czwartek, 05 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kuriozum prawne wg PiS : jak można stwierdzić nieważność czegoś, co się nie odbyło ?

Ja wynajmuję przy Piłsudskiego, obok jednostki wojskowej i płacę 120zł/m-c + prąd (około 5zł/m-c)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kuriozum prawne wg PiS : jak można stwierdzić nieważność czegoś, co się nie odbyło ?

Masakra ...

Re: Kuriozum prawne wg PiS : jak można stwierdzić nieważność czegoś, co się nie odbyło ?

A ten market Ak obok telepizzy to działą czy nie? o ile się nie mylę było niedawno ogłoszenie o wyprzedaży i likwidacji a teraz ogłaszają się jak gdyby nigdy nic, że jest nowa dostawa.

A ja tam jeżdze do Warszawy po ubrania jak i ubieram sie w lumpexach i nikt oprócz moich znajomych nawet nie zauważy różnicy. Oczywiscie wybieram tylko te niezniszczone ubrania i dobrych marek. W tym roku wyrabowałem spodnie LEVIS za 40zł bez oznak użytkowania, słabo?! Mam też kilka sportowych koszulek typu NIKE(ok 10-20zł sztuka) sporo ubrań H&M, Mark&Spencer, Tommiego , koszule NEXT-a, czy sportowe UMBRO. Czasami bywa i tak że przez 2 tyg obejde z 10 lumpexów po raz w tyg i nic nie znajde, ale czasami mozna znalesc perełki i wtedy np za takie spodnie jeansowe Wrangler czy Levis wole zaplacić nawet te 50zł niż kupić tak jak miałem ostatnio 2 razy spodnie nowe po 150zł i mi sie porwały po kilku miesiącach....
Niewstydzę się , że tam kupuję. Smieszą sie osoby co udają niewiadowo kogo, takich pseudynteligentów, do pracy ciezszej nie pojdą bo wstyd, a zarabiają te 400-500 E miesiecznie....Gdybym z zoną zarabiał razem z 12 tys miesiecznie to bym tam sie nie ubierał, ale ze mamy polowe tej kwoty to szkoda mi na ubrania wydawać niewiadomo ile pieniedzy. Wolę w coś zainwestować...

Siedzi koło przystanku już pół dnia... Dzwoniłam do schroniska, ale nikt nie odbiera. Widać że przyjazny, jest spokojny. Czasem tylko wrony przegoni bo mu jedzonko podjadają.
Wygląda, na psa 3-, 4-letniego. Strasznie za kimś tęskni, co jakiś czas podnosi głowę i szuka zapachu. Taka sierotka no, nie ma gdzie iść..
Masakra.

wolny niewolniku

Piękna nutka więc ułatwie innym słuchanie:):)

http://youtu.be/Um_MCWnzm-g

gdzie jest jakiś sklep w którym kupię części do mebli?

...

A może to o Twoim piesku ktoś pisze na forum...

chodzi mi do komody metalowe zawiasy(dokładnie nie wiem jak to się nazywa;) plastikowe się połamały i teraz chcę tam zamontować coś trwalszego.

Pieska trzeba zgłosić do Urzędu Miasta,wtedy schronisko go zabierze.

oczko mały :)
Przekaz odczytany prawidłowo :):):):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Nastepne cudeńko jak dla mnie;-)

http://youtu.be/rhN7SG-H-3k

A co będziesz budować i kiedy ?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
różne
Kupię Google Chromecast 4, może komuś zalega, leży nieużywany.
tel. 604478478
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org