piątek, 23 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego Komorowski nie powinien jechać do Moskwy

Już wiesz o co chodzi xD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego Komorowski nie powinien jechać do Moskwy

wes zrob zdejcie tych kleszczy i wrzuc tutaj

Lechia pokonała Unię Janikowo 5:1
Unia pozostaje w tyle za naszym ŁKSem w tabeli II ligi

Biało-czerwone to barwy niezwycieżone!

wygraliśmy 3:2

Jagiellonia-KSZO 1:2

obudziły się ze snu zimowego i muszą się najeśc :) mam nadzieję, że mnie nie dopadną. Nie stosuję żadnych preparatów, ponieważ mam na nie uczulenie, nadzieje w wit. B

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Co jest z tą eŁKSówką zakładm konto i zakładam i niedostaje e-maila żeby je aktywować i do tej pory nimogę założyc co się z tym dzieje!! :(

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

"Witam. Ale twarze to byś z łaski swojej zamalował, no chyba, że masz pozwolenie od tych wszystkich ludzi na publikowanie tych zdjęć i ich wizerunku...."

Przy zdjęciach grupowych, takich jak wyżej żadna zgoda nie jest wymagana.

Nagroda rzeczowa choc nie jest moze do konca bez znaczenia nie jest jednak najwazniejsza.
Piszac o olewaniu mialem na mysli zasady typowania, a konkretnie zamykanie typowania danej kolejki po rozegraniu meczow.
Nie ma chyba nic gorszego niz lamanie uczciwych zasad rywalizacji.

Osobiscie polecam Waldka O. tel; 606896260 ma zakład na ul Nowogrodzkiej. Bardzo solidny i sprawdzony. Na miejscu rysuje plan i od razu wiadomo jak bedzie wyglądała kuchnia i co najwazniejsze podaje cene. Przyjezdzało do mnie kilku - to plan za 3 dni, następny za tydzień, i nie potrafili powiedzieć dokładnej ceny (ok tyle...ale to się zobaczy itp.)

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

hej
Witam wszystkich : )) czytających odświezam wątek , tak jak obiecałam tak tez piszę .Moja waga spadła w ciągu tego czasu 6 kg ale nie to jest ważne : )) ważne jest, że zmieniłam rozmiar ubrań o 2 nr : )).Obwód w pasie i biodrach tak poleciał ,że jak widzę swoje poprzednie ubrania, hihi : ))
ogarna mnie śmiech jak ja mogłam coś takiego nosić ? Ćwiczę nadal : )) kondycja na 5+ : )) używam spalacz z firmy ULTIMATE NUTRITION
,,Ultra Ripped" jest drogi ale dla mnie rewelacja.Dodatkowo L-karnitynę OLIMP.Nie używam drogich kremów ,poszły w odstawkę . : ))
Pochwalę się na koniec wynikiem zawartości tkanki tłuszczowej z 32% spadła do 25% : )) pozdrawiam

http://www.tv.jard.pl/index.php?idn=player&id=64&dzial=extras

No

Ja Cie widziałam wczoraj. Hehe żeczywiście Bizon przy tym to cichutka maszynka hehe
Stare ale jare :o)

Zbych

Taaa znam to kiedyś na technika z netsteru czekałem 10 dni;p Miałem też kilka frustrujących awarii o czestotliwosci 1 na 2-3 dni tak przez 2 tygodnie.GRrrrrr ..........

chyba jak narazie selekcja w Arce nie przyniosla skutku ;)

@tomnik
http://rapidshare.com/files/21176373/LKS_-_Polonia_B.avi

tu relacja z meczu z Polonia

tutaj znajduje sie forum kibicow:
http://www.lks.4lomza.pl/forum/

tam czesto mozna znalezc podobne pliki

Jasne- zamknięte ulice i objazdy, wozy pancerne policji, pełno patroli i ochroniarzy, a wszystko dlatego, że gromada łobuzów zjechała się na igrzysko kopania piłki. To ma być sport? Wolne żarty! Przecież to skandale i przekręty finansowe, kupowanie meczów, bandyckie rozróby "kibiców" i sądy doraźne. I pytanie podstawowe: dlaczego piłka nożna rozbudza tyle agresji i najdzikszych, ludzkich zachowań: agresji i nienawiści? Wiem, że zaraz posypią się na mnie gromy, że przywoła się przykłady "spokojnych" kibiców itd. Więc czemu ci "spokojni" nie dominują i nie potrafią okiełznać swoich kolegów-dzikusów? Tylko nie mówcie mi , że to sport, na którym ja się nie znam!

Zbych

Łomża rzadzi !!!

ten pan śedzia Cwalina sędziować nie potrafi do wrocławia z nim!! Polscy sędziowie to kur*** i sprzedawczykowie !!! Ślepy jak ch**

Zbych - żebyś byl na meczu to bys zobaczyl głośny i kulturalny doping naszych kibiców, niebylo zadnych napinek;] Bravo dla ŁKS za zwyciestwo i dla kibiców za głośny, kulturalny doping i za ładną oprawę;]

Nie zebym byl adwokatem elomzy.pl, ale misiu - artykul dodali cos kolo 19 i zrodlo bylo podane. Na przyszlosc czytaj uwazniej i nie wymadrzaj sie zbytnio...

co do meczu to jestem pod wrażeniem to byłem pod wrażeniem, po raz pierwszy mi sie zdarzyło być razem z komentatorem na "bocianie" niepowtarzalna miejscówa widok jak nigdzie

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Ja to tylko czekam kiedy jeszcze te 3-4 doładowania zrobię i spadówa z PLUSa , Nie bierzcie MIXa w Plusie żeby smsować kupiłem sobie POP-a i za 6zł 600 smsów i tak to idzie w ciągdu tygodnia .

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Czy to znaczy że mogę iść do salonu Era na Al. Legionów i powiedzieć że nie zgadzam się z regulaminem i rozwiązać umowę?? nawet jeśli podpisałam ją na dwa lata a minął dopiero rok??

Bimbo !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 797632796
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17 , także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org