sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kierowcy mogą zgasić światła. Jeszcze w tym roku - dzięki PiS

ale w tym problem że nie mam czegoś takiego,chociaż i tak dziękuję za wskazówkę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kierowcy mogą zgasić światła. Jeszcze w tym roku - dzięki PiS

nemo: to strasznie przepłaciłeś. Ja za taki format (100 sztuk) zapłaciłem w Chicago równowartość 70 zł. Tylko czy aby mowa jest tu o cenach w kraju i na świecie, czy też w naszej rodzinnej Łomży?

Zastanawiająca jest moim zdaniem potrzeba bezwzględnego zatrzymywania się przed wjechaniem na rondo u zbiegu ulic Zawadzkiej i Piłsudskiego,jadąc od strony Zawad.Przecież i tak wjeżdżając na rondo muszę ustąpić pierwszeństwa i w ośmiu przypadkach na dziesięć zatrzymać się.Pozostają jednak te dwa,kiedy to zdarza się że rondo jest zupełnie puste i mógłbym przecież płynnie kontynuować swoją jazdę,a tu STOP! Przerobili skrzyżowanie i zapomnieli o znaku?
???

rudy błazen z druhem

właścicel korporacji który zarabia mniej niż fizyczny

ewenement na skalę krajową

zadzwoń po "Uwagę TVN " i Marcina Wrone

i chodz wczesniej spac

:) No akcja OK, "dzien dobry, kontrola trzezwosci, prosze nabrac duzo powietrza i dmuchnac w alkomat, dziekuje wystarczy, w porzadku, prosze jechac, milego dnia" :), no po tylu kontrolach w koncu mile zaskoczenie - mile i uprzejme byly "miasiaczki" :)...

rudy błazen z druhem

Mazowiecka obok perfumerii paryskiej

powiem ci cos jeszce, zanim napiszesz do kogoś wieśniaku to pomyśl, wytykajac bledy innym wystarczy sie zastanowic nad swoimi
"płaci tyle za ten postuj "
jestes jednym z tych ktorzy skutecznie zanizaja poziom forum i psuja opinie mieszkancom tego miasta

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

ZEMNA PRACUJE MARIUSZ Z WLODEK

to że jeszcze był konfidentem to jeszcze można by było wybaczyć, żeby się przyznał i przeprosił wszystkich Polaków. Ale to że kłamie w każdej wypowiedzi to już nie przystaje apb.
otworzyć te wszystkie teczki, albo je spalić i bedzie spokój.
Czarna mafia jeszcze pokaże na co ją stać. pokolei będą wychodzić na jaw kolejni agenci. dziennikarze im nie odpuszczą.

jak narazie słyszłem coś o Fadomie i o Retro ale niebyłem ani tu ani tam !!

Ja byłam w Czerwonym Borze na takiej sali. Było całkiem ciekawie:) Bal na 270 osób, super organizacja, ekstra jedzenie. Pozdrowienia dla organizatorów.

brak podpisu

przepraszam policje głupi nr to był ale sie chyba nic nikomu nie stalo
koledzy mi kazali tak napisac

.

Zreszta podejrzewam, ze jakby sady zaczely dzialac tak jak powinny, to niejeden bylby zadowolony, ze skonczylo sie na paru palach przez plecy, bo jakby przyszlo rodzicom kolegium zaplacic np. za ublizanie funkcjonariuszowi, to dopiero by ojciec wpierdy spuscil. Albo tak np od razu odsiadeczka na pare miechow za udzial w bojce, czy niszczenie mienia... Byloby lepiej nie? Taka np zadyma na stadionie... od razu zarzut czynnej napasci na policjanta na sluzbie i pare latek za kratkami, fajnie co? Jeszcze byscie plakali, zeby wrocic do tego co jest teraz. Bo o taka bezkarnosc jak u nas naprawde ciezko...

Piss off !

dobrze chłopaki mówią, mechanik Gregor, odradzam!!! 2 razy zostawiałem tam auto, a facet nawet nie raczył zerknąć bo woli wyłoić pół litra z jakimiś typami, a potem musi jechać do żony, itd. ogólnie mówiąc zero fachowości.

Każdy szuka gdzieś pieniędzy nawet na forum!
W tym naszym super kraju nic się nie da.
Napiszesz słowo a jest już klient 777!!!!!!!!!
Z reklamy wiadomo, że anty reklama jest też reklamą.

nemo przepraszam ale po usadowieniu sie w Wielkiej Brytanii twoje kalkulacje legną w gruzach!!!NAPEWNO NIE JEST DROGO ,, JESLI POLACY WYNAJMUJA DOMY I ICH UTRZYMUJA! Dlaczego nie mozna w Polsce??!!napewno zaraz mnie zaatakujesz , ze mieszkaja po 5-10-20-30 osób w takim domu - NIEPRAWDA!!!!!!!!!!!!!Osobiscie mamy taka kanadyjkę w Birmingham -- jest nas troje kazdy ma swoja sypialnie , na dole jadalnia ,kuchnia salon ,podworko ,garaz > DLACZEGO TAK NIE MOZNA W POLSCE??!!

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org