Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Za co „banda czworga” odebrała immunitet G. Braunowi? |
podobno już zlikwidowany na amen, ( a szkoda)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Za co „banda czworga” odebrała immunitet G. Braunowi? |
to ja Ci powiem ;] na allegro kupilem dwa e-papierosy eg0t za smieszna kase bo 55 zl ;] bateria trzyma mi 3 dni a plyn starcza na ok tydzien ale jakbym mial jeszcze ra kupowac kupilbym volish"a choc ja na swojrgo nie narzekam , grzalka kosztuje do 10 zl gdy sie skonczy jej zywotnosc ;]
|
|
ludzie sie zachowuja jak by nigdy z takiego tesco nie korzystali... przeciez o godzinie 2 w nocy nie bedzie pracowac tam 50 czy 100 ludzi:P tylko zapewne studenciaki do wykladania towaru plus okrojona ochrona i ze dwie kasy. Wiecej optymizmu:D
|
|
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 28-02-13 17:17 W nowym sklepie Tesco zatrudniło 125 mieszkańców Łomży i okolic. O to w sumie z 50 etatow pewnie ;)
|
|
|
sory...koleżanko
|
|
OK pomyłka, czytanie ze zrozumieniem nie wyszło przez ten wpis duzo zdjęć, ale i tak nie jestem przekonany, co do określonej intencji postu. muzyk, za zrobienie zdjęć, to i tysiąc nie jest źle, tylko że płacisz dodatkowo za album ( niekiedy w skórzanej okładce, który u producenta kosztuje 400) prezentację, płytki lub pdv,wydrukowane zdjęcia, a powinne być wydrukowane na troszkę lepszym papierze, niż w rossmanie, albumy dla matki i kochanej teściowej, i ... mozna wymieniać.
|
|
Miejmy nadzieję, że już niedługo. A swoją drogą, czy to nie jest tak, że gdyby wszyscy przyjęli, że kryzysu nie ma, to czy by był, czy nie? To chyba przecież w głowach ludzi siedzi...
|
|
a kogo szukasz?? wiesz co?? przykrośc mi zrobiłeś...................
|
|
"zadzwonio" ? "blondynko"? Koleżanko swoją maturę z polskiego powinnaś oddać lub podrzeć!
|
|
... i jeszcze te buły i chleby z O******a :(
|
|
:))
|
|
Rondo nie zazdrość... Ciebie też lubię :))) i tylko fakt jesteś blisko pozwala mi uśmiechnąć się
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |