Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie bardzo rozumiem, - \"TUSK w panice WYPŁACA PISOWI pieniądze!\" |
Co się porobiło? Pamiętam jak Tusk ogłaszał że: - \"pieniędzy nie ma i nie będzie\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie bardzo rozumiem, - \\\"TUSK w panice WYPŁACA PISOWI pieniądze!\\\" |
\"|09.05.2025 14:04 aktualizacja09.05.2025 15:11 Pieniądze dla PiS. Jest przelew. Minister finansów przelał na konto PiS niemal 3,8 mln zł w ramach pierwszej raty subwencji - informuje RMF FM.\"
|
|
...te, które nie zostały przez PKW obcięte są wypłacane, przecież kara nie obejmowała całych 100% subwencji... ![]() druga tura dla bążura! Polacy nie wybiorą alfonsa i ćpuna na prezydenta
|
|
minister finansów który palił głupa ponad pól roku, nagle wypłacił pieniądze, których nie było. Skorzystał z nieobecności Tuska, który samotnie zmierzał pociągiem do Kijowa? Ja myślę, że minister finansów już sobie uzbierał na parę lat więzienia przez zwlekanie z wypłatą, a tu już pięć dni do wyborów, więc zaczęło mu się gwałtownie palić pod zadem, szczególnie po wczorajszej debacie. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pieniądze były blokowane by PiS nie miał za co robić kampanii wyborczej. Za kilka dni cisza wyborcza i pieniądze zdadzą się psu na budę. Nasz premier mocny wobec Polaków, Niemiec kazał iść do innego wagonu, a ten w podskokach wykonał. Niemieckie media piszą, że wszystko podpisane i tylko czekamy na koniec wyborów. Rozpoczną się deportacje uchodźców z Niemiec do Polski, a nasze wojsko na Ukrainę. Zamykanie elektrowni, ceny prądu, gazu w górę. ETS2 wchodzi od przyszłego roku. Trzaskowski wczoraj na debacie spocony jak mysz po maratonie, stary i zmęczony. Straszy jakimiś kwitami jak kiedyś Tymiński czarną teczką. Baryłka ropy na światowej giełdzie 2 razy tańsza niż za PiS, a paliwa za 5,19 dalej nie widać. Ze 100 konkretów zrealizowana tylko pigułka dzień po. A pelikany dalej łykają obietnice.
|
|
Stek kłamliwych, POpulistycznych bzdur, trzeba mieć doszczętnie przeoraną mózgownicę PiSamską propagandą, żeby wydalić tyle ordynarnych łgarstw. Żeby PiSlamska mafia nie robiła kampanii wyborczej za pieniądze z kasy państwowej, czyli nas wszystkich otrzymaliby 100% dotacji. Kradzieży środków publicznych PObłażać nie wolno. PiSlamiści otrzymują tylko te dotacje, które nie zostały zakwestionowane przez PKW. ![]() druga tura dla bążura! Polacy nie wybiorą alfonsa i ćpuna na prezydenta
|
|
Te wybory bedą dla PIS-u absolutną porażką teraz. Jak dla mnie to jest koniec dobrej passy kaczyńskiego. ________________________________ Prace magisterskie
|
|
\"a paliwa za 5,19 dalej nie widać\" Kasa potrzebna na murzynów podrzucanych przez szkopów rudemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |