poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy powstanie następny supermarket?

Witam.
Ja jestem gotowy stworzyć grupę "wielbicieli jajecznicy z cebulką o poranku", przyłączy się ktoś?

andrzejek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy powstanie następny supermarket?

raz potwierdzam ,że to kupa debili. Popieram policję i prosze aby częściej i skuteczniej układała pałami klepki w waszych głowach. Na meczu byłem i widziałem jak się zachowujecie. A na dodatek to co piszecie jest potwierdzeniem tego co teraz mówię i tego co widziałem.

Wy nie zasługujecie na to aby nazywać się kibicami. Sekta awanturników , o niskim poziomie inteligencji.

Czy wy wcale macie pojęcie co to znaczy kibic.

---
PGG

a odnośnie tego argumnetu poważnych uczelni to chyba tylko zaczyna świadczych i obniżeniu ich poziomu.

Pa pozdrawiam kiiiiiiibiiiców

---
PGG

Cześć DaSto. Sam wiesz, że z tymi wilkami to również w Polsce się potwierdza. Nie wiem jak jest tam, pewnie doświadczasz, ale tu też zwierzyny pełno.

Szkoda tylko głupio straconych bramek... Ale chciałbym pochwalić naszych kibiców, niesamowita sprawa jak się można bawić mimo, że drużyna przegrywa 4:0 BRAWO!!!
Chyba zacznę regularnie chodzić na mecze ŁKS-u, szkoda że już się skończyła runda jesienna. Byle do wiosny!!!!
VIVA ŁKS!!!

i na zakończenie.... sto lat Katolickiemu LO i jego władcom:)

Dlatego potrzeba nam mniej ogłupiajacej żonglerki bogoojczyźnianej i obwiniania innych za nasze wypaczenia, a więcej pokory i samokrytki, a przede wszystkim pracy nad sobą - inaczej nasi sąsiedzi o nas zdania nie zmienią- pozostanie nadal tylko wstyd...

Słuchajcie czy nie uważacie, że ogłoszenia na 4lomza powinny być jakoś pogrupowane kategoriami!!! Zaraz powiecie, że się czepiam ale jak czytam ogłoszenia to wolałbym od razu wejść na interesujące mnie tematy a nie czytać "sprzedam zetor..." albo "Kupię ..." coś tam coś tam - co mnie zupełnie nie teges!
Nie wiem ale może Administrator czyta czasami posty i jeśli mnie poprzecie to stworzy możliwość dopisania ogłoszenia zgodnie z jego tematem do właściwej szufladki... A może nie korzystacie z Ogłoszeń??!!

Do MRS
Nie kupuj tego P4 3,06 w takiej konfiguracji jakiej maja.... Co z tego ze procek dobry, lepiej kup troche slabszy (roznicy naprawde nie zauwarzysz, a jesli nie zajmujesz sie grafika i monatzem video, to takoi procek Nie jest ci potrzebny), a kup wiecej ramu i lepsza karte graficzna.
Tak wogole to rzadko w ktorym sklepie komputery maja dobrze dobrana konfiguracje... Sprzedawcy w tych sklepach dobrze wiedza ze wiekszosc(95%) klientow patrzy na procesor i jesli dadza 3,06 to moga wcisnac gorsza grafe i mniej ramu
Mrs jak chcesz jakies konfiguracje komputerow to napisz do jakiej ceny i moge ci kilka stworzyc i gwarantuje ci ze za to sano cene co bys musial wydac na tego kompa z P43,06 bedziesz mial szybszego kompa:)

bardzo słudzne spostrzeżenie,

ogłoszenia oczywiście będą posegregowane, przymiarek już do tego kilka było, ostatecznie stanie się to z wejściem nowej 4lomza.pl

pozdrawiam

ZG

Co ty na to Leszku? :-)

Jest w tym jakis interes SLD bo tylko ich radni chca tego na czele z posłem, czyzby kampania sie rozpoczela i na wybory bedzie oddany nowy stadion?

popieram pomysł stworzenia grupy WJzCoP!!!

uważam że powstanie takowej miec będzie walny wpływ na tworzenie się zrębów społeczenstwa kulinarnego, mającego w przyszłości szansę wywierania realnego wpływu na kierunek obrotu przebiegu sprawy interesu biznesu sukcesu.
w nastepnej kolejności postuluję powołanie młodzieżówki Grupy WJzCoP. oraz zaprzyjaźnionego Towarzystwa Miłośników Jajka na Twardo

powiem ci jedno lepiej nie ić do liceum obierz sobie zawód i tym się kieruj a jak koniecznie to polecam 4 no i oczywiście naj naj czyli 2

Kazdy ma swoja racje,ale nie nalezy wyzywac nikogo od debili bo sadze ze nimi nie sa chociazby z tego wzgledu ze potrafia myslec...nie urazajac nikogo...jesli ktos jest naprawde taki mocny w gebie to moze zorganizowac spotkanie z tmi "pseudokibicami", moze wtedy sie przekonaja co niektorzy ze to wcale nie sa tacy zli ludzi...ja tez jestem przeciwny przemocy na stadionie bo przeciez nie chodzi o to by komus wpierd......?!

Mateusz!!
moze troche mnie zle zrozumiales,ja od zadym tez trzymam sie daleko bo nie przychodze na stadion szukac zadymy a obejrzec mecz i kibicowac swojej druzynie...a jesli chodzi o pomoc "zadymiarzy" chodzilo mi o to np.jakbys przypadkiem byl bity przez kibicow innej druzyny to by nasi kibice sadze ze by obstali za toba...ale moge sie rowniez sie mylic...

Mam nadzieje ze doczekam czasow kiedy nawet na I lidze nie bedzie wysokiego ogrodzenia i na mecze bada ludzi przychodzic rodzinami i nie beda sie bac...

krotka bedzie moja mowa, stary stadion trzeba remontowac.

andrzejek.

Witam ciepło i serdecznie!
Pierwszy komp kupiłam w Excompie, było nieźle, Ok nawet, ale potem mi podpadli i odpuŚciłam.
Drugi w Simmtechu (za namową "dobrych ludzi"). Póki był ten chłopczyk, co go teraz nie ma ;-) było OK. Radośnie wydałam niemało pieniędzy, ale to była atrakcyjna oferta. Ale później dowiedziałam sie, żeby naprawić druakrke HP muszę ja wysłać do Niemiec i poczekać dwa miesiące. U W I E R Z Y C I E??? Ktoś tu wspominał o kulturze osobistej w tej firmie, raczej o jej braku.... POPIERAM!
Natomiast w SPEED mimo, że nie robiłam zakupów zawsze potraktowano mnie co do obsługi wzorowo i często gratisowo. Brawo chłopaki... a własciwie jeden z chłopaków ;-))
Pozdrawiam wszystkich komputerowców i netowców

KOMPUTEROWCY I NETOWCY WSZYSTKICH LĄDÓW--->>>ŁĄCZCIE SIĘ...

Drodzy forumowicze.

Czy nie czujecie pokrętnej logiki tego przedsięwzięcia?
Przecież jak w Łomży tylko stanie piękny stadion, radni natychmiast zgłoszą miasto na organizatora kolejnych igrzysk olimpijskich (!!!)

Wszystko dla dobra i promocji miasta.

Chleba i igrzysk !!!
Pozdrawiam.
grover

Nikt nic nie napisze. Oni nie wiedzą, że jest źle. Nie mają porównania i dlatego. To już nie jest ta sama szkoła co była... nawet nie mam kogo iść tam odwiedzić... chyba, że budynek od środka zobaczyć a ito już chyba nie to samo... jedynie z p. woźną, którą wszyscy lubili mogę porozmawiać....

O tych gimnazjalistkach to słyszałem co nie co;))) Całkiem podoba mi się taki pomysł zagospodarowania przerwy:)) Nasuwa się na myśl...."jaki pan taki kram"..... ale nie.... to chyba niemożliwe;))) Społeczny jako taki może być tylko trzeba w nim władze zmienić:)

W moich latach ta szkola, tak do 2 klasy byla spox, a to co bylo pozniej to totalna destrukcja......Rok temu przyjeli pare osob, i to spoza lomzy:) Pani dyrektor zarzadzila nowe restrykcje: drzwi podczas przerwy sa zamkniete...wchodzisz jak zaczynasz lekcje wychodzisz jak konczysz:)....dzieci swierzego powiterza nie moga zaczerpnac po dlugiej i meczacej lekcji, prowadzonej zreszta przez wysmienita mloda kadre nauczycieli;>>> Najciekawsze jest jednak to ze Pani dyrektor czasem lubi podczas lekcji wpasc do pubu wiec STRZEZCIE SIE!!!!!!;>>>>

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Prezes i spółka czuja się pewnie jak spadające gwiazdy. Zabłysnąć krótko i zgasnąć.
Gdyby stary stadion był w pełni wykorzystany, gdyby było kilka drużyn obojetnie o jakim profilu, to rozumiałbym potrzebę budowy nowego. A stwierdzenie, że będą sie tu odbywały zawody krajowe, a nawet międzynarodowe - to marzenie ściętej głowy, chyba że w klipę lub lipę. Narew już nie wylewa tak jak kilkadziesiąt lat temu, więc gadanie o terenie zalewowym jest też trochę z sufitu. Stadionowi nad Narwią potrzebna jest modernizacja. A teren pod nowy jest już przecież wyznaczony. To co, może jeszcze wybudować jeszcze trzeci.
Szkole Nr 9 potrzebne jest wielofunkcyjne boisko i to wystarczy.
Potrzebne są pieniądze na pilne remonty sal gimnastycznych, a nie na tworzenie "stadionu".

andrzejek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org