Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młoda babcia Kasia ... |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młoda babcia Kasia ... |
Treść jest ukryta
|
|
W tym gimnazjum za kwiaciarnia marzenie tam jest ta szkola
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nic tylko się kłócą i kłócą .... w każdym poście tak jest ....
|
|
|
smoleńscy zadymiarze w Polsce
|
|
|
Omanio coz mi powiedziec ona czesto na mnie patrzy przychylnym okiem a ja nie pozostaje byc jej dluzny ;) http://www.youtube.com/watch?v=02IAaZX7sL8&feature=related
|
|
|
Pewnie czekają aż działka zwiększy swoją wartość po wybudowaniu za miejskie pieniądze ulicy przelotowej.
|
|
Les no co Ty postawiłaś krechę na wszystkich? hymmm.. szkoda:(((
|
|
Czy ktoś liczył ile km ma cały wał przeciwpowodziowy w lasku jednaczewskim ?? Nie mogę nigdzie znaleźć takowej informacji.
|
|
Przedszkole Mały Artysta w Łomży nie jest przedszkolem prywatnym wielu rodziców myli pojęcie niepubliczne z prywatnym. W nazwie jest niepubliczne a to nie równa się prywatne. To oznacza że przedszkole nie jest prowadzone przez Miasto lecz przez Stowarzyszenie Edukator.
|
|
No nie mów Biernaczento że udało ci sie pokonać go na rowerze:):) Kasia..
|
|
a czyżby nie tak??? taka mała dygresja na pewien temat.... http://www.youtube.com/watch?v=KmQI8bk6QxM
|
|
Jeżeli chodzi o pomoc dzieciom autystycznym to polecam ośrodek przy Przedszkolu Mały Artysta w Łomży, woj. polskiego 29A, Prowadzonym przez Stowarzyszenie Edukator. Jest tam prowadzona terapia dla dzieci i jest możliwość terapii z psychologiem na miejscu.
|
|
Sam wał przeciwpowodziowy od mostku, asfalt aż do lasu za Jednaczewem to jakieś 9km. Pętla mostek-asfalt-wał-Jednaczewo- mostek liczy 15.5km.
|
|
biess(pieczny) a Ty zawsze jesteś bezpieczny czy bywasz nie bezpieczny? nie warto być pasywnym trzeba walczyć o swoje;-) The Temper Trap - Sweet Disposition http://www.youtube.com/watch?v=vN7HQrgakZU
|
|
Les ja uważam że trzeba iść pod prąd a nie z prądem pomimo że można być nie szczęśliwym. Ważne żeby być sobą przez cale życie a nie spełniać oczekiwań innych. Ja żyje poza nawiasem i jestem szczęśliwym człowiekiem;-)
|
|
CXRSa1 ale co ja tu znajde, napewno nie to czego szukam;) moje szczescie gdzies czeka na mnie i mam zamiar je znalesc, mimo przeszkod;) Nie interesuje mnie opinia innych, jest nie znaczaca...wiem jaka jestem i jak sporzegaja mnie znajomi...to reszte nie dowartosciowanych ludzi mam gleboko w dupce;)) Kasia..
|
|
Jezeli pomagam w jakis sposob to sie ciesze;) Milo mi ze ktos dzieki mnie jest happy:D Kasia..
|
|
|
a Was co tak wzięło?
|
|
hahahh maruda!!!!!Masz ode mnie kuksańca!!!
|
|
hahahaha:):):) :( Co poradzić Omanio :( Takie życie , jask sie długo czegoś nie urzywa to i marnieje w oczach :):) facmen
|
|
urzywa-używać!!!! Spokojnie,jakoś zaradzę temu;D
|
|
CXRSa1 JUŻ KOGOŚ MA;-)
|
|
Les kobiety w Twoim wieku są inne , jak kogoś poznają kogoś przez neta odbierają osobę takim jakim jest a starsze zaraz dopisują sobie Ja Chciała bym żeby był taki i owaki;-) hehehe ..no cóż musiałem je rozczarować;_)
|
|
Omania hahahha... masz racje ale pobudziłaś wyobrażanie chłopaka przez Ciebie nie będzie mógł spać:) hiii
|
|
CXRSa1 jak ma się to do mnie?:D Kasia..
|
|
nie zmienia znaczenia ale gryza mnie takie byki;-)
|
|
:( Obiecuję poprawę na przyszłośc :):) Moja skromna osoba nie może razić w oczka :):) facmen
|
|
szachmat ty dla siebie lepiej zrobisz jak trafisz do knajpy "Trzymajmy się razem" tam osoby o tej samej orientacji:)))
|
|
Wystarczy skopiowac plik i zaniesc do firmy ktora zajmuje sie drukowaniem naklejek itp. W Łomży tez mamy taką firme. Pozdrawiam facmen
|
|
Witam . Wybieramy się ze znajomymi do Balik . Chciałabym zapytać czy ktoś może orientuje się jaka jest cena domków za dobe i czy jest osoba która posiada numer by móc zrobić rezerwację Z góry dziekuje. Kasia..
|
|
Les byśmy się śmieli razem ze stereotyperów i ze społeczeństwa:)))
|
|
caritas wynajmuje domki w ptakach
|
|
voodoo , a jak myślisz ile osób chce poświęcać swój czas chodząc na nudne mecze III ligi. ŁKS stać na gre w II/I lidze na które przyciągneły by kibiców.Mamy stadion , mamy.... i tu właśnie możemy zadać sobie pytanie co poza stadionem mamy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |