piątek, 09 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marta Lempart wspiera PO za projekt legalizacji aborcji do 12 tygodnia ciąży

Pewnie i ja będę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marta Lempart wspiera PO za projekt legalizacji aborcji do 12 tygodnia ciąży

na strzelnicy przy fontannie?

Re: Marta Lempart wspiera PO za projekt legalizacji aborcji do 12 tygodnia ciąży

Tylko uważajcie na siebie ,bo inaczej może być Transponder.

170 zl w łomzy. po wiecej informacji prosze pisac na @.

Co Ty mogłeś sądzić jak od dziada,pradziada na plantacji bawełny robicie-:)

to Ty Pleciesz bzdury jak Pleciecie wraz z przodkami derki dla moich koni.A na plantację bawełny zajeżdżałem kupować takich jak Ty :-)

Kasia..

ja pierdo....e!żarcie na stacjach?jeszcze kawusia pyszna?może jeszcze w piątkowe lub sobotnie wieczory?
MASAKRA!!!!!!!!!!

Odświeżam temat, co powiecie o tej sali?

Treść jest ukryta

Ja mogę odstąpiś salę weselną Concordia na 07,2013r ,ale to jest tylko dla młodych z kasą i klasą ,reszcie polecam remizy.

Olcia,a co Cię boli ,może ja pomogę?

spooko.. poradze sobie, dzieki

Mnie też wkurza, że w nocy nie ma ciepłej wody. Nie wszyscy chodzą spać z kurami i jak człowiek chce się wykąpać po północy to musi marznąć. Za co my kurcze płacimy?
Też uważam, że to karygodne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam 50 pustaków po 1 zł, bramę garażową 2 skrzydłową, rynny nowe ocynkowane 60szt, beczkę podłużną 600l, 2 rowery kolarzówki i 15 okien z demontażu.
tel. 501535683
nieruchomości
MPGKiM ZB w Łomży ogłasza przetarg nieograniczony w formie konkursu ofert na najem lokali użytkowych w Miejskiej Hali Targowej - pawilonu nr 3 o pow. 16,50 m2. Więcej informacji na stronie internetowej pod adresem - https://bip-lomza.pl/mpgkim/6023
tel.
praca
Zatrudnimy samodzielnych instalatorów do wykonywania prac hydraulicznych, klimatyzacyjnych oraz wentylacyjnych. Wymagane prawo jazdy kat. B.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org