wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wasza wina, wasza wina, wasza bardzo wielka wina

Deutsche Bank, Alior Bank, Amber Gold?
Wszystkie te nazwy źle mi się kojarzą i brzmią złowrogo...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wasza wina, wasza wina, wasza bardzo wielka wina

człowieku nie możesz zrozumieć że to nie jest dział ogłoszeń!!! http://www.4lomza.pl/index.php?k=86

myślę że na wojska polskiego , i na mazowieckiej tam ci pomogą

A co, jesteś chętny na samobója na torach? Kiedyś jak jeździł to staranował blok i zatrzymał się przy bloku na Dmowskiego. Obecnie jeździ dosłownie kilka razy w roku i jest to tylko towarowy, więc jak chcesz wiedzieć termin to pytaj na PKP, a jeśli chodzi o samobója to głupi pomysł i jak nie będziesz pytał o rozkład to naprawdę tak jakbyś wygrał w totka, bo w tym mieście PKP jest rzadkością, ale życzę powodzenia.

W formie ostrzeżenia: strzeżcie się oszustów i naciągaczy! Wczoraj otrzymałem sms-a z: platforma n. Bez numeru telefonu, ale z grożeniem windykacjami i jakimś komornikiem za rzekomo nieopłacony abonament. Nie wiadomo jaki. Skontaktowałem się z operatorem swojej sieci tel i usłyszałem, że są parafirmy podszywające się pod firmy uczciwe i wymuszają pięniądze od przypadkowych użytkowników telkom. Oczywiście nie płaciłem nic; poprosiłem o zablokowanie wszelkich reklam i tzw. newsów markietyngowych, co uczyniono. Uważajcie więc na tego typu abmergoldy!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam znaczki pocztowe (stare-nowe) Z- klasery. Płyty winylowe LP - polski rock 1980-85. Tygrysy 500 szt.
tel. 664366824
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org