Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zawsze pisałem, - u lewaków im gorsza szmata, tym wyżej ceniona. |
cytat: \"Nie przebierała w słowach. \"Baba wyciągnięta z otchłani ciemności, zła\" W piątek, w dniu Święta Konstytucji, w jednym z najpopularniejszych programów stacji TV Republika \"Kulisy manipulacji\", postanowiono przybliżyć widzom postać Dagmary Kaźmierskiej. W programie postawiono tezę, że TVN uczynił z sutenerki autorytet dla kobiet. Kaźmierska karierę telewizyjną w show-biznesie rozpoczęła od reality-show stacji TTV \"Królowe życia\". Pojawiała się tam jako właścicielka butiku z Kłodzka, która wróciła do kraju po latach spędzonych w Stanach Zjednoczonych. Pierwsze informacje, że bohaterka programu była skazana m.in. za sutenerstwo i przymuszanie do prostytucji pojawiły się rok później, ale emisja \"Królowych życia\" z jej udziałem była kontynuowana. Reality-show produkowano do 2022 roku.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zawsze pisałem, - u lewaków im gorsza szmata, tym wyżej ceniona. |
\"Wokół Kaźmierskiej ponownie zrobiło się głośno, gdy w mediach pojawiły się wstrząsające zeznania jednej z jej ofiar, które zostały przypomniane na początku programu \"Kulisy manipulacji\". - Nie ma piekła kobiet, jest nachalne lansowanie Dagmary Kaźmierskiej – powiedział redaktor Piotr Lisiewicz i pokazał widzom fragmenty programu, w którym Kaźmierska gościła u \"króla TVN-u\", czyli Kuby Wojewódzkiego. - TVN wylansowało tak naprawdę hasło \"piekło kobiet\", i to piekło miało niby zgotować Prawo i Sprawiedliwość. Tymczasem prawdziwe piekło kobiet balowało w TVN, czy tam w stacjach do TVN-u należących i to balowało naprawdę nieustannie. Można powiedzieć, że wyciągnięta z jakiejś otchłani ciemności, otchłani zła, baba, została awansowana na pozycję autorytetu, gwiazdy, celebrytki, która doradzała też kobietom. Tak to wyglądało – mówiła wyraźnie oburzona Katarzyna Gójska.\"
|
|
\"Dalsze słowa adresowała zapewne do osób, które podejmują ważne decyzje w stacji TVN: - To jest coś niezwykle prymitywnego. Ci ludzie gęby mają wypchane gadkami na temat praw kobiet, równouprawnienia i wszystko ok. Tylko, że wszystkie te hasło używane są w przypadku tej stacji wyłącznie do walki politycznej. (…). Bo jak dochodzi do prawdziwego życia to okazuje się, że baba, która prowadzi dom publiczny, która zleca gwałty, bije nawet kobiety w ciąży, tam robi za arystokratkę, za wzór do naśladowania, ideał. Nie wspomniano natomiast, że dzień po ujawnieniu nowych informacji o Kaźmierskiej z Playera usunięto wszystkie sezony \"Królowych życia\". Podobnie uczynił Polsat, o którym w TV Republika nie wspomniano, z programem \"Dagmara szuka męża\". Kaźmierska występowała także w \"Tańcu z gwiazdami\" Polsatu.\"
|
|
Ślepe chviszcze znowu łże jak PieS, albowiem owa babska kreatura w okresie kreowania na celebrytkę nie parała się przestępczą działalnością i była dawno PO odsiadce. Z chwila kiedy jej mroczna przeszłość wyszła na jaw szacowne redakcję POdjęły radykalne kroki by naprawić swój niezamierzony błąd. Ot zwyczajnie padły ofiarą oszustki... druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
\"Pierwsze informacje, że bohaterka programu była skazana m.in. za sutenerstwo i przymuszanie do prostytucji pojawiły się rok później, ale emisja \\\"Królowych życia\\\" z jej udziałem była kontynuowana. Reality-show produkowano do 2022 roku.\"
|
|
Skandal jest, ale z pewnością nikt nie wykreował tej kreatury mając świadomość o jej przeszłości. druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
Kali ciemna PiSdo, arcykurwo, ORMOwcupierdolony…. O tak, ta zdzira nigdy nie powinna wypełznąć na powierzchnię….. i na pewno nie jest hołubiona przez przyzwoitych ludzi. Ale, ale ślepychuju, ty jako arcyszmata, czyli w sumie ekspert od tych spraw, co powiesz na sędziowską szmatę Szmytda? To zdaję się z PiSdziej trzody, prosto od Plebiaka i Ziobry gagatek ze stajni hejterskiej w samym centrum Ministerstwa Sprawiedliwości. Teraz u Łukaszenki szuka azylu. A tak PiSdo darłeś gębę, że oni wszyscy święci. I cokurwo teraz zakwiczysz? ![]() urbi et orbi !
|
|
PiSdzielcy swoim darują największe szkaradztwa, wielomilionowe, a nawet miliardowe złodziejstwo, rozwody, fikcyjne etaty, sianie POgardy i nienawiści, czy inne skazanie za przestępstwa. Innym zaś wytkną nawet niezamierzone, drobne POtknięcia... druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
...poseł PiS skazany na 2,5 roku więzienia za przyjmowanie łapówekhttps://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-posel-pis-skazany-na-25-roku-wiezienia/w7jx6qn,79cfc278 druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
Szmata ? Ty aparat dupny a nie pomyliłeś szmaty z ceratą. ??? Czyli jak nazywali CERATĄ - Mariusza przestępcę Kamińskiego gdy go wozili służbowym autem wiecznie nachlany potrafił zeszczać się w gacie i w aucie. Dlatego podkładali ceratę, która nie przesiąkała i którą można było łatwo wymienić. Po zaszczanym i zarzyganym Mariuszu Kamińskim. ![]()
|
|
czarcia kvrvo na kaczych łapach \"i na pewno nie jest hołubiona przez przyzwoitych ludzi\" A która antypolska folksdojcz-kvrva jest przyzwoita?
|
|
Kali ciemna PiSdo, arcykurwo, ORMOwcupierdolony….. Przyznaj, że ty zawsze swoje zboczone „miłości”******* lokujesz albo też te miłości *******@ lokują się w tobie, ślepychuju…. ![]() urbi et orbi !
|
|
ślepe chviszcze znowu się skompromitował, dostał lanie i teraz beczy do go boli... druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
To całe zdegenerowane kvrestvo, bardzo lgnie do siebie. I jakoś zawsze się zwąchają.
|
|
Do czego to doszło. Żeby najgorsze, zeszmacone i spodlone indywidua, Doradzały i dyktowały Polakom, jak żyć powinni. Jak to oni się rajcowali podobnym kvrviszczem, jak ta powyżej.
|
|
Kali ciemna PiSdo, arcykurwo, ORMOwcupierdolony, to o nich ślepychuju bazgrzesz? ![]() ![]() urbi et orbi !
|
|
czarcia kvrvo na kaczych łapach O tobie podobnych szmatach.
|
|
ślepe chviszcze niemal zawsze, kiedy wyskoczy z jakimś tematem, zostanie zdemaskowany na łgarstwie, prymitywnej demagogii i później wije się jak piskorz w POtrzasku... druga tura dla bążura! Polska potrzebuje Prezydenta, który odróżnia kawalerkę od kawalerii i ustawę — od ustawki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |