czwartek, 29 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie bardzo rozumiem, - \"TUSK w panice WYPŁACA PISOWI pieniądze!\"

Co się porobiło?
Pamiętam jak Tusk ogłaszał że:
- \"pieniędzy nie ma i nie będzie\"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie bardzo rozumiem, - \\\"TUSK w panice WYPŁACA PISOWI pieniądze!\\\"

\"|09.05.2025 14:04
aktualizacja09.05.2025 15:11
Pieniądze dla PiS. Jest przelew.

Minister finansów przelał na konto PiS niemal 3,8 mln zł w ramach pierwszej raty subwencji - informuje RMF FM.\"

...te, które nie zostały przez PKW obcięte są wypłacane, przecież kara nie obejmowała całych 100% subwencji...

druga tura dla bążura!
Polacy nie wybiorą alfonsa i ćpuna na prezydenta

minister finansów który palił głupa ponad pól roku, nagle wypłacił pieniądze, których nie było. Skorzystał z nieobecności Tuska, który samotnie zmierzał pociągiem do Kijowa?

Ja myślę, że minister finansów już sobie uzbierał na parę lat więzienia przez zwlekanie z wypłatą, a tu już pięć dni do wyborów, więc zaczęło mu się gwałtownie palić pod zadem, szczególnie po wczorajszej debacie.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA
===================================================

- po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza ….

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pieniądze były blokowane by PiS nie miał za co robić kampanii wyborczej.
Za kilka dni cisza wyborcza i pieniądze zdadzą się psu na budę.
Nasz premier mocny wobec Polaków, Niemiec kazał iść do innego wagonu, a ten w podskokach wykonał.
Niemieckie media piszą, że wszystko podpisane i tylko czekamy na koniec wyborów. Rozpoczną się deportacje uchodźców z Niemiec do Polski, a nasze wojsko na Ukrainę. Zamykanie elektrowni, ceny prądu, gazu w górę. ETS2 wchodzi od przyszłego roku.
Trzaskowski wczoraj na debacie spocony jak mysz po maratonie, stary i zmęczony. Straszy jakimiś kwitami jak kiedyś Tymiński czarną teczką.
Baryłka ropy na światowej giełdzie 2 razy tańsza niż za PiS, a paliwa za 5,19 dalej nie widać. Ze 100 konkretów zrealizowana tylko pigułka dzień po. A pelikany dalej łykają obietnice.

Stek kłamliwych, POpulistycznych bzdur, trzeba mieć doszczętnie przeoraną mózgownicę PiSamską propagandą, żeby wydalić tyle ordynarnych łgarstw.
Żeby PiSlamska mafia nie robiła kampanii wyborczej za pieniądze z kasy państwowej, czyli nas wszystkich otrzymaliby 100% dotacji. Kradzieży środków publicznych PObłażać nie wolno. PiSlamiści otrzymują tylko te dotacje, które nie zostały zakwestionowane przez PKW.

druga tura dla bążura!
Polacy nie wybiorą alfonsa i ćpuna na prezydenta

Te wybory bedą dla PIS-u absolutną porażką teraz. Jak dla mnie to jest koniec dobrej passy kaczyńskiego.

\"a paliwa za 5,19 dalej nie widać\"

Kasa potrzebna na murzynów podrzucanych przez szkopów rudemu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
różne
Sprzedam mocną kosiarkę elektryczną z koszem i kosiarkę spalinową.
tel. 793191250
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org