczyk to po 3miesiącach jeszcze go czuję.
|
|
Z forum ŁKS: [quote="ISD"][size=15]Uwaga!!! W związku iż sprzedaż biletów rozpocznie się jutro już od godziny 14:00 jest taka propozycja by poszczególne osiedla spotykały się jednocześnie w w wyznaczonych miejscach by wspólnie, spokojnie w zwartej grupie przejść do muszli. Wygląda to następująco:[/size] [size=18]ŁOMŻYCA - pod ELJOTEM 13:30 POŁUDNIE (KS.Anny,KS.Janusza itd) - na SKATE PARKU przy elektrowni 13:30 ŚNIADAK i okolice - na koszach przy ul. Konstytucji 13:30 JANTAR i Górka Zawadzka - pod kościołem 'Ambroziaka' 13:30 CENTRUM,Rembelin i reszta - na Starym Rynku o 14:00[/size] To jest tylko propozycja, która mam nadzieję pomoże wszystkim spokojnie dotrzeć na mecz bo jak idzie się większości z was domyślać , że przyJaciele tego dnia mogą wcześniej zawitać do bram Królewskiego Miasta Północnego Mazowsza Łomży :) Stary Rynek czeka na schodzących się kibiców z reszty miasta i wspólnie wszyscy ruszają na muszlę
|
|
czytac nie umiesz? CENTRUM,Rembelin i reszta - na Starym Rynku o 14:00
|
|
Wszycy na koniec spotykają sie na Starym Rynku o 14:00 i idą razem na Stadion czyli po 14:00 jakoś. Wszyscy ze szkoły/pracy sie zwalniać i na mecz. BIAŁO-CZERWONA INWAZJA NA STADION
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |