wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PAN KIEŁCZEWSKI NA PREZYDENTA!

zx7rrrrrrr masz ten filmik z rozpoczecia? Jak tak to dało by się go jakoś przesłać albo na jakis serwer wrzucić?

winco

Re: PAN KIEŁCZEWSKI NA PREZYDENTA!

marcin18 Dobrze Że ***** Nas Rozjaśniłeś!

Bimbo !

Jacek16 - tradycyjnie - nic dodać, nic ująć.

Nie zapominajmy o białostockich złodziejach we władzach wojewódzkich dzięki którym w dużej mierze w Łomży jest jak jest.

Z tą rezerwą pod kolej to też trochę dziwna sprawa. Szkoda, bo miasto z tak bogatą historią i potencjałem zasługiwało na przerzucienie kolei dalej w stronę Mazur - w kierunku miasta Pisz (kiedyś jeździła wąskotorówka).

Bimbo !

Filmik z zakończenia sezonu rok temtu poważny? hmmm , dane jak materiał leci i muzyka ... montaż kiepski..itp ... ale to moje odczucia...A jeśli chodzi o filmik z rozpoczęcia to nie widziałem ...

Shift Tylko Suplementy;)

Bimbo !

hej a i jeszce szukam filmiku ETD ma ktoś jescze link do niego bo mi gdzieś wcieło ;(

Bimbo !

Czy w Łomży działa stacja meteorologiczna ? Gdzie zdobyć dane o średnich miesięcznych temperaturach w Łomży?

Bimbo !

na rozpoczęciu siedziałem w robocie :/ **** zreszto na zakończeniu tez ;( bu he chyba kupie se kamere na następny sezon :P

12min filmu na dvd zajmuje 700 mb hehe chyba musze to przerobic a no czekam na linka :D

Bimbo !

Jest amatorska wpomniana wyzej i to fajna. Ciekawe jak z dokladnoscia?

http://www.lomza.2o.pl/

mieczkoś a ty ,no tak wiesz o czym rozmawiasz wiochu jeden. pakero , wnosząc po twoim niku jesteś takim samym burakiem jak ten gość wysmarowanym gównem. czyli dla mnie gówniarzem.
w dupie mam diety itp. wyglada jak down i tyle.

Polecam program "Pogoda" jest tutaj: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=41&id=699

Na samym poczatku widziałem jakąs "nową" kawę, ale to było już bardzo daaawno :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Ten wątek jest zamknięty 

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org