czwartek, 15 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Feminizm, czyli jak wojna płci zastąpiła wojnę klas. Rozmowa z Pawłem Lisickim

torro, życzę ci obyś był pierwszym spotkanym przez młodego po zakupie ,
najlepiej , tak wieczorową porą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Feminizm, czyli jak wojna płci zastąpiła wojnę klas. Rozmowa z Pawłem Lisickim

No to pięknie Obi :):)
Będziemy mieli czego posłuchac :):)

Re: Feminizm, czyli jak wojna płci zastąpiła wojnę klas. Rozmowa z Pawłem Lisickim

Znam dwóch chłopaków którzy robią bardzo solidnie i nie zdzierają kasy z ludzi, wszystko wytłumaczą co i jak potrzeba, mi cały dom robili i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na mail-a to podam ci numer : chwast73@wp.pl

martuchnam , ładna stronka , a to wszystko to Wy ?

schody też ?

Tak wyniki matur mówią za siebie, ale w innych szkołach uczniowie nie są "nakłaniani" do pobierania korepetycji od swoich nauczycieli ; ). Każdy chyba wie o co chodzi. Pozdro dla kumatych ; )

ok, thanks :)

PRO-MAR

505-232-836

Solidnie, szybko i w rozsądnej cenie

CXRSa1 = Andy C ,

andzia C , 48 letni prawiczku z podkolneńskiej wsi , idioto nie ośmieszaj się , pod iloma jeszcze nickami będziesz pisał tu na forum ? frustracie !

Jak zwykle w każdym temacie , nie masz nic do powiedzenia , albo wklejasz wklejki z netu , albo piszesz bzdury bez składu i ładu .

może to ekipa remątowo budowlana ????

zezowate dla starucha starczy 1024 kb/s co?:))) weź zmień dostawce neta na 20Mb/s będziesz szybciej kontaktował się z adwokatem wujkiem w google:))) laaaaaaaaaamusssss:)))))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników, nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/szosie ul. Górna 8a, www.kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org