wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

Tylko ja czegos nie rozumiem:) Ona pisała o sobie i niby nikt jej tu nie zna... to o co Ty tak sie rzucasz??:) Jestes jedna i ta sama osoba:) Wstyd CI i chcesz to odkrecic ale to ze masz dziecko to prawda z jakims 27 latkiem:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

osoba jedna,a nicków wiele:-)ale nie ma co sie tym jarać są tu jeszcze inni,którzy co jakiś czas piszą jako ktoś inny. :-(

Re:

Poprostu sie wkurzylam ale mniejsza o to

Re:

A gdzie na tablicy rejestracyjnej jest to wypisane? :)
Wg prawa polskiego tablica rejestracyjna nie jest danymi osobowymi, dlatego też nie ma zakazu umieszczania ich, bądź zdjęć z widocznymi tablicami w internecie :)
Możesz zapytać jakiegokolwiek prawnika o to.
Wielokrotnie umieszczałam w internecie zdjęcia aut z widocznymi tablicami. Wiele razy mi się odgrażano, ale jak przyszło co do czego to jakoś nikt mnie po sądach nie ciąga, nawet pouczenia nie dostałam.

Bazydlina co te toledo przeskrobało? :)

-

Re:

Sorki, ale nie rozumiem czemu ludziska się rajcują tematami, które ich nie dotyczą, a wypowiedzi nic nie wnoszą w rozwiązanie problemu. Ale masz rację- temat trwa na forum i ma się dobrze. Jeszcze raz przepraszam:-)

Re:

paru chodowców się tu wypowiedziało,ale ustawy i rozporządzenia interpretują po swojemu,czyli na swoją korzyść;-).Zjeżdżajcie z ceny psów to ludzie może zaczną kupować i u Was, ustawa wytępi Wam konkurencję i będziecie mieli monopol.nie uważam,że to zmniejszy ilość bezdomnych psów,zmniejszy natomiast dostęp ludzi do "rasowych" psów za normalne pieniądze.

vonReuffen
powodzenia w ZAKUPIE WESTA.kiedy już go Nabędziesz,nie Pucuj sie jednak na forum,bo "obrońcy"ustawy złożo doniesienie o możliwości popełnienia WYKROCZENIA :-))))))))))

Re:

Właśnie tak się zastanawiam nad zmianą lekarza .

Może znacie godną do polecenia Panią Ginekolog ??

Nie biore i jest duzo lepiej .. Tym bardziej ze to nie jest I trymestr tylko II

Re:

Jakiś czas temu zmieniliśmy ofertę(niby na szybszy internet) Guzik z tego! Net chodzi jeszcze wolniej i bardzo często go nie ma,zacina się,przerywa połączenie. Nie jest to wina komputera,bo jest nowy i działa ok.
Znajomi również narzekają na Vectrę.
Drugi raz na pewno nie zdecydowalibyśmy się na jej wybór.

Re:

Przecież to żaden abonament i dlatego nie musi nikt podpisywać umowy. To podatek, nałożony na nas podatników (tych którzy muszą utrzymać państwo), od posiadanych urządzeń, w tym przypadku sprzęt RTV. Powiedzmy podatek od luksusu jaki sami sobie wypracujemy. "Oni" za te pieniądze chcą utrzymać telewizję. W Norwegii taki podatek płaci się jednorazowo, przy zakupie sprzętu. Większość Norwegów kupuje sprzęt z drugiej ręki.
A swoją drogą dlaczego Polsat, TVN i inne stacje dają radę "żyć" z reklam?

Re:

Dzięki za życzenia, Niewolniku Wolny :-)
Jestem przekonany o swoich racjach. Kupię westa bez papierów całkiem legalnie, nie od nielegalnego hodowcy. Oszczędzę parę stów na kwitach, które są dla mnie nic nie warte. Bo prawo na to pozwala.

Re:

Te firmy od telewizji kablowej kaza sobie placic za pakiet tz podstawowy ok 6zl za mc. Chyba trzeba sie zwrocic do SM zeby poprzedni system znow dzialal ,a te firmu oferujace kablowke to takie "ambergolty" Przadstawie sytuacje : masz pakiet np rodzinny za ok 49 zl i odwiedzasz biuro firmy z kab. jesli chcesz zmienic pakiet na wyzszy i drozszy to podpisujesz umowe i masz odreki bez zadnych kosztow dodatkowych. Natomiast jesli chcialbys zmiany pakietu na podstawowy to oplata wynosi 20 zl i jeszcze przez 3 mc musisz placic za pakiet jaki masz w danej chwili . To uwazam jest niemoralne ,i nie etyczne . Bo np.sprzedaje mieszkanie wyjezdzam i nie potrzebuje juz tv to itak musze placic przez 3 mc w przypadku rezygnacji . To sm powinna zwreyfikowac postepowanie kablowek.,dzialajacych w zasobach SM . Mam nadzieje to koniec tych firm .

Re:

nie pij i tyle

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org