Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkie k..wy puszczają się dla jednego arcyalfonsa. |
Zobacz tu. http://obrazki.elektroda.pl/9320646200_1346000093.jpg Zdjęcie drugie. Masz pewnie tak jak na fotce, lub AP Router Client to zmień na AP Router.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkie k..wy puszczają się dla jednego arcyalfonsa. |
Tylko i wyłącznie Ty mnie zaatakowałeś, obrażając mnie :) Ja jestem chętny do polemiki i przedstawienia swojego zdania, wg mnie napisałem normalne rzeczy może ciekawe ( to kwestia indywidualna) nie będe zniżał się do twojego poziomu i oceniał czyjejś inteligencji po wpisach na internetowym forum. Po czym tak wnioskujesz ? No proszę Cię odpowiedz mi po źle postawionym przecinku- jeśli tak to szacunek ! Przeanalizuj jeszcze raz to co pisze i znajdz mi proszę moje "ataki" a ja mam swoje zdanie, wyraziłem je- wprost przeciwnie do Ciebie pro publico bono :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
nie potrafie Ci teraz przytoczyć źródła zezowate, nie mogę znaleść ![]() urbi et orbi !
|
|
Motyllusowaty; kto się z Kolna śmieje? Łomżanie? Że niby nie umiemy parkować i jeździmy "pod prąd"? Rozkładasz mnie na łopatki tymi opowieściami. W naszej wiosce jest mało mniej ulic niż u Was (są tylko krótsze :)) Poza tym to ja w Łomży czuję się jak u siebie i nie widzę problemu, że na codzień mieszkam w mniejszym mieście ;) Kolno - nam wszystko wolno!!! :) Pozdrawiam
|
|
To poszukaj , ja poczekam , bo takie zestawienie % jak u Ciebie , to mam wrażenie, że to sugestia podprogowa - celowe podanie statystyki wyssanej z palca, mające na celu zdyskredytowanie konkurencji .
|
|
atbis, na jakie stanowisko szukałeś ludzi?
|
|
Znowu manipulacja faktami z Twojej strony. Koszty organizacji Przystanku Woodstock pokrywane są z wpłat sponsorów. A fakt pozostaje faktem , nawet monopolistę wściekłe psy kąsają .
|
|
zezowate >Jurek Owsiak odpowiada w ten sam sposób: >Woodstock finansowany jest z odsetek od zgromadzonych środków przyp. ŚRODKÓW WOŚP, (dodatkowo z >wpłat sponsorów oraz sprzedaży koncesji ma stoiska itp.) co nie zmienia faktu, że nadal uważam że ODSETKI lub po prostu środki mogły być przeznaczone na finansowanie lokalnych sztabów TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
wedle życzenia- porównanie sprawozdań finansowych Caritas-u i WOŚP http://pokazywarka.pl/45zdwz/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |