Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były wiceminister zdrowia w rządzie PO i poseł PO skazany za korupcję ! |
Gdzie to jest? http://i6.tinypic.com/14ca1jt.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były wiceminister zdrowia w rządzie PO i poseł PO skazany za korupcję ! |
Ja dzisiaj będę bronił polskiej bramki!!!!!!!!!!!!
|
|
dokładnie:P niewieże w to co mówią zawodnicy, ze zostawią serce na boisku!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak jeszcze dodatkowo. Do 1963 r. istniały dwa sżpitale: św. Ducha przy ul. Wiejskiej (p[otem siedziba Liceum Pielęgniarskiego) oraz w budynku O. Kapucynów przy ul. Krzywe Koło, był jeszcze jeden przy ul. Senatorskiej -(przeciwgruźliczy - przeniesiony w 1960 r. do nowych pawilonów przy ul. Świerczewskiego, obecnie al. Legionów). Mieścił się w nim oddział gruźliczy.
|
|
a skwar jaki !!
|
|
mieczkoś997 napisał: Uwazam że przykład jaki podałem czyli Młodzież Wszechpolska nie jest żadną bojówka polityczną a Ty jak widać nie masz o niej zielonego pojęcia a wypowiadasz sie.... Oj Mietek, Mietek, słaby z ciebie obserwator...
|
|
|
Czy zagadka przeznaczona jest dla szerszego grona forumowiczów? Bo mnie jak zwykle niestety (po babsku) ciekawość zżera:) .
|
|
...tak to chwyty na struny gitary,kocham brzmienie strun,nie gram ale....mam gitare i ktos na niej gra,opowiada o swej milosci,ktora przezywa sam(a):-) .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |