poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re:

a tudrugi teledysk tej dziewczyny porównajcie sobie

http://www.youtube.com/watch?v=YLRaQZ5dew0&feature=relmfu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re:

Valles ale co cie obchodzi ta jula? Coś tobie ubędzie, jak ją zobaczysz w tv? Na świecie jest wiele niesprawiedliwości, a ty o taka bzdurę się bulwersujesz?
Niech sobie wystepuje, nie musisz jej oglądać.

Re:

Jak widzimy słowo hejter używane jest by określić kogoś niecieszącego sie z cudzego szczęścia, probującego mimo zaistniałej sytuacji oczernić go. Hejterów się nie lubi, gdyż są to zwykłe wypierdki próbujące jakoś uzasadnić sobie to, że są życiowymi porażkami lub że nic im nie wychodzi.

Dlatego, gdy kolega z osiedla znajdzie fajną laskę, po prostu mu ja odbijcie zamiast czekać na moment by go zhejtować ;)

więc zapytam się czy tym masz pojecie co piszesz?

Re:

Nie czekaj do porodu, idz teraz załatw wszystko. Zeby potem problemów nie było. Ty się będziesz męczyć w bólach, być może będzie za pózno na cesarkę, zanim oni przedyskutują twoja sytuację. Skoro masz takie zalecenia, to nie jest twoje widzimisię.

Re:

Przed blokiem przy ul.Prusa 6 dziś od rana leży pies rasy Labrador retriever koloru biszkoptowego w metalowej kolczatce.Jeśli zgubił się komuś niech natychmiast go odbierze, bo pies warczy na ludzi i widać ze non stop rozgląda sie za wlascicielem. A jesli ktoś zostawil go tam specjalnie niech tu napisze albo naklei kartke na drzwi od ktorejs klatki to sam do schroniska psa odwioze.Pozdrawiam wszystkich.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re:

ja polecam ale tylko i wyłącznie Panią Joanne która tam pracuje

Re:

wydaje mi się, że dopiero na początku trzeba bedzie to opłacić, ja sama się nad tym zastanawiałam..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org