poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Regionalne spędy PO aby zagłuszyć kampanię PiSu?

Nie ma za co InMyDreams:)
A co to za piesek? Malutki jakiś? Ja mam w domu jednego i w następnym tygodniu jadę do schroniska wziąć jakiegoś dużego do obrony podwórka. SZkoda mi tych zwierzaków, ale co zrobisz, przecież ich nie utopisz. Każdy zwierzak ma prawo do życia. Może się nie wydaje, ale w schronisku jest im lepiej, niz gdyby miały by się błąkać po mieście.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Regionalne spędy PO aby zagłuszyć kampanię PiSu?

Panie Zajkowski...
Daj pan spokój z tym swoim patriotyzmem, śmieszne to jest, a najśmieszniejsze było zaproszenie na 'DERBY' w bezcennej z pańskim zdjęciem hehe żałosne, naprawdę. Trochę pokory...
Dlaczego tak piszę?
Od momentu ostatnich wyborów wszelki słuch o panu zaniknął, natomiast teraz powracasz panie Macieju z wielkim hukiem.
Kibice organizują wyjazd do Opola, pan oczywiście nie ma nawet złotówki by wspomóc, kibice organizują ogólnopolski turniej kibiców, oczywiście jak wcześniej najlepiej było się na nich wypiąć.

Więc my kibice prosimy cię byś nie udzielał się w tym temacie jak 'Derby woj. podlaskiego' bo z kibicowaniem i kibicami to ty masz tyle wspólnego co wiara judaszowa z murzynami.

Wdając się tutaj w dalszą rozmowę ostro się pan skompromituje zachowując się jak dziecko co pierwszy raz dosiadło się do komputera he, więc jeżeli chce pan prowadzić jakieś interesujące polemiki zachęcam do założenia tematu MACIEJ Zajkowski - fakty i mity.

Bez pozdrowień

felix przeczytaj jaki tytuł ma temat...
Kalu ma gips na 5tygodni i później rehabilitacja

witam. czy posiada ktos zdjecia stadionu po remoncie. prosze o wklejanie zdjec i ewentualnie linki. dzieki.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

było to już
poszukaj w troche starszych tematach ;]

Cofnij się do pierwszej klasy podstawówki,może tam się nauczysz szybko czytać :D A spółgłoski znasz?
pozdro.

dodam jeszcze ja mieszkam w bloku i mialam psa i 3 szczeniaki a ty z 2 piskami na podworku niewytrzymasz? ksiezniczka jakas jesces.. a rodzicow sadystow pozazdroscic =]

o ktorej godzinie jutro zaczyna sie zabawa ??

Jeżeli chodzi Ci o granie po internecie mam takowe same konto Steam to sprzedania,jeżeli jestes zainteresowany to napisz

pozdrawiam

słuchaj fakt jak ciebie czytam to mam wrażenie że jesteś pasożytem za mieszkanie się płaci a nie tak jak ty chcesz wszystko za darmo ja rozumiem że zacznie obowiązywać ta nowa ustawa i to strasznie mie wku***a nie rozumiem dlaczego wprowadza się rozdawnictwo kiedy wszyscy normalni ludzie muszą za to płacić?

Zbych

2 albo 3 razy padły mniej więcej takie słowa: " nie dyskutujcie z nimi bo oni nie mają pojęcia o prawdziwym kibicowaniu"

zdecydowanie wyodrębniły się 2 rodzaje "kibicowania": normalne i chuliganka

popieram w całej rozciągłości wszystkich, którzy chcą wyplenić chuliganów ze stadionów

padło też zdanie, że powinna być grupa "kibiców" do kontaktów z prasą - trzymajcie mnie bo pęknę ze śmiechu!

gromada tzw. kibiców, która nie jest w stanie zorganizować sobie ustawki z kibolami Jagi, lejąca się między sobą chce dawać głos na zewnątrz - to śmieszne

wystarczy wejść na lks.4lomza.pl i popatrzeć jakie opisy i avatary ma tam większość postujących: neonazistowskie, rasistowskie itp

gdyby Ci kibole mieli chociaż jakąś organizację i dyscyplinę... żeby była jedna osoba mogaca utrzymać w ryzach młyn....a tu taki Malaczek pisze, że MUSIELI ruszyć i zdemolować SWÓJ STADION bo kibice jagi brzydko o nich śpiewali.

kto ruszył ten ruszył, ale byli tacy co SWOJEGO stadionu nie niszczyli...

oj Malaczku - kreowałeś się na politykiera z wszechpolakami i widać poznali się od razu, że Twoje wypowiedzi i pomysły to jakieś nieporozumienie. ludzie na forum dopiero mają okazję się poznać

podobnie inni "kibice" oskarżający Nas - chcących normalnie obejrzeć mecz, że nie wiemy na czym polega "prawdziwe" kibicowanie. odpowiadam im:

WIEMY na czym polega to Wasze "prawdziwe" kibicowanie dlatego róbcie to poza stadionem bo on jest do innego rodzaju kibicowania

pozdrawiam kibiców po szalu ( a nie po bluzgu, nożu, kiju czy neonazistowskim avatarze)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org