niedziela, 25 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyleciał za szczepienie

Szukam dziewczyny ktora przechodziła przez przejscie na skrzyzowaniu ulic Al. Legionów i Sikorskiego(od Dworca do 4plus) dzisiaj w godzinach 10-11.
Wysoka brunetka, lekko krecone włosy,miala na sobie brązowe spodnie i białe balerinki. W reku niosła torebkę z pudełkiem od butow.Jesli to przeczytasz lub jesli zna ktos ta dziewczyne prosze o pomoc.Bardzo mi zalezy a komenatrze typu mogles zagadac dziekuje, poniewaz kiedy zawrociłem juz na śwaitłach zgineła gdzies w blokach:( Objezdziłem tamte okolice i niestety nie znalazłem:( prosze o pomoc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyleciał za szczepienie

oburzonamama... nie badz najmondrzejsza na calym forum,bo test nie daje pewnosci na 99,9 %,bo wczoraj robilam z rana ponownie test i wyszla 1 kreska iposzlam do lekarza i powiedzial,ze jestem w ciazy,wiec testy sa ZAWODNE...

i z maja000 tez moze byc tak samo...

ja do 5 miesiaca ciazy wymiotowalam a jak wiadomo kwasy zoładkowe niszcza zeby i moje bardzo sie popsuly i dobrze skorzystac z darmowego leczenia

Nic się nie stało.To tylko ćwiczenia ppoż.

kojarze goscia ale ostatnio jak bylem spytac o cene to widzialem ich robote. drzwi pokryte byly zaciekami z lakieru i jakos sie sparzylem

A Ty elitarny do czego się zaliczasz..? Bo chyba wiesz że męskie mielonki też istnieją..i to na każdym kroku :D

Kasia..

..elitarny..to już zalicza się do Tych ochłapów co nawet pieski nie chcą powąchać!!!!!:):):)

facmen

Jak co roku odbywają się ćwiczenia ppoż które mają doskonalić współdziałanie służb na wypadek pożaru .

Kasia..

praco? Drugi inteligent.

Oj kolego, ja niedawno szukałam faceta i rozumiem Cie doskonale. Mi sie nie udało, ale Tobie życzę powodzenia!

Ona nosi jajka w tym pudełku po butach, handluje na chamiaku...;)

Nie chodzi o literówki, tylko perfidne błędy ortograficzne. Ty nie odkręcaj kota ogonem.

Co do tematu - Twój rocznik to pewnie 80` to nie taki stary, nie zamartwiaj się :)

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak wygląda pizza, kebab i burger w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org