niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wódz ... Duce, Führer.

Dziś nawet Kościółki otwarte są 2 razy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wódz ... Duce, Führer.

może szczegóły jakieś?:P

zgodnie z kalendarzem na stronie glownej 4lomza -nie! niech wiec ktos mi to objasni , mamy swieto czy nie?:)))

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

http://www.youtube.com/watch?v=gclH5D9Gbmw

Darek1638 ktos szuka mechanika - a ty sie wpier...sz miedzy tryby zamiast pomoc!!!!!!!!i odrazu szukasz jelenia!!!!!!!!OstatniO swoja vectre serwisuje tylko w malym Plocku u MARIUSZA DROZDOWSKIEGO-------------- MAM ZAUFANIE I WIEM ,ZE ZAPLACE ALE I WIEM ZE MOGE BEZPIECZNIE JEZDZIC! a teraz czekam na twoj kasliwy komentarz!!!!!

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

czy ty nie umiesz mówic normalnie?

inteligencja i kultura osobista? najpierw podaj przykład panie 'inteligjencie'.

powodzenia w szukaniu oracy. bo jak widać to forum to twoja jedyna rozrywka.

Ciekawy wpis na blogu.
Zambrów na starych mapach, ale przecież Łomża zaraz tuż obok.
http://zambrowski.blogspot.com/2012/04/zambrow-na-starych-mapach.html

Gdzie na Mazury ? :)

u żyda i u syndyka

Ojcze , jak by się chciało , to poczytaj DOKŁADNIE temat :
ANDY C - kto chce niech czyta ;

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=493873&t=493873

TO JEST JEDNA I TA SAMA OSOBA !

oraz _Temat :
Andy c vel CXRSa1 vel miriamjan
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183

Nie korzystam z wyszukiwarki FB , nie mam tam konta , ale MAM CZAS i cierpliwość , andzia C traci zimną krew i systematycznie sam się odsłania .
Trzeba go tylko trochę sprowokować , a ta MENDA wcześniej czy póżniej będzie miała wizytę .

http://www.youtube.com/watch?v=IptMnA0FHtk

CXRSa1 vel andzia C , a ty 48letni PRAWICZKU jesteś niepełnoletni ?

ty jesteś NIESPEŁNA ROZUMU !

spojrz na kalendarz na 4lomza!!!!!!!!!!!!

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

zezowate tylko nie pomyl wsi pod kolneńskiej;)))))) i NIE ZACZEP PRZEZ PRZYPADEK 48LETNIEGO PRAWICZKA BO MOŻE BĘDZIE STAL Z KOLEGAMI:)))

To, że w Łomży jest kilka pizzerii nie oznacza, że nie można już otwierac innych :/ Ciekawa alternatywa dla Grubych Benków itp itd gdzie pizza zrobiła się delikatnie mówiąc ble.

A tak pro po, jadł ktoś w Pizza Chata? Miałem okazje tam raz zjesc i muszę przyznac, że wypadło bardzo nieźle. Ma ktoś na ten temat jakieś opinie ?

Jak ludzie dadza forse. Bo społka bez kapitalu. I przez najbliższych kilka lat bedzie tam chulał wiatr. W przeciwieństwie do Venedy gdzie Inwestor / Echo / wykonawca / Instal / dwoja sie i troja by w pażdzierniku oddać ją to do użytku. Narew ??? dobre sobie. Castorama ewentualnie postawi sama sobie pawilon. O reszcie zapomnij. Skrzyżowaniach. I jakiś tam galeriach. To tylko wizje wizjonerów na papierze.

ale pojeby hehe

marcin321 no fakt wali mnie pod deklem ostatnio:))))
No ale co się dziwisz jak będziesz miał 48 lat to tobie tez może odbić palma:)))

www dwa-pedały-i-ja atam pl

Janusz kos głupi byłem że gnoja nie pozwałem za post Mrauuu vs Andy C:((((

No ale mam 48 lat to jeszcze mam czas, według wliczeni urzędu statystycznego to jeszcze troszkę pożyje:))) to się zastanowię nad tym:)))

CXRSa1, DEBILU możesz to jeszcze zrobić ,

" bohaterze " taki byłeś kozak we wcześniejszych postach , a teraz sądem straszysz IDIOTO ?

smród koło d... się zrobił i konfidentem walisz na odległość ?

a przecież chciałAś mnie bić i co teraz strach cię obleciał ?

zezowate kto kogo straszy:)))))) i od kiedy czyżby wujek google cie znowu oszukuje:)))) nie możesz odnaleźć swych postów czy też nie chcesz:))))
Nie ładnie konfabulujesz i chcesz siebie po raz kolejny z siebie ofiarę losu zrobić:)))

maruda

krótko : CH.J CI W D..Ę !

cały akapit przepisałeś z mojego wcześniejszego postu do ciebie , gdzie tak ci napisałem :

" Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 16-04-12 00:13

JAKIM TRZEBA BYĆ zdziecinniałym DEBILEM , żeby " myśleć " i pisać tak jak maruda ???

marudo , starcze o dziecinnym rozumku , jak myślisz , że wdam się z tobą w tą DZIECINADĘ i będę walczył na WKLEJKI lub inne takie niby to wg ciebie śmieszne rzeczy , to się grubo mylisz . Brak ci argumentów i podpierasz się DZIECINNYMI ZAGRYWKAMI godnymi gimnazjalisty ( i to tylko pierwszoklasisty ) .
STARY BARANI ŁBIE nie pierwszy raz zachowujesz się jak SMARKACZ , w temacie : Szukam żony , TEŻ to zrobiłeś , wklejając filmik , jak jakiś gość jeżdzi na świni . Czy uważasz to za śmieszne i zabawne ? Czy tylko na to cię stać PSI POMIOCIE ? Sam właśnie ujadasz jak KUNDEL , stara bezzębna suka , która jak nie jest w stanie ugryżć , to chociaż sobie poszczeka .

Chłopie , tobie to tylko jajca ogolić i do przedszkola !
Chociaż i tam co niektóre dzieci by cię zagięły inteligencją .

O twojej INFANTYLNOŚCI świadczy chociażby obrany przez ciebie ZDZIECINNIAŁY STARCZE - nick : maruda , smerf z kreskówki dla dzieci i podpis , sygnaturka , który przedstawiał smerfa , a który to używałeś przez długi czas.

Co do poznania ciebie POPAPRAŃCU , to teraz nie mam najmniejszej ochoty na znajomości z taką KREATURĄ i GÓWNIARZEM jak ty !
Przedstawiłeś się już " godnie " i pokazałeś na co cię stać .

Pisałem ci frustracie , że nie interesuje mnie twój wirtualny świat w jakim żyjesz i się realizujesz . O jakim ZAISTNIENIU ty tu piszesz ? Mnie nie zależy na " reklamie ", tu na tym forum , to ty tylko myślisz , że robisz tu KARIERĘ . Co ty byś zrobił jakby zlikwidowali to forum ? Zawaliłby się CAŁY twój świat . To dla ciebie człowieczku o ptasim móżdżku , forum 4lomza jest WSZYSTKIM i siedzisz tu całymi dniami wypisując BZDURY . Sam ciągle robisz wklejki , a zwracasz uwagę i naśmiewasz się z Andzi C jak on to zrobi .
" Ciekawe" są również inne tematy " tasiemce " , gdzie niby dorosły chłop , bezustannie wkleja linki do pioseneczek , czy też prowadzi infantylne dyskusje z towarzystwem wzajemnej adoracji , używając niejednokrotnie dziecinnego słownictwa , pieszcząc się niby niemowlak .

Zastanów się co robisz , KOMPROMITUJESZ się na stare lata marudo !

marudo , nie zauważyłeś , że ja zawsze odpisuję konkretnie i trzymam się tematu , a ty ZAWSZE , jak ci brakuje argumentów , odwracasz kota ogonem . Nie masz konceptu , to atakujesz BZDURAMI i rzucasz jakieś teksty niezwiązane z tematem , bądż oderwane od kontekstu .

Pouczasz innych , a sam robisz to samo ( chociażby post w temacie : Szukam żony, gdzie napisałeś :
Autor: maruda (---.2.techtel.pl)
Data: 14-04-12 18:55
Jakim psycholem trzeba być żeby samemu do siebie pisać i to 4 razy pod rząd widząc że nikt nie odpowiada:):):)

........................................................................................................................
odpisałem ci : JAKIM PSYCHOLEM TRZEBA BYĆ ŻEBY SAMEMU DO SIEBIE PISAĆ I TO 3 RAZY POD RZĄD WIDZĄC ŻE NIKT NIE ODPOWIADA ) .

... i co ty na to ?

PS :
po ostatnich twoich postach widać , że tracisz zimną krew ,
a tu cytat z ciebie : " nie denerwuj się bo ci żyłka pęknie " .

Trzeba ci odwiedzić nie tylko GERIATRYKA , ale i PSYCHIATRĘ marudo !

TERAZ PRÓBUJESZ SIĘ ODGRYŻĆ , marudo ?
JAK CI DUPKU nie pasi to nie czytaj , z tobą BARANI ŁBIE NIE PISAŁEM , a ty jak ta żaba , podstawiasz nogę jak konia kują !
PO CO SIĘ WCINASZ , JAK OBSRANA KOSZULA W D..Ę ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17 , także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org