Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PAN KIEŁCZEWSKI NA PREZYDENTA! |
zx7rrrrrrr masz ten filmik z rozpoczecia? Jak tak to dało by się go jakoś przesłać albo na jakis serwer wrzucić? winco
|
Re: PAN KIEŁCZEWSKI NA PREZYDENTA! |
marcin18 Dobrze Że ***** Nas Rozjaśniłeś! Bimbo !
|
Jacek16 - tradycyjnie - nic dodać, nic ująć. Nie zapominajmy o białostockich złodziejach we władzach wojewódzkich dzięki którym w dużej mierze w Łomży jest jak jest. Z tą rezerwą pod kolej to też trochę dziwna sprawa. Szkoda, bo miasto z tak bogatą historią i potencjałem zasługiwało na przerzucienie kolei dalej w stronę Mazur - w kierunku miasta Pisz (kiedyś jeździła wąskotorówka). Bimbo !
|
Filmik z zakończenia sezonu rok temtu poważny? hmmm , dane jak materiał leci i muzyka ... montaż kiepski..itp ... ale to moje odczucia...A jeśli chodzi o filmik z rozpoczęcia to nie widziałem ...
|
Shift Tylko Suplementy;) Bimbo !
|
hej a i jeszce szukam filmiku ETD ma ktoś jescze link do niego bo mi gdzieś wcieło ;( Bimbo !
|
Czy w Łomży działa stacja meteorologiczna ? Gdzie zdobyć dane o średnich miesięcznych temperaturach w Łomży? Bimbo !
|
na rozpoczęciu siedziałem w robocie :/ **** zreszto na zakończeniu tez ;( bu he chyba kupie se kamere na następny sezon :P
|
12min filmu na dvd zajmuje 700 mb hehe chyba musze to przerobic a no czekam na linka :D Bimbo !
|
mieczkoś a ty ,no tak wiesz o czym rozmawiasz wiochu jeden. pakero , wnosząc po twoim niku jesteś takim samym burakiem jak ten gość wysmarowanym gównem. czyli dla mnie gówniarzem. w dupie mam diety itp. wyglada jak down i tyle.
|
Polecam program "Pogoda" jest tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=41&id=699
|
Na samym poczatku widziałem jakąs "nową" kawę, ale to było już bardzo daaawno :)
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ten wątek jest zamknięty |