poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńscy kandydaci do Senatu.

uff.... te nakrycia głowy z pióropuszami (przepraszam za poranne piUropusze <a życzenia, oczywiście, były 'zdrowia', a nie 'zdrowi'>) to podobno czako..... możliwe...? ...czy raczej kołpak?

a teraz: DO!... AKADEMII!

"CZARNE SKARBY" / Ewa Szelburg-Zarembina /

W ciemności, w ciszy drzemią
czarne skarby pod ziemią.
Ale wnet armia ludzi
dźwiękiem młotów je zbudzi.

To górnicy
odważnie

w głąb ziemi wdzierają,
węgiel, skarb drogocenny,
dla nas wydobywają,

Potrzebny jest fabrykom.
Potrzebny i nam w domu.
Dziękujemy górnikom
i jeszcze... Jeszcze komu?

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńscy kandydaci do Senatu.

Ach, te czasy, gdy w zerówce przebrani za góników śpiewaliśmy do akompaniamentu pianina:

"Barbórka, barbórka, wesoły to dzień
Zabawa górnicza, więc ciesz się i śmiej!!!"

Łezka sięw oku kręci :-)
Pozdrawiam.
grover

Neostrada jest dobra, ale zważywszy na to że liczba uzytkowników owej usługi rośnie lawinowo (mi juz zaczyna gorzej chodzic) to nie wiem jak bedzie w przyszlosci. Poki zo z interneto jest tak ze zalozyli mi internet we wrzesniu, zainstalowlai antene, kable, dali karte sieciowa i pojechali bez zadnej umowy. PO 3 tygodniach do nich zadzwonilem ze rezygnuje bo kiepsko chodzi. Oni powiedzieli ze po jutrze przyjada i zabiora sprzet. Zgadnijcie czy przyjechali :) Antene sam zdjalem. Teral lerzy sobie w szafie i odpoczywa a intertneo jak nie ma tak nie ma. Dla osob nie lubiacych TPSA Polecam Nordcom. WWW.NORDCOM.PL. Ludzie naprawde przykladaja sie do pracy. IST I Infolan, podobnie jak Interneo nie polecam. Odnoscie IST milczę bo ich nie rozumiem :) A 4Lan jaki jest taki jest....

---
PGG

siema chłopaki myjcie sisiaki i wieczorem na miasto.Trzeba pogadac o piatkowej imprezie!!!!!!!!

Panie KEFAS ja po prostu uwidoczniłem to z czym tu się ma do czynienia. I nic więcej. Nie są to żadni fani motoryzacji tylko fustyraci . NIE WIEM CO TU MA BYĆ ZA TARGANIE UCZUCIOWE - ALBO JEST PAN TAKI JAK TO TOWARZYSTOW ALBO NIE.

siemanko all ... wlasnie przeczytalem bardza madra wypowiedz kolegi Buziaka ktorego popieram w wypowiedzi o panu Voyagerze i tak jak on uwazam zeby poprostu nie zwracac na niego uwagi.......

Oczywiscie pozdrowionka dla chlpokow z :""Gośki" "Mc" "Hamskiego" dla nowo poznanych chopakow "ja" i reszty ekipy.Dozobaczyska niebawem.... 3majcie sie swoich kółek :))))

PS:Mruczek pewnie sie znamy ale ja narazie nie kojarze,ale mam nadzieje ze nie dlugo sie spotkamy....:)))

My number GG 4268103

Ojć. Mambo jest the best. A Raver uwaza ze tylko On potrafi zainstalwac PHP i Apache. WOW. Moj 12 letni brat umie nawet hosty wirtualne konfigurować więc Raver wypada przy nim blado...

A i kozystajac z okazji pozdrawiam K.M :)

Voyager ja się z Tobą sprzeczać nie bedę. I nie będę wciskać Ci swoich przekonań.

Trudno rozmawia się z człowiekiem, który zamknięty jest w swoim jakimś dziwnym świecie i nie dociera do niego nic a nic.

Nie chcę byś zmieniał zdanie i przychylniej patrzył na krąg ludzi, którzy bardzo dobrze się bawią i uatrakcyjniają swoje życie. Przynajmniej probują coś robić dla siebie i dla innych.

Dlatego też organizowane są takie imprezy aby każdy kto chce mógł przybyć.

Voyager a co do tych "Samych intelektualistówi i zwolenników stosunków oralnych na swych szalejących gruchotach. I co nikitka tego nie widzisz."

Nie zauważyłam aby którykolwiek z uczestników zabawiał się seksualnie ze swoim samochodem. Kładł na niego swoje narządy płciowe albo wkładał je np. do rury wydechowej.

A myslałam, że takie praktyki seksualne towarzyszą jedynie parom :)

"Masz rację warto czasami poznać kogos nowego po to aby poznać co madre co głupie. Co złe co dobre itp."

I właśnie na ostatnich wyścigach wyrobiłeś sobie zdanie o całej tej zgraji, prawda? Łatwo Ci krytykować. Jesteś jedynie obserwatorem i wyciągasz wnioski ale chyba nie potrafisz wejść w jakiekolwiek towarzystwo. Albo wejdziesz jakimś dziwnym trafem a później je krytykujesz. Przygotowujesz się do jakiejś konwersacji ostrzejszej czy co ?

"Już niedługo postarm się umiescic zdjęcia tych wspaniałych intelektualistów motoryzacyjnych to się dopiero pośmiejecie."

Już niedługo obejrzymy kasety z wyścigów i poszukamy sonbie kolege/ kolegów z aparatmi w ręku :) i wtedy ktoś zacznie się śmiać.

To nie jest oczywiście żadna groźba z mojej strony.

Ja też dedukuje i skoro piszesz, że masz zdjęcia to i Ciebie z aparatem w ręku będzie można zauważyć na filmie. No chyba, że działałeś z ukrycia.

Trzymaj się voyager, kimkolwiek jesteś. Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz grupę, w której będziesz wodzirejem i która zaakceptuje Cię takiego jakim jesteś.

Jesteś mile widziany na wyściagch. Zapraszamy. My nie dzielimy ludzi na lepszych i gorszych, inteligentych i tych mniej. Każdy jest soba i to jest najważniejsze.

Pozdrowienia dla wszystkich. Baca dzęki za telefon ale jeszcze dokładnie żeśmy nie porozmawiali :)

Przyłączam się do życzeń dzisiejszym Solenizantkom i przypominam że Św. Barbara jest także patronką ciężkiej artylerii. Tak że pozdrawiam ciężką artylerię!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org