poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ogólnokrajowy Festiwal Hipokryzji

Adam Babiel - solidny, pomysłowy na pewno się dogadasz:

http://www.4lomza.pl/index.php?k=986

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ogólnokrajowy Festiwal Hipokryzji

Jak jesteście tacy cwani to wstąpcie do policji i zobaczycie jakie mają tam słodkie życie. Większość tych dzieciuchów , co krzyczą chwdp nie zdała by testów sprawnościowych, nie mówiąc już o teście z wiedzy ogólnej albo psychologicznym.
A hansklosa powinni konkretnie spałować, może by wyrósł na prawdziwego faceta !

jakiego faceta...jak on ma z 14 lat...przynajmniej intelektem tak pokazuje...

Zbych

prawdomuwny jestes glupszy niz myslalem... Nawet, zeby sie dowiedziec o czym myslisz, musisz uzyskac opinie innych... A sorki, ty sie nie zaliczasz do mezczyzn. O kant d... potluc te twoje eksperymenty. Zebys tak chociaz wpadl na pomysl i stworzyl 2 profile, jeden z super zdjeciem i skrajnie durnym opisem, a drugi ze zdjeciem kiepskim, ale opisem ciekawym (no w sumie to cie nie winie, bo bys takiego nie wymyslil), a pozniej porownal wyniki... moze by to cos bylo warte. Jakbys jeszcze podsumowal jacy kolesie podbijali na ktory profil, to by bylo juz calkiem ciekawie. Ale czego sie spodziewac po tobie... Jedno co potrafisz to zasrac cale forum idiotycznymi tematami i "przemysleniami".

feministka chyba heheheh
powalony koleś

aby browar został

dziś wieczorem w chojnach na skrzyżowaniu drogi Łomża-Ostrołęka i Nowogród-Śniadowo wydażył się kolejny tragiczny wypadek drogowy (pierwszy w tym roku) jest to bardzo niebezpieczny odcinek drogi. W ubiegłym roku wydarzyło sie tam kilkanaście takich kolizji, nie rozumiem więc dlaczego zarząd dróg nic z tym fantem nie robi. Czy w zarządzie dróg jest już tak ciężko z myśleniem, że nikt nie może wpaśc na pomysł ograniczenia na tym odcinku prędkości do 40km/h, lub zainstalowania tam fotoradaru?

Artur Pawelczyk Łomża

jak chlopaki z mechaniaka zaopiekuja sie ta wieza to nie bedzie to juz wieża cisnien, tylko jakis wynalazek :D
pozdro dla absolwentow :)

Jak dobrze byłoby porozmawiać ciut świt:) Bello odezwij się!!!

Polecam Panią Basię z UM :)))))))00

i gdzue reszta wypowiedzi co to jest to jest

Aż miło poczytać, jakie pomysły są do wieży ciśnień i fatycznie jak by chłopaki z Mechaniaka się postarali to by wieże odpacykowali, że by była najładniejszym obiektem w Łomży tylko zastanawia mnie jedno jak długo by była oświetlona przecież wiadomo, żarówki poznikałyby wciągu kilku nocy nie wspomnę o kablach chyba, że podłączyć dolne partie do prądu, chociaż i na to by znaleźli sposób;(.

Był sobie raz diabełek, co się nazywał diabełek pojawiał się w różnych państwach i mówił jestem diabełek diabełek mam złoty kubełek, jeżeli mi go złotem nie napełnicie zrobię tak, że znikniecie.Pojawiał się wszędzie zawsze złota dostawał aż pojawił się w Polsce i mówi jestem diabełek diabełek, jeśli mi nie napełnicie kubełka o ku.....wa gdzie mój kubełek.
Pozdrawiam

GABS najlepszy w Łomży. Profesjonalne studio i operatorzy!

http://www.fotogabs.pl/

gdzie w Łomży poza hotelem gromda (w dodatku platnie) moza sobie usiasc z laptopem i poszperac w necie? zna ktos takie miejsca gdzie sie wylapuje jakas niezabezpieczona siec ?

kto jak kto ale ja zadowolony z niego nie jestem. po 2 latach noszenia aparatu u p. cwaliny, ponownie przymierzam się do aparatu.

Bimbo

akcja napewno godna pochwały,sporo dzieciakom pomogli sprzet super,tylko dlatego dam hajs,bo owsiaka nie znosze nie cenie ,nie szanuje ,pajac,populista,dla mnie zawsze kims był marek kotanski!,owsiak do piet mu nie dorasta.

Klubowe granie - sala ekonomika
swiatelko do nieba - plac za ekonomikiem

prawdopodobnie w całej łomży są niezabespieczone sieci, ostatnio przejechałem się z laptopem po osiedlach i w 90% były niezabezpieczone sieci, mały przykład z mojego mieszkania, tylko moja sieć zabespieczona
[URL=www.fotosik.pl][/URL]

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

daj sobie na spokoj z tym pijackim warsztatem

Dla mnie może być i dziesięć równoważnych nazw byle z przodu było Ł.K.S. i by dobrze grali i nie było prblemu z kasą. W obecnej sytuacji możemy nie dograć II rundy.

Pan Kołakowski wystąpił z pomysłem założenia stowarzyszenia ale na spotkaniu które zorganizował niczego nie powiedział kąkretnego. jestem ciekawy czy ktoś może coś o tym powiedzieć konkretnego. już chyba czas ratować zabytki łomży nie tylka miejskie, ale i prywatne, dotacje unijne nie są tylko dla ...?

FIN ile razy nie zdałeś? Żebyś zdał za pierwszym czy za drugim razem takiego zdania byś nie miał. A co do szkolenia w WORD to jest dobre, na wykłady musisz chodzić i wszystko.

Autor: klient777 --- puk, puk. Puknij się trochę o zaprojektowaną ścianę główką. Marny z Ciebie prawnik, kiedy tak oszacowałeś wartość wypowiedzi "fanka bocianka". Ja z kolei źle oceniłem Twoje walory. Masz już dwóch na widelcu. Czekam na pozew !!

________
Malachit

TAXI MPT 9191 JEST NORMALNE a jakies 9624 SA TO PODJEBKI.

Nie polecam jezdzic z 9624 bo ktoregos pieknego dnia moze wam w czasie jazdzy kolo odpasc BO NIESTAC ICH NA MECHANIKA. ;d;d;nie dziwie sie dlaczego jak zap*******ja za darmo po Lomzy. OGOLNIE 9624 SA DZIADAMI.

POZDRAWIAM

W PIATNICY NA SZKOLNEJ 15A .HENIEK BIEDRZYCKI.POLECAM.

POZDRAWIAM

nie wierze w jego czyste intencje,nie dałbym mu złamanego grosza,jest pajacem,egoista,pedalskie okulary wogle ma,dla mnie prawdziwym autorytem w takich akcjach był marek kotanski miałem okzaje go spotkac i z nim pogadac,genialny typ,owsiak to pedał i tylko ze wzgledu na te dzieciaki na ktore mam nadzieje pojdzie te pare złotych to cos wrzuce.

ale o czym ty gadasz?wypowiadam sie na jego temat mam prawo a ze ci to ni e pasuje to ci to przeszkadza?wobec tego ciągnij sie,drazni mnie patrzenie na jego morde przez cały dzien w tv wiec mam ochote o tym napisac

archas hahahaha:D daj spokoj:)

DiDi

Tylko szkoda, że na stronce Netstera nie ma forum, bo można by było dogadać się w sprawie kilku rzeczy...

Uważam, że nie jest dobrym rozwiązaniem szukanie fotografa poza Łomżą. Wybierz lokalnego fotografa, który pozostawi podatki w naszym rejonie. Może kiedyś zatrudni kilka osób, utrzyma parę rodzin. Pomysły na zdjęcia są podobne, po latach i tak ważne jest jaki był nastrój dnia, a nie wydumany kadr (wtedy juz na pewno niemodny) . Profesjonalizm jest potrzebny i myślę, że większość osób posiadających swoje firmy fotograficzne posiada zarówno niezbędny sprzęt, ma już doświadczenie ( nie robi od kilku tygodni) i potrafi spełnić oczekiwania klienta. Należy jedynie wybrać rodzaj usługi : reportaż, zdjęcia studyjne, zdjęcia plenerowe i ustalić satysfakcjonujacą obie strony cenę. Ostatnio na forum pojawiły się anonse z cyklu : "Szukam ....." . Myślę, że warto zasięgać języka wszędzie, jednak najlepszą metodą jest obejrzeć "dzieła" kilku twórców i wybrać tego, którego praca nam się podoba. Nie ma co liczyc na wskazania forumowiczów. Każdy z nas ma inny gust. Wystarczy dać pytanie " Które dziewczęta są piękniejsze, brunetki czy blondynki ? " a okaże się ,że nie ma odpowiedzi. Podobnie jest z takimi pytaniami. Moja rada : polecam łomżyńskie firmy. GABS, Kodak na dmowskiego, ArtMuz (chyba mają swojego fotografa oprócz kamerzystów) , na małachowskiego jest zakład chyba Fotojoker..nr. telefonów to już niestety internet albo książka telefoniczna

jedym mozna pomoc a innym zaszkodzic ja profilaktycznie pomagam osobiscie ludziom bez posrednikow

tito ortiz tylko o kotanskim gadasz...czyli cos cie boli zwoazanego z tym...

...Zaufanie to potega....

ty klient 777 zkąd wiesz że fanka bociana nigdy nie korzystała z usług biura tego pana stwierdziłeś to po jakości tego biura i pomyślałeś że rozumna osoba by nie skorzystała czy masz jakieś inne wtyki? pozdrawiam

DiDi

cdn.

Pozdrawiam wszystkich miłośników naszego grodu, jego dawnych i niedawnych dziejów oraz oponentów mojego pisania.

.

A - ale troche mniej zielemia nie tak jak bylo poprzednio .drzewa niech bedza ale bez przesady.

no proste ze A

________
Malachit

wiater wieje

Van Loosen: jak mam oskarżyć Owsiaka, że bierze parę % skoro pozwala mu na to prawo??? Z ile dobrze pamiętam przysługuje mu (jego stowarzyszeniu) 10 %, to sobie policz pajacu ile to jest pieniędzy...i właśnie z tych pieniędzy organizowany jest przystanek Woodstock i pewnie jeszcze inne rzeczy dla tych brudasów...Dziś stałem w ochronie przy scenie WOŚP, rany co to za chołota jest :/

słaby sklep słaby dach :D <lol2>

AA + Monitoring :)

Uwaga!!! nabity :)))))

przeterminowane jedzenie to i dach stracil wazność :)

Ja rowniez, Panie Czeslawie, po raz to juz ktory dodaje moje skromne slowa poparcia Twej tu dzialalnosci.
Otoz takie watki jak Twoj, czy ten obszerny prowadzony przez Macka, lub tez te promowane np. przez Ptysia80 pozwalaja nam Lomzyniakom zamieszkalym na obczyznie na pewne, ze tak powiem, zblizenie sie do Naszego miasta i zapoznanie sie nie tylko z codziennymi problemami i bolaczkami jakie nurtuja jego obecnych mieszkancow, ale takze na spojrzenie na to miasto z perspektywy historii.
Jak to mowia, nie sposob jest calkowicie docenic czy pojac obecna rzeczywistosc danej miejscowosci nie znajac jej historii ... czy cos w tym rodzaju.
A co do tej krytyki, to prosze nie przykladac do tego wiekszej wagi, gdyz wydaje mie sie, ze to nic tylko taki nerwowy odruch lub belkot co poniektorych maloletnich uczestnikow tego forum - belkot, ktory na pewno wczesniej czy pozniej zamieni sie w slowa uznania. To tylko kwestia czasu i kwestia dojrzalosci autorow tych wypowiedzi. Tego jestem pewien.
Jeszcze raz duze dzieki i prosze trzymac tak dalej.
Pozdrawiam, wychu

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

w zamian za malego duzemu leczyl zeby ;)

Treść jest ukryta

teraz to oni beda mogli zarabiac na wynajeciu sali jesli oczywiście beda chcieli ją wynajmowac,pewnie pare osob zaciera rece że wroci bjj,mysle ze mata tam jest cieńsza niz w budowlance ale pewnie starczyłoby na te parterową szarpaninke,takich rzeczy powinno byc w łomzy wiecej to jedna szans na odciagniecie małolatow od prochow

czemu powinni ukarać dużo grzywno pajacu?ich wina że był taki wiatr?

Uwaga!!! nabity :)))))

Tor te 10 % o ktorych wspominasz przecież jest wykorzystywane na cele statutowe. Mając takie przychody tzreba zatrudniać księgowych, ktos musi obsługiwac przetargi na sprzet, ktoś musi wyrobic 120 tysięcy identyfikatorów, któs musi wydrukowąc miliony serduszek.

Byłem w czoraj na Światelku do Nieba pod PKiN. Sztucznych ogni było za dobre kilkadziesiąt tysięcy złotych jak nie więcej. A ile w skali calej Polski to kosztowąło?

Tobie tez ktos za wczoraj zapłaci - Tobie i innym ochraniającym imprezy.

także możesz zasnąc spokojnie bo to co Owsiak z tych pieniędzy zebranych bierze, to "bierze' tylkow cudzyslowiu. są to pieniądze ktore pozwalają zrobic coś w następnym roku.

każda fundacja musi się dokładnie rozliczyć z fiskusem. jeżeli gdzies pieniądze znikają to właśnie jak pisali przedmówcy u sk... ynów ktorzy podciągaja z puszek. na to nie poradzi nikt nic teraz. kiedys ktos za to ch..ów rozliczy mam nadzieje !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org