środa, 21 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewica i jej wolności.

W czasie pandemii lewica jednym głosem pokazała gdzie maszą wolność osobistą i inne związane z nią rzeczy. A teraz biorą się za wolności polityczne.
Możecie mieć różne poglądy polityczne ale nie prawicowe ot kwintesencja całej lewicy.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-01/szymon-marciniak-na-spotkaniu-ze-slawomirem-mentzenem-uefa-chce-wyjasnien/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewica i jej wolności.

Cytat-
Szymon Marciniak wbrew wcześniejszym niepokojącym doniesieniom poprowadzi jednak finał Ligi Mistrzów pomiędzy Interem Mediolan a Manchesterem City. Sędziemu groziło odebranie tego zaszczytu po doniesieniu, jakie złożyło antyrasistowskiego stowarzyszenie \"Nigdy więcej\".

Więcej: https://sport.radiozet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/uefa-podjela-decyzje-ws-szymona-marciniaka-wiemy-co-z-finalem-lm
...
To stowarzyszenie “Nigdy więcej”
to jakieś “ruskie onuce”?
Może trzeba zbadać

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Masz rację, kwintesencja lewackiej, komunistycznej partii PZPR-pis pod wodzą I sekretarza KC tej partii. U PiSdowskich lewaków możesz mieć swoje zdanie. Pod warunkiem, że jest to zdanie jej kwaczystości I sekretarza KC PZPR-pis.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Faszyzm i inny rasizm nie należy w świecie cywilizowanym do akceptowalnej wolności (POlska Konstytucja tego szkaradztwa zabrania). Za tzw. piątkę Menzena jej autor POwinien dawno beknąć karnie.

druga tura dla bążura!
Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby PiSlamskie zło zwyciężało

Jak to zwykle u Paplaków, powtarzają setki razy kłamstwo i liczą że stanie się prawdą

Autor: nie`dotyczy (---.204.44.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)Data: 03-06-23 13:27

Jak to zwykle u Paplaków, powtarzają setki razy kłamstwo i liczą że stanie się prawdą

pankowski to wesz ......

Ja na ten przykład to bym go kazał rozciągnąć na desce i dotąd walić w dnpsko kijem aż się przyzna ........

Tak, że tegies ...........

-------------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jeśli Pankowski jest wesz
to co można powiedzieć
tu o @paplik/@Lobo?
...
Przecież to ochrzczone
dziecko Boże. Trzeba jemu
wytłumaczyć - internet nie jest
piaskownicą. A Polska to nie chlew
choć wygląda to na folwark zwierzęcy

Cytat:

wy lewackie, czerwone kvrwy PiSdowskie macie Konstytucję Rzeczpospolitej Polskiej tam, gdzie całujecie I sekretarza KC PZPR-pis za jedyne PiSda. W dvpie.

Ja to ci czopie platfusowski powtarzałem setki razy. Pracuje uczciwie w sektorze prywatnym i jeżeli ktoś jest szmatą na tym forum to tylko ty a po drugie nie mogłem należeć do waszej czerwonej partii bo przed 89 byłem niepełnoletni.

Przedstawicielom kuriewnej hołoty, do której nie`dotyczy tak bardzo swoimi wPiSami aspiruje, trudno POjąć, że segregacja rasowa, czy POstulaty wykluczające ludzi z POwodu ich cech biologicznych to nic innego jak totalitarne praktyki faszyzmu, których Konstytucja wprost zakazuje, a świat cywilizowany od dawna to zwalcza w zarodku. Z tego zatem wzięło się zamieszanie z sędzią.

druga tura dla bążura!

Wy lewackie dziady sami tworzycie problemy a potem z nimi dzielnie walczycie oskarżając innych o te wasze rasizmy i homofobie. Tak jak ten czub co zrobił zdjęcie stref wolnych od \"lpg\", tak samo ty podburzasz. Was lewaki powinno się zamykać w tych waszych kibucach i sobie zarabiajcie na siebie i się indoktrynujcie a od moich pieniędzy i poglądów wara

nie`dotyczy właśnie udowodnił, że jest faszystą, neo faszystą, a Marciniak zrobił błąd, że z takimi się zadał świadomie, czy nieświadomie...

druga tura dla bążura!

No to musisz się w końcu zdecydować czy jestem za pis czy konfą a dwa jestem mniejszym faszystą od ciebie bo ty chciałeś ludzi pozbawiać dochodu i zamykać w obozach za niechęć do przyjmowania niesprawdzonych preparatów medycznych a ja wam daję możliwość zarabiania w tych waszych rajach.

Pałkę mniemanego “faszyzmu” przeciw
polskim patriotom dał komuchom Stalin.

...
Niech rozwija się człowiek nieskażony
przez stare i nowe stalinowskie androny

nie`dotyczy twoja argumentacja to jedno pasmo prymitywnej demagogii albowiem oparta jest na kłamliwych POdstawach. Szczepionki były sprawdzone wedle reguł, miały wszystkie urzędowe dopuszczenia i co najważniejsze były skuteczne i sPOwodowały opanowanie pandemii. Ograniczenia zaś związane ze stanem epidemicznym nie miały formy dyskryminacji i wykluczenia albowiem te wprowadzono w celu ochrony zdrowia i życia wszystkich niezależnie od różnic rasowych, czy jakichkolwiek innych.

druga tura dla bążura!

nie`dotyczy twoja argumentacja to jedno pasmo prymitywnej demagogii albowiem oparta jest na kłamliwych POdstawach. Szczepionki były sprawdzone wedle reguł, miały wszystkie urzędowe dopuszczenia i co najważniejsze były skuteczne i sPOwodowały opanowanie pandemii. Ograniczenia zaś związane ze stanem epidemicznym nie miały formy dyskryminacji i wykluczenia albowiem te wprowadzono w celu ochrony zdrowia i życia wszystkich niezależnie od różnic rasowych, czy jakichkolwiek innych.
Natomiast w kwestiach neo faszyzmu nie ma większego znaczenia, czy POpierasz PiSlamistów czy innych Końpederastów albowiem owa katolska prawica nienawidzi i POgardza ludzi o innych cechach biologicznych, czy innej narodowości. Szowinizm kato-narodowców przebił się do opinii publicznej dzięki sprzyjaniu i ochronie PiSlamskiego nierządu.

druga tura dla bążura!

Taaak,
a pierwsze co ci tzw. producenci szprycy zrobili,
to uchylili się od wszelkiej odpowiedzialności.

A tak w ogóle, nie załapałeś się na spęd konfidenta?

...właśnie jestem w samym środku..., wyr.chałem panienkę POd POmnikiem LechKacza...

druga tura dla bążura!

Rafalalę?

...twoje partnerki/rzy mnie nie interesują...

druga tura dla bążura!

Ja wychodzę z założenia, że każdy ma prawo do wolności, o ile nie jest to kosztem innych ludzi. Rób wszystko co chcesz, by nie krzywdzić innych

https://trigodi.com/ - Łatwe oszczędzanie na zakupach

W lewackiej partii PZPR-pis jest pełna wolność, w chomoncie założonych przez I sekretarza KC PZPR-pis.

W państwie PiSlamskim każdy może robić co chce wszak POd jednym warunkiem, że prezes na to POzwala...

druga tura dla bążura!

Na lewicy mówienie prawdy jest źle przyjmowane

https://www.kreiszeitung.de/lokales/rotenburg/rotenburg-ort120515/kreistagsmitglied-der-volksverhetzung-schuldig-rotenburger-afd-92316379.html?s=09

Rotenburg/Sottrum – Delegat okręgowy Sotrum AfD i przewodnicząca okręgu Marie-Thérèse Kaiser jest winna podżegania do nienawiści. Zgodnie z wyrokiem sądu okręgowego w Rotenburgu, 26-latka opisała Afgańczyków jako zbiorowych gwałcicieli podczas swojej kampanii przed wyborami federalnymi w 2021 roku. Zdaniem przewodniczącego składu sędziowskiego Cordesa nie jest to już objęte wolnością słowa i zakłóca spokój publiczny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi wykończeniowe domów, mieszkań w zakresie: układanie glazury, gresów, paneli itp. Łazienki, szpachlowanie, malowanie. Docieplenia i aranżacja poddaszy. Ścianki, sufity podwieszane, płyta k-g. Zapraszam.
tel. 500666489
różne
Sprzedam 3 stojaki sklepowe na ubrania (kurtki, płaszcze).
tel. 603236411
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org